May 15, 20204 yr pa reče mali da tek sutra može da se podigne, valjda banke još ne veruju u celu priču pa neće da rizikuju
May 15, 20204 yr 2 hours ago, dùda said: Moj muž prima penziju preko banke i nije dobio još ništa. Meni je tata još prepodne javio da je podigao pare, a poruku je dobio oko 9 .
May 15, 20204 yr 17 minutes ago, Arkadija said: Meni je tata još prepodne javio da je podigao pare, a poruku je dobio oko 9 . Koja banka ?
May 15, 20204 yr Moja keva nije još dobila, Komercijalna banka. Ćale će morati do pošte. Edited May 15, 20204 yr by mraki
May 15, 20204 yr 4 hours ago, renne said: ma to sve zavisi od banke neke banke uplate korisnicima penziju dan ranije na račun banke, kao dobro delo, iako banka nije dobila taj novac od PIO Pare bankama ležu kliringom u 15:00 dan pred isplatu.
May 15, 20204 yr Moj otac se prvi put posle proglašenja vanr. stanja otišao do banke, kaže da su naelektrisani od besa. Kako ih je Jorgi uštrojila da budu servis države, hihihi. A posebno mi je drago zbog banaka kao npr. Rajfajzen, sa onim nenormalnim provizijama kojima odbijaju klijente fizička lica, prvenstveno su orijentisani na pravna lica tj. ne interesuje ih sitnina. Edited May 15, 20204 yr by halloween
May 16, 20204 yr 6 hours ago, dvb-t manijak said: Pare bankama ležu kliringom u 15:00 dan pred isplatu. Niti postoji kliring u 15 časova niti banke dobijaju pare dan pred isplatu.
May 16, 20204 yr Tati stigao sms o uplati, kod mame vidim razliku na app, ali nesto ne radi jutros prikaz transakcija. Sent from my iTelephone using Tapatalk
May 16, 20204 yr 11 hours ago, dùda said: Koja banka ? NLB, on godinama prima penziju dan pre mame koja svoju podize u posti.
May 16, 20204 yr Kod mojih penzionera mami stigle pare a tati ne pa ga ona sad zeza da ga Vučić sigurno prati šta sere po Tviteru o njemu.
May 16, 20204 yr 6 hours ago, čekmeže said: Niti postoji kliring u 15 časova niti banke dobijaju pare dan pred isplatu. iz svoje kase isplacuju? a kako znaju iznos penzije? nesto moraju dobiti ranije, nekakav nalog, sta god 4 hours ago, Milosh76 said: Bankomat je zakon +11.759,40 cestitam milose eto, do malopre sam bio ubedjen da si mladji lik pravo me iznenadilo da si penzioner 27 minutes ago, Valkyrie said: Kod mojih penzionera mami stigle pare a tati ne pa ga ona sad zeza da ga Vučić sigurno prati šta sere po Tviteru o njemu. dragane suti, skrati jezik, mogu te cuti