November 3, 20213 yr 2 minutes ago, Mil@n said: Jbt ne sećam se da li sam se prijavio za 30+30, kako da čekiram? kolko se ja sećam, ona prva prijava važi za sve ovo dalje. jedino oni koji se nisu nikad prijavili, moći će sad u decembru da se prijave za 2000, a ostali opet automatski dobijaju.
November 3, 20213 yr Najbolje da nekako proveriš da li ti je leglo prethodnih 30. edit @slepa živana Mislim da ne važi ona prva prijava za 100€, moralo je ponovo da se prijavljuje. Edited November 3, 20213 yr by mraki
November 3, 20213 yr On 14.5.2021. at 14:48, Mil@n said: Leglo, ode sve drugaru što radi u perfexu, za 4 kutije ubrusa i toalet papira Evo brze provere @Mil@n
November 3, 20213 yr Evo brze provere [mention=91]Mil@n[/mention] [emoji3]Živ bio Sent from my Mi 10 using Tapatalk
November 3, 20213 yr 18 minutes ago, slepa živana said: kolko se ja sećam, ona prva prijava važi za sve ovo dalje. jedino oni koji se nisu nikad prijavili, moći će sad u decembru da se prijave za 2000, a ostali opet automatski dobijaju. Nije, ja sam se prijavio za ono prvo, ali sam posle totalno zaboravio gde sam tražio da mi isplate (mada ima samo 2 izbora), dok ovo drugo pamtim. Neću sad ništa da dižem, ne pada mi na pamet da zakačim koronu za 100-200e, niti mi nešto baš treba, a kad jednom prodje (i ako budem živ i zdrav), biće taman da se ponovo spiska na sličice...
November 3, 20213 yr 3 minutes ago, Frank Pembleton said: Ništa ... Shiit has hit the fan prvo podstanari... strpi se!
November 3, 20213 yr 2 minutes ago, Filozof manijak said: Ništa još, ne voli me Vučić Pa se mi ponovo sastajmo sa Đilasom na Vračaru.
November 3, 20213 yr Ništa još, ne voli me Vučić mene voli josh od juche sent from novi mnogo jak bubamoto.
November 3, 20213 yr Kod mene nista:-( a sto sam primala eksperimentalne vakcine ne jednom vec tri puta nikom nista
November 3, 20213 yr 53 minutes ago, Milošica said: Pa se mi ponovo sastajmo sa Đilasom na Vračaru. Neka Vučiću tih 30 jura, trebaće mu tamo u Škotskoj