Jump to content

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

postoji li u srbiji zvanicna informacija ministarstva inostranih poslova o rizicima putovanja u odredjene zemlje? to bi trebalo biti zvanicno, a ne vesti

• Replies 1.9k
  • Views 167.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

ja ne razumem zašto država pomaže ovima da stignu na more kad je sasvim jasno da se ti isti neće vratiti na vreme da glasaju na izborima.

3 minutes ago, Svarog said:

ja ne razumem zašto država pomaže ovima da stignu na more kad je sasvim jasno da se ti isti neće vratiti na vreme da glasaju na izborima.

Pa čim idu u to vreme, nisu stranački vojnici tako da su abitni za izbore. Plus može da se provuče priča VUČIĆ IM POMOGAO DA IH GRCI PUSTE

pa baš zato što nisu ni stranački vojnici, nit kapilarni/sigurni glasovi, nit letuju kako dolikuje u Sopotu, trebalo bi da im država "stavi do znanja" a ne da im pomaže.

samo pokušavam naprdnjački da razmišljam :blush:

3 hours ago, Ros said:

ste se ne bi ni slucajno desilo u obrnutom slucaju :D

sto se mene tice, slobodni su da ne dolaze ni oni kod nas na more. 

2 hours ago, I*m with the pilots said:

akko 

matematicka gimnazija?

:D

ako i samo (j)ako

Just now, precog said:

matematicka gimnazija?

:D

Fakultet :cry::laugh:

:sad:

4 minutes ago, precog said:

:sad:

:rolf: Pa sto sad?

Edit: neverovatno kako ti neke stvari ostanu za ceo zivot; i sada kada hvatam neke beleske na brzinu, totalno nevezane za matematiku ili nauku, koristim metode i znakove kao tad na predavanjima (vode: za svaki, postoji, kontradikcija) :D

Edited by I*m with the pilots

10 minutes ago, I*m with the pilots said:

:rolf: Pa sto sad?

Edit: neverovatno kako ti neke stvari ostanu za ceo zivot; i sada kada hvatam neke beleske na brzinu, totalno nevezane za matematiku ili nauku, koristim metode i znakove kao tad na predavanjima (vode: za svaki, postoji, kontradikcija) :D

salim se, rispekt za PMF. 

meni akko ostalo iz prvog srednje, aktivno sam mrzeo tu oblast iz matematike, bese matematicka logika ili slicno. nuzan i dovoljan uslov, arghhh...

@I*m with the pilots razumem šta kažeš i apsolutno jeste bilo prostora i potrebe za većim oprezom, ali nije mi ni sasvim jasno odakle ovoliki animozitet prema ljudima koji su prosto krenuli na more u skladu sa vestima koje su stigle do njih. Pogrešili, ispalili se, dešava se - ja ovde stičem utisak da se neki maltene raduju što Mile ™ nije stigao na more u Paraliju.

Inače gde može da se nađe spisak zemalja sa zelenim svetlom?

Pa ono, krenuli su na more bez promišljanja, sa malom decom (i starijim osobama, ako sam dobro pročitao). Nisu čekali zvaničnu potvrdu da se granice otvaraju, i kad su poljubili "stop" kukaju i mole državu duradi nešto.

Meni je to neverovatna glupost i neodgovornost.

Otud i animozitet

Po meni nije uopšte ovde poenta u tim pojedinačnim ljudima i dal su poveli svoje bebe ili babe jer ni zvanične potvrde nisu trenutna garancija. Meni se desilo pre par dana da me ne puste preko granice koju sam sigurno imala pravo da pređem sa svojim pasošem (kad sam zvala drugu instancu granične policije telefonom, ispostavilo se da su ovi prvi stvarno pogrešili).

Ja u nedelju krećem put Nemačke vozom sa tranzitom kroz Austriju. Nadam se da neću naleteti na nekog austrijskog graničara koji često refreshuje worldmeters.

Background Picker
Customize Layout