June 2, 20204 yr 1 hour ago, Ayatollah said: Bio sam danas na suđenju u Požarevcu, pa sam prolazio kolima kroz grad. Bukvalno ispred SVAKE banke (pored 7-8 filijala sam prošao) su bili redovi, negde duži negde kraći, ali nigde ispod 15-tak ljudi. Najgore je bilo ispred Komercijalne, gde je bilo cca 50-60 ljudi u redu. A pri tom ti što čekaju crkavicu satima u redu plus ovi što ni nemaju tekuće račune o kojima priča @kud u maglu Simoviću, sigurni nisu isti oni što su porušili m-bank apps skoro svim bankama. Dakle histerija je opšta. 1 hour ago, Filozof manijak said: Lad legne ronini svi da slavimo Njemu bolje da ne daju nego stave negde oročeno, odmah će u kafanu da odagna bol.
June 2, 20204 yr Author [emoji23]...Bukvalno jedino jrešenje....Zaboravljen od strane Psiha...Tebi ce licno na ruke da isplati, ima i na tv da izasjes
June 2, 20204 yr Možda se negde iza kulisa održala lutrija i izvučeni srećni dobitnici kojima će lično On izbrojati 100 AVra u lajvu. Kuc-kuc na vrata, On, kamere, haos.. A Ronin fazon Riska Vidim da je screenshot s drugarevog insta, ne mari. Edited June 2, 20204 yr by Valkyrie
June 2, 20204 yr 40 minutes ago, ronin said: ...Bukvalno jedino jrešenje....Zaboravljen od strane Psiha... Nisi sam ako ti je lakše
June 2, 20204 yr Sledećem ko pita za predlog kome da se prosledi kinta, odgovor se nameće... Broj tekućeg računa
June 2, 20204 yr 10 minutes ago, Milosh76 said: Kad ronin dobije pare, zakljucavajte temu! Što ronin ? Evo ništa ni kod mene
June 2, 20204 yr Ni ja. A neki su danas dobili sms da će im sutra biti uplaćeno, ja čak ni toSent from my SM-J710F using Tapatalk
June 2, 20204 yr Neveruem da me drka vucic u poslednjih 5% naroda za isplatu. Mada ko zna, mozda i skroz izjebe na kraju tih 5% kao avangardu Edited June 2, 20204 yr by Friend