June 1, 20204 yr 2 hours ago, ronin said: Jebote...Na koju foru kod Inteze?...Stvarno postajem sumnjičav.... I moja draga je dobila uplatu kod Intese, mislim da ima nedelju dana.
June 1, 20204 yr 18 hours ago, svashtabezneshto said: ažc krov nad glavom dečije selo Dodao bih i http://www.nurdor.org/ i Svratiste za decu. Ja pomažem i UNICEF inače, mada oni nisu toliko mali ni ugroženi... Edited June 1, 20204 yr by Spooky
June 1, 20204 yr 3 hours ago, radnik said: isti slucaj, intesa 3 hours ago, dùda said: ima nas još, isto intesa 3 hours ago, ronin said: Diskriminiše me Psiho... Sad mi je lakse
June 1, 20204 yr 6 minutes ago, pbg12345 said: koji je status na sajtu na proveri prijave kad uplate pare Статус једнократне помоћи за физичко лице Једнократна помоћ за физичко лице је исплаћена 27.5.2020 17:42:00
June 1, 20204 yr hvala pisalo mi: Физичко лице је у активном статусу и очекује обраду у платном промету danas nekad promenjeno u: Физичко лице је у статусу обраде у платном промету и пред исплатом једнократне помоћи pa zato pitam
June 1, 20204 yr Mojoj ženi u intesi kada su uplatili nije pisalo isplaćeno nego da je u statusu obrade u planom prometu i pred isplatom. Evo, baš sam gledao njen status nedelju dana posle uplate i i dalje tako stoji. Možda ima veze koja je banka