Jump to content

Državna pomoć od 100 evra svim punoletnim građanima (koji se prijave)

Featured Replies

2 minutes ago, Mil@n said:

Jbt ne sećam se da li sam se prijavio za 30+30, kako da čekiram?

kolko se ja sećam,  ona prva prijava važi za sve ovo dalje. jedino oni koji se nisu nikad prijavili, moći će sad u decembru da se prijave za 2000, a ostali opet automatski dobijaju.

• Replies 1.1k
  • Views 86.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam da li je u novijoj istoriji tzv demokratskih država zabeležno slično ponašanje nosilaca najviših funkcija.  Ovako frapantan i ogoljen pokušaj kupovine glasova je nešto o čemu će Saša Baro

• Filozof manijak
    Filozof manijak

aj što smo diskriminisani jer nas je zaobišao helikopterski novac, nego što ćemo te silne pomoći drugima upravo mi od 30 do 65 finansirati i vraćati. Teška svinjarija 

• Taihoskopija
    Taihoskopija

Odvratno više,  bukvalno počinje da lepi narodu pare na čelo i stavlja u dekolte i  harmoniku,  zato odeš u prodavnicu i daš 2.000 dinara za hleb, mleko i toalet-papir. 

Posted Images

Najbolje da nekako proveriš da li ti je leglo prethodnih 30.

edit @slepa živana Mislim da ne važi ona prva prijava za 100€, moralo je ponovo da se prijavljuje.

Edited by mraki

On 14.5.2021. at 14:48, Mil@n said:

Leglo, ode sve drugaru što radi u perfexu, za 4 kutije ubrusa i toalet papira :happy:

Evo brze provere @Mil@n :D

Imas milane mogucnost da na onom sajtu proveris status prijave

Evo brze provere [mention=91]Mil@n[/mention] [emoji3]
Živ bio :D

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

18 minutes ago, slepa živana said:

kolko se ja sećam,  ona prva prijava važi za sve ovo dalje. jedino oni koji se nisu nikad prijavili, moći će sad u decembru da se prijave za 2000, a ostali opet automatski dobijaju.

Nije, ja sam se prijavio za ono prvo, ali sam posle totalno zaboravio gde sam tražio da mi isplate (mada ima samo 2 izbora), dok ovo drugo pamtim. Neću sad ništa da dižem, ne pada mi na pamet da zakačim koronu za 100-200e, niti mi nešto baš treba, a kad jednom prodje (i ako budem živ i zdrav), biće taman da se ponovo spiska na sličice...

Ništa [emoji22]

... Shiit has hit the fan

3 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ništa emoji22.png

... Shiit has hit the fan

prvo podstanari... strpi se!

Ništa još, ne voli me Vučić :cry:

2 minutes ago, Filozof manijak said:

Ništa još, ne voli me Vučić :cry:

Pa se mi ponovo sastajmo sa Đilasom na Vračaru.

Ništa još, ne voli me Vučić cry.gif
mene voli josh od juche :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Leglo..Odo u Mek

Kod mene nista:-( a sto sam primala eksperimentalne vakcine ne jednom vec tri puta nikom nista:unsure: 

53 minutes ago, Milošica said:

Pa se mi ponovo sastajmo sa Đilasom na Vračaru.

Neka Vučiću tih 30 jura, trebaće mu tamo u Škotskoj :nobles:

Leglo Biće za neko pivo, a možda pretekne i za pi'tije

Background Picker
Customize Layout