April 24, 20205 yr 1 hour ago, renne said: Vučić: Ja taj broj neću zvati Да ли је ова порука довољно јасна чланству, или ће локални одбори морати да објасне бази да не тражи 100 еврића. Зајам за препород Србије у реверзибилном облику
April 24, 20205 yr Author Prijava za 100 evra od 15.5. do 5.6., isplata za penzionere je 15.5. Procedura traje 1 minut i to: 1) preko portala uprave za trezor https://www.trezor.gov.rs/src/ 2) preko kol centra ostavljaju se ime i prezime, JMBG, broj LK i biramo banku gde da se isplati lova. AKo nemamo racun, izaberemo banku i oni ce otvoriti racun... I to sve za 60 sekundi Nedeljama traje kampanja da ne dobiju svi pare Edited April 24, 20205 yr by Milosh76
April 24, 20205 yr Znaci oni bez lk nista od 100€,pa oni koji nece iz pricipa pa lep procenat je do sad sakupio.
April 24, 20205 yr Iznenadjujuće ga pljuju na Mondo komentarima...ono, nije da džukela nije zaslužila...
April 24, 20205 yr 9 hours ago, Milosh76 said: Nece traziti racun, posto racune vec imaju preko NBS. Fizičkih lica?
April 24, 20205 yr 1 hour ago, Tutankamon said: Iznenadjujuće ga pljuju na Mondo komentarima...ono, nije da džukela nije zaslužila... Odavno to traje na Žeželjevom Mondu. Ima, doduše, klik botova ali je njihov broj apsurdno veliki.
April 24, 20205 yr 6 hours ago, Nesh said: Bice zvanje za 100 eura ko dozivanje operatera u Pozivni centru Postanske stedionice...svi operateri su zauzeti ocekivano vreme cekanja je 10 minuta, pa onda malo Garavi sokak, pa opet svi operateri su zauzeti ocekivano vreem cekanja 10 minuta i tako u nedogled... hajde malo da se svi saberemo:
April 24, 20205 yr Mogu i te kako neki sam tim razvuku pola meseca.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
April 24, 20205 yr 1 minute ago, Milosh76 said: i da niko ne koristi prijavu preko interneta evo, nek bude 3.3 miliona prijava preko interneta. koliko vremena treba da se to obradi?
April 24, 20205 yr Author Prvih 2h niko, posto ce puci server 1 minute ago, Lancia said: Jel mozemo i mi gastosi da dobijemo tih 100 evra¿ Ako imas racun u srpskoj banci naravno. A i ako nemas, otvorice ti oni, rekao exDr Mali Edited April 24, 20205 yr by Milosh76
April 24, 20205 yr 19 minutes ago, maharaja said: Meni je to užasno tužno. Tih 100 evra ne mogu da potraju nedelju dana, za jednu osobu u domaćinstvu. komsija iz Vrbasa, sada otisao u penziju, 40 godina staza, nema jos godina, pa smanjena, dobija 150 evra mesecno... zena mu ne radi, jos nema uslove za penziju. i dovijaju se. malo domace zivuljke, poneki dinar u poslu sa strane, i tako... njemu 100 evra itekako mnogo