May 15, 20204 yr 1 hour ago, Taurean_rulez said: I ovo je prvi, P-R-V-I put da dobijam nešto od države. Najveća prevara koju je đavo uspeo da izvede je da ubedi ljude da ne postoji... Ne dobijaš ništa od države, naprotiv, tih 100€ ćeš i ti i tvoja deca da iskijavate u narednim godinama... One 2 milijarde sa stopom od 3.75% se neće same vratiti... A da bi se vratile, zadužićemo se opet i tako u krug...
May 15, 20204 yr 15 minutes ago, gospa buba said: to je bash dosta neprijatelja. to ako je neko mislio da ce radikali da klasifikuju neprijatelje, zovu ih po telefonu ili dolaze na gajbu ol: sent from bubamoto Bojim se ja da je tu jedno milion prijatelja™...
May 15, 20204 yr 16 minutes ago, Milosh76 said: Jos uvek nije leglo 100 evra za penzionere... Biće stampedo sutra.
May 15, 20204 yr onaj dan kad je počelo prijavljivanje, u sredu, srela sam jednog komšiju, cigu. pitala sam ga da mi da jmbg i broj lične karte da ga prijavim. on čovek nema ličnu kartu. mislim da je raseljen sa kosova. koliko ima ljudi u srbiji bez lične karte, jel postoji neka procena?
May 15, 20204 yr 21 minutes ago, radisa said: Najveća prevara koju je đavo uspeo da izvede je da ubedi ljude da ne postoji... Ne dobijaš ništa od države, naprotiv, tih 100€ ćeš i ti i tvoja deca da iskijavate u narednim godinama... One 2 milijarde sa stopom od 3.75% se neće same vratiti... A da bi se vratile, zadužićemo se opet i tako u krug... Iskijavaćemo ih svakako, uzeli ili ne, nije da imaš izbor
May 15, 20204 yr Bojim se ja da je tu jedno milion prijatelja[emoji769]...svejedno. mnogo kukolja mnogo zita ko da razabere.sent from bubamoto
May 15, 20204 yr 13 minutes ago, slepa živana said: onaj dan kad je počelo prijavljivanje, u sredu, srela sam jednog komšiju, cigu. pitala sam ga da mi da jmbg i broj lične karte da ga prijavim. on čovek nema ličnu kartu. mislim da je raseljen sa kosova. koliko ima ljudi u srbiji bez lične karte, jel postoji neka procena? ne znam za zvanicne podatke ali ja imam prijatelja koji nema ni jmbg to je onaj covek sto sam spominjao na forumu da je ceo zivot ziveo u sloveniji i deportovali ga skoro negde smo ga napokon nagovorili da pocne sredjivati papire sad ga vec mesecima jebu za jmbg bez kog ne moze nista zaboravio sam detalje, uglavnom situacija je otprilike da on za sloveniju mora slati papire koje nema, da bi iz slovenije dobio papir da se ovde procedura nastavi za papire koje nema uglavnom, verujem nazalost da to nisu usamljeni slucajevi da, relativno skoro, najvise pre godinu dan mi otac prica za nekog rodjaka dosle godine da pokusa ostvariti penziju ispostavilo se da on od dolaska u srbiju 1995 nema nikakav dokument braca neka u batajnici, tetka dosla skoro sa pricom, zaprepascena sto njihov otac mora da dolazi iz hrvatske da bi registrovao automobil oni momci, zapravo i nisu bas momci sad su 40+, uglavnom posle izbeglickih legitimacija, a to je bilo aktuelno pre 20 godina, nisu uzimali nikakve dokumente u srbiji
May 15, 20204 yr Author Biće stampedo sutra.Dobili su full penziju pre 7 dana, verovatno nece biti frke
May 15, 20204 yr 33 minutes ago, Time Crisis said: Iskijavaćemo ih svakako, uzeli ili ne, nije da imaš izbor Stoji... ALi, mi se ne sviđa narativ, država dala...
May 15, 20204 yr 4 minutes ago, radisa said: Stoji... ALi, mi se ne sviđa narativ, država dala... Dala, a moli boga da ne uzmemo
May 15, 20204 yr 5 minutes ago, radisa said: Stoji... ALi, mi se ne sviđa narativ, država dala... Kakav si osetljiv evo, dala ti Vucic a drzavi ces da vratis. Hm, ili obrnuto, sad sam se zbunio.
May 15, 20204 yr 22 minutes ago, Milosh76 said: Dobili su full penziju pre 7 dana, verovatno nece biti frke Ma kakvi,videćeš
May 15, 20204 yr Ma da, spremaju zalet za sutra (bar sam takve razgovore uhvatio na lokalnoj pijaci).