Jump to content

Državna pomoć od 100 evra svim punoletnim građanima (koji se prijave)

Featured Replies

On 24. 4. 2020. at 13:02, renne said:

Vučić: Ja taj broj neću zvati

Да ли је ова порука довољно јасна чланству, или ће локални одбори морати да објасне бази да не тражи 100 еврића. Зајам за препород Србије у реверзибилном облику :laugh:

• Replies 1.1k
  • Views 86.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam da li je u novijoj istoriji tzv demokratskih država zabeležno slično ponašanje nosilaca najviših funkcija.  Ovako frapantan i ogoljen pokušaj kupovine glasova je nešto o čemu će Saša Baro

• Filozof manijak
    Filozof manijak

aj što smo diskriminisani jer nas je zaobišao helikopterski novac, nego što ćemo te silne pomoći drugima upravo mi od 30 do 65 finansirati i vraćati. Teška svinjarija 

• Taihoskopija
    Taihoskopija

Odvratno više,  bukvalno počinje da lepi narodu pare na čelo i stavlja u dekolte i  harmoniku,  zato odeš u prodavnicu i daš 2.000 dinara za hleb, mleko i toalet-papir. 

Posted Images

• Author

Prijava za 100 evra od 15.5. do 5.6., isplata za penzionere je 15.5.

Procedura traje 1 minut i to:

1) preko portala uprave za trezor    https://www.trezor.gov.rs/src/

2) preko kol centra

ostavljaju se ime i prezime, JMBG, broj LK i biramo banku gde da se isplati lova. AKo nemamo racun, izaberemo banku i oni ce otvoriti racun... I to sve za 60 sekundi :D

Nedeljama traje kampanja da ne dobiju svi pare :isuse:

Edited by Milosh76

Znaci oni bez lk nista od 100€,pa oni koji nece iz pricipa :happy: pa lep procenat je do sad sakupio. 

Iznenadjujuće ga pljuju na Mondo komentarima...ono, nije da džukela nije zaslužila...

Siromasan je ovaj nas jezik ipak.
  On 24. 4. 2020. at 6:50, Milosh76 said:

Nece traziti racun, posto racune vec imaju preko NBS.

Fizičkih lica?

On 24. 4. 2020. at 15:20, Tutankamon said:

Iznenadjujuće ga pljuju na Mondo komentarima...ono, nije da džukela nije zaslužila...

Odavno to traje na Žeželjevom Mondu. Ima, doduše,  klik botova ali je njihov broj apsurdno veliki.

On 24. 4. 2020. at 10:45, Nesh said:

Bice zvanje za 100 eura ko dozivanje operatera u Pozivni centru Postanske stedionice...svi operateri su zauzeti ocekivano vreme cekanja je 10 minuta, pa onda malo Garavi sokak, pa opet svi operateri su zauzeti ocekivano vreem cekanja 10 minuta i tako u nedogled...

hajde malo da se svi saberemo:

to pod uslovom da se procesuira jedan po jedan poziv

Mogu i te kako neki sam tim razvuku pola meseca.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Author

i da niko ne koristi prijavu preko interneta

Jel mozemo i mi gastosi da dobijemo tih 100 evra¿

On 24. 4. 2020. at 17:24, Milosh76 said:

i da niko ne koristi prijavu preko interneta

evo, nek bude 3.3 miliona prijava preko interneta.

koliko vremena treba da se to obradi? :rolleyes:

• Author

Prvih 2h niko, posto ce puci server :D

On 24. 4. 2020. at 17:25, Lancia said:

Jel mozemo i mi gastosi da dobijemo tih 100 evra¿

Ako imas racun u srpskoj banci naravno. A i ako nemas, otvorice ti oni, rekao exDr Mali

Edited by Milosh76

On 24. 4. 2020. at 17:17, maharaja said:

Meni je to užasno tužno. Tih 100 evra ne mogu da potraju nedelju dana, za jednu osobu u domaćinstvu.

komsija iz Vrbasa, sada otisao u penziju, 40 godina staza, nema jos godina, pa smanjena, dobija 150 evra mesecno... zena mu ne radi, jos nema uslove za penziju. 

i dovijaju se. malo domace zivuljke, poneki dinar u poslu sa strane, i tako... njemu 100 evra itekako mnogo

Background Picker
Customize Layout