Jump to content

Državna pomoć od 100 evra svim punoletnim građanima (koji se prijave)

Featured Replies

4 minutes ago, Lancia said:

Jel se isplacuje u evrima ili dinarima¿

Dinarima

• Replies 1.1k
  • Views 86.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam da li je u novijoj istoriji tzv demokratskih država zabeležno slično ponašanje nosilaca najviših funkcija.  Ovako frapantan i ogoljen pokušaj kupovine glasova je nešto o čemu će Saša Baro

• Filozof manijak
    Filozof manijak

aj što smo diskriminisani jer nas je zaobišao helikopterski novac, nego što ćemo te silne pomoći drugima upravo mi od 30 do 65 finansirati i vraćati. Teška svinjarija 

• Taihoskopija
    Taihoskopija

Odvratno više,  bukvalno počinje da lepi narodu pare na čelo i stavlja u dekolte i  harmoniku,  zato odeš u prodavnicu i daš 2.000 dinara za hleb, mleko i toalet-papir. 

Posted Images

Danas na menjačnicama upadljivo skočio kurs za kupovinu evra.

Jes, ovaj što potrči da podigne svojih 11,5k dinara sve će da trči u menjačnicu, a ne po leba i parizera.

Mozda su menjacnice preventivno reagovale ili smo mozda ovih 11.5k dinara dobili stampanjem para. 

meni je realno problem sto svi sve znaju u vezi dodele i koliko, cak i calac zna sta mu sleduje

Mozda su menjacnice preventivno reagovale ili smo mozda ovih 11.5k dinara dobili stampanjem para. 
Obišao šest menjačnica, nigde evra na prodaju

Poštar donosio neke račune pa priča kako neće raznositi 100€ po kućama ovima kojima inače tako nosi penziju, već svi moraju u poštu. Kaže, od jutros 8 ogroman red iako još nisu bili ni krenuli sa isplatom.

Nadam se samo da će ovima koji inače primaju penzije na račun neke druge banke tamo leći i ove pare, da neće morati posebno u poštu.

Edited by mraki

Od sutra svi penzioneri u pošte po 100€

U posti iako penziju primaju u banci?

7 hours ago, radisa said:

Najveća prevara koju je đavo uspeo da izvede je da ubedi ljude da ne postoji...

Ne dobijaš ništa od države, naprotiv, tih 100€ ćeš i ti i tvoja deca da iskijavate u narednim godinama...

One 2 milijarde sa stopom od 3.75% se neće same vratiti... A da bi se vratile, zadužićemo se opet i tako u krug...

Ovaj, ne znam zašto mislite da to ne znam... 

Ne. Ko ima račun u nekoj banci leže na taj račun

Ko prima novac na ruke otvaraju mu račun u pošti

Ko prima u banci, dobio je već danas, a ko prima preko pošte oni dobijaju sutra. Tako je i sa penzijama  inače, pa nisu ništa menjali u dinamici ni kod ove isplate.

8 minutes ago, Arkadija said:

Ko prima u banci, dobio je već danas, a ko prima preko pošte oni dobijaju sutra. Tako je i sa penzijama  inače, pa nisu ništa menjali u dinamici ni kod ove isplate.

Moj muž prima penziju preko banke i nije dobio još ništa.

1 minute ago, dùda said:

Moj muž prima penziju preko banke i nije dobio još ništa.

ma to sve zavisi od banke

neke banke uplate korisnicima penziju dan ranije na račun banke, kao dobro delo, iako banka nije dobila taj novac od PIO

Background Picker
Customize Layout