Jump to content

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

On 13. 8. 2020. at 19:48, gospa buba said:

to je ono gde se povraca kolektivno na putu ka bajinoj bashti emoji38.pngol:

sent from bubamoto

Zato je tako lepa priroda...

• Replies 1.9k
  • Views 167.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

On 13. 8. 2020. at 19:14, renne said:

Trebinje je sjajno

Jagnjetina u Moskou, vino iz Tvdoša, pastrmka sa pastmnjaka...

na tari je haos po onim izvikanim/centralnim lokacijama, saobracaj kao u bg (a i tablice uglavnom)

na banjskoj steni red za selfije, horde tinejdzerki i malo starijih, u neudobnim papucicama za planinarenje i sa selfi stikovima. kucici, kolica, babe i bebe, kolone turista i auta... pobegli glavom bez obzira.

ali je zato okolo, po ostalim stazama i manje poznatim vidikovcima, divno. mi smo na oslusi i super nam je - jedino poneses namirnice za sto vise dana, da ne moras da ides do mitrovca ni u nabavku. 

On 13. 8. 2020. at 19:58, Anonymous said:

Jagnjetina u Moskou, vino iz Tvdoša, pastrmka sa pastmnjaka...

pijaca

On 13. 8. 2020. at 20:03, Aleksija said:

na tari je haos po onim izvikanim/centralnim lokacijama, saobracaj kao u bg (a i tablice uglavnom)

na banjskoj steni red za selfije, horde tinejdzerki i malo starijih, u neudobnim papucicama za planinarenje i sa selfi stikovima. kucici, kolica, babe i bebe, kolone turista i auta... pobegli glavom bez obzira.

ali je zato okolo, po ostalim stazama i manje poznatim vidikovcima, divno. mi smo na oslusi i super nam je - jedino poneses namirnice za sto vise dana, da ne moras da ides do mitrovca ni u nabavku. 

bili u subotu, pakao

On 13. 8. 2020. at 17:54, dùda said:

Vidi ti što se ova osilila sada, sa antitelima :D.

On 13. 8. 2020. at 19:23, lo zingaro said:

U Italiji trentuno samo 55 na intenzivnoj, najmanje dnevnih slilucajeva vec mesecima u zapadnoj evropi, tako da iz or I nije glup.

Zezam Miloša, prijateljski naravno

Edited by Valkyrie

On 13. 8. 2020. at 20:08, renne said:

pijaca

Au, da. Sir, suvomesnato, duvan... Pre par godina mi neki lik poklonio kesu duvana tamo. Kaže, probaj.

Edited by Anonymous

Gde letovati sledeće godine?:fantom:

Sasvim moguće isto ko i ove... 

Otvaraju CG sa testom. 

Već vidim ludilo na granici i masnu zaradu na testovima kod nas

...i ekipu sa pumpe u Vranju, sa štampačem...

vidi namenski ima respektabilne izvore u vrhu vlasti

:s_dj:

On 14. 8. 2020. at 9:34, kud u maglu Simoviću said:

vidi namenski ima respektabilne izvore u vrhu vlasti

:s_dj:

Pa pricam ja ovde vec danima da kruzi lokalni aber o otvaranju granica, niko me ne slusa... :fantom:

Mada, kada bolje razmislim, kojmoj ih sada i otvaraju, samo da mi pravite guzvu na plazama... :nobles:

Background Picker
Customize Layout