August 17, 20204 yr Author Zašto kreteni? Možemo različito vrednovati rizik kojem smo spremni da se izložimo, ali ovo je daleko od kretenskog ponašanja.
August 17, 20204 yr 1 minute ago, morgana said: kreteni nisam bila u h novom godinu, a ceka me ozbiljna obaveza dole i njeno odlaganje me kosta, ali majkumu, da se guzvam u redu, da putujem busom ili avionom u doba korone, izlozim riziku i sebe i okolinu, nije vrijedno. a kamoli za par dana kupanja. Pa to. Kapiram moju novsku drugaricu koja živi ovde, koja će kroz sve to da prođe, ali ona dole ima majku, momka, obaveze koje mora da završi. Ja se odjavio mojim prijateljima dole, neki misle da će PCR test veoma brzo biti ukinut, ali ostaje problem kako stići do Novog. Videćemo.
August 17, 20204 yr Upravo. Verovatno ce neko i mene da smatra kretenom, ali mi smo isli na Torlak da se testiramo sa detetom pre par dana. Otisli popodne bili jedini tamo, seli sutradan u svoja kola i otisli za Istru na odmor. Ponasamo se isto kao kod kuce. Cim smo stigli dezinfikovali smo sve, u dvoristu sem nas nema nikoga. Na plazi ima dovoljno mesta da ne moras nikome da pridjes na 10 metara, prodavnice sa maskom, restorani samo koji imaju bastu i dosta slobodnog mesta. Procena nam je bila da nam nije veca sansa da pokupimo nesto na odmoru nego po Srbiji. Edited August 17, 20204 yr by nick1986
August 17, 20204 yr 3 minutes ago, čekmeže said: Zašto kreteni? Možemo različito vrednovati rizik kojem smo spremni da se izložimo, ali ovo je daleko od kretenskog ponašanja. Daleko od kretenskog ponašanja što rizikuješ da zaraziš sebe, sina i ko zna koliko ni krivih ni dužnih okolo i još pukneš 50 evrića da bi išao u Budvu i slušao Šaku Polumentu? Meni je ovo definicija kretenskog ponašanja.
August 17, 20204 yr 3 minutes ago, nick1986 said: Upravo. Verovatno ce neko i mene da smatra kretenom, ali mi smo isli na Torlak da se testiramo sa detetom pre par dana. Otisli popodne bili jedini tamo, seli sutradan u svoja kola i otisli za Istru na odmor. Ponasamo se isto kao kod kuce. Cim smo stigli dezinfikovali smo sve, u dvoristu sem nas nema nikoga. Na plazi ima dovoljno mesta da ne moras nikome da pridjes na 10 metara, prodavnice sa maskom, restorani samo koji imaju bastu i dosta slobodnog mesta. Procena nam je bila da nam nije veca sansa da pokupimo nesto na odmoru nego po Srbiji. Nije baš ista priča.
August 17, 20204 yr Author Oću dobiti koronu ako slušam Šaka? Uvek me je čudilo to neshvatanje drugačijeg ponašanja. Čuj, kreteni. Ja planiram u septembru na more. Jesam li zbog toga kreten?
August 17, 20204 yr ne znam jesi li ti kreten ali stajati u redu radi ljetovanja u sred epidemije je kretenizam. kao i putovanje autobusom ili avionom.
August 17, 20204 yr 1 minute ago, čekmeže said: Oću dobiti koronu ako slušam Šaka? Uvek me je čudilo to neshvatanje drugačijeg ponašanja. Čuj, kreteni. Ja planiram u septembru na more. Jesam li zbog toga kreten? Jel' ti uopšte kapiraš da je Morgana Novljanka, pa je odložila svoje obaveze, a sigurno ima deset puta više razloga da ode dole od tebe? Stajati u kilometarskom redu pola dana, sediti u punim autobusima 13 sati je čisto ludilo, da bi osolio noge. Ja sam navikao da dole provedem 4 meseca godišnje, ove godine ću provesti 0. Možda i ja odem, ali ukoliko ukinu testove i nađem bezbedan transport.
August 17, 20204 yr A mi što imamo decu, da ih puštamo da se igraju, da idu u školu ili ne, jer maske ne vrede i džaba se ruke trljaju alkoholom? Maska na licu, čekanje u redu, let avionom koji traje manje od sat, sve je to gore od osnovne škole, a o familiji u Crnoj Gori sa kojom jednostavno moramo da se ljubimo u obraz najmanje dva puta, a može i tri da ne govorim? Kretenizam, a? Bravo kreteni? Ok.
August 17, 20204 yr jao, vidim sta si uradio, citirao si mila, slatko da bre, skola i ljetovanje, isti djavo idem, izisla mi je nova serija na hbo Edited August 17, 20204 yr by morgana
August 17, 20204 yr 7 minutes ago, morgana said: ne znam jesi li ti kreten ali stajati u redu radi ljetovanja u sred epidemije je kretenizam. kao i putovanje autobusom ili avionom. Zašto isključuješ auto kaovarijantu? Čekanje u redu za PCR, plaćanje 50€ po osobi, rizikovanje karantina u povratku, a i moguće drndanje na granici i u CG, po meni nije vredno ni 10 dana u Egiptu, a pogotovu ne u CG.
August 17, 20204 yr Author 10 minutes ago, Anonymous said: Jel' ti uopšte kapiraš da je Morgana Novljanka, pa je odložila svoje obaveze, a sigurno ima deset puta više razloga da ode dole od tebe? Stajati u kilometarskom redu pola dana, sediti u punim autobusima 13 sati je čisto ludilo, da bi osolio noge. Ja sam navikao da dole provedem 4 meseca godišnje, ove godine ću provesti 0. Možda i ja odem, ali ukoliko ukinu testove i nađem bezbedan transport. Znam vrlo dobro odakle je i to donekle opravdava njen stav jer je ona tamo stalno, a ljudi odavde odu 10-15 dana u godini na more. Jel znaš ti uopšte da hiljade ljudi svaki radni dan stoji u redovima, gužva se na ulici, gradskom prevozu, vozu i čemu sve ne i onda dođe na posao gde 8 i više sati neko stoji sa 300 kolega u nekoj hali, neko sedi sa 10 u kancelariji i tako 5 dana u nedelji. I sada kada posle toga hoće da 10 dana otputuje negde to je rizično i kretensko ponašanje. Edited August 17, 20204 yr by čekmeže