Jump to content

Državna pomoć od 100 evra svim punoletnim građanima (koji se prijave)

Featured Replies

1 hour ago, renne said:

Vučić: Ja taj broj neću zvati

Да ли је ова порука довољно јасна чланству, или ће локални одбори морати да објасне бази да не тражи 100 еврића. Зајам за препород Србије у реверзибилном облику :laugh:

• Replies 1.1k
  • Views 86.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam da li je u novijoj istoriji tzv demokratskih država zabeležno slično ponašanje nosilaca najviših funkcija.  Ovako frapantan i ogoljen pokušaj kupovine glasova je nešto o čemu će Saša Baro

• Filozof manijak
    Filozof manijak

aj što smo diskriminisani jer nas je zaobišao helikopterski novac, nego što ćemo te silne pomoći drugima upravo mi od 30 do 65 finansirati i vraćati. Teška svinjarija 

• Taihoskopija
    Taihoskopija

Odvratno više,  bukvalno počinje da lepi narodu pare na čelo i stavlja u dekolte i  harmoniku,  zato odeš u prodavnicu i daš 2.000 dinara za hleb, mleko i toalet-papir. 

Posted Images

• Author

Prijava za 100 evra od 15.5. do 5.6., isplata za penzionere je 15.5.

Procedura traje 1 minut i to:

1) preko portala uprave za trezor    https://www.trezor.gov.rs/src/

2) preko kol centra

ostavljaju se ime i prezime, JMBG, broj LK i biramo banku gde da se isplati lova. AKo nemamo racun, izaberemo banku i oni ce otvoriti racun... I to sve za 60 sekundi :D

Nedeljama traje kampanja da ne dobiju svi pare :isuse:

Edited by Milosh76

Znaci oni bez lk nista od 100€,pa oni koji nece iz pricipa :happy: pa lep procenat je do sad sakupio. 

Iznenadjujuće ga pljuju na Mondo komentarima...ono, nije da džukela nije zaslužila...

Siromasan je ovaj nas jezik ipak.
9 hours ago, Milosh76 said:

Nece traziti racun, posto racune vec imaju preko NBS.

Fizičkih lica?

1 hour ago, Tutankamon said:

Iznenadjujuće ga pljuju na Mondo komentarima...ono, nije da džukela nije zaslužila...

Odavno to traje na Žeželjevom Mondu. Ima, doduše,  klik botova ali je njihov broj apsurdno veliki.

6 hours ago, Nesh said:

Bice zvanje za 100 eura ko dozivanje operatera u Pozivni centru Postanske stedionice...svi operateri su zauzeti ocekivano vreme cekanja je 10 minuta, pa onda malo Garavi sokak, pa opet svi operateri su zauzeti ocekivano vreem cekanja 10 minuta i tako u nedogled...

hajde malo da se svi saberemo:

to pod uslovom da se procesuira jedan po jedan poziv

Mogu i te kako neki sam tim razvuku pola meseca.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Author

i da niko ne koristi prijavu preko interneta

Jel mozemo i mi gastosi da dobijemo tih 100 evra¿

1 minute ago, Milosh76 said:

i da niko ne koristi prijavu preko interneta

evo, nek bude 3.3 miliona prijava preko interneta.

koliko vremena treba da se to obradi? :rolleyes:

• Author

Prvih 2h niko, posto ce puci server :D

1 minute ago, Lancia said:

Jel mozemo i mi gastosi da dobijemo tih 100 evra¿

Ako imas racun u srpskoj banci naravno. A i ako nemas, otvorice ti oni, rekao exDr Mali

Edited by Milosh76

19 minutes ago, maharaja said:

Meni je to užasno tužno. Tih 100 evra ne mogu da potraju nedelju dana, za jednu osobu u domaćinstvu.

komsija iz Vrbasa, sada otisao u penziju, 40 godina staza, nema jos godina, pa smanjena, dobija 150 evra mesecno... zena mu ne radi, jos nema uslove za penziju. 

i dovijaju se. malo domace zivuljke, poneki dinar u poslu sa strane, i tako... njemu 100 evra itekako mnogo

Background Picker
Customize Layout