Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Konzole

Koja konzola? 21 members have voted

1. 1. Preporuka za konzolu

• PS
      76%
      16
    • XBOX
      9%
      2
    • Neka druga
      14%
      3

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

R36 i Miyoo su maltene iste stvari, samo drugi proizvođači.

Istina, ne leži baš lepo u rukama (mada imaju da se kupe neki dodaci), zvuk je 1000% krš (ali je i izvor zvuka), ali meni fino legne, mada nikad ne igram duže od 20-30min u cugu, to je ono usputan gejming.

@radisa pogledaj na KP, bilo je tih konzola do 100e, tu već dobiješ sve spremno sa igricama, ako nećeš da se akaš. Ja sam tako uzeo od nekog lika u Bgu, otišao, isprobao na licu mesta i platio.

Ako imaš neki tablet, istraži neke stare igre koje su portovane za iPad/android, ja sam na iPadu igrao Grim Fandango, Sanotarium, Heroje 3, Civ6. Za taj avionski gejming mi je to isto odlična varijanta, samo pije bateriju nenormalno.

• Replies 353
  • Views 27.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nakon mnogo čekanja i malo preplaćivanja danas konačno došao u posed PS 5.. Nikad nije kasno za prvu konzolu, a dete kao kuče, em srećno em poslušno, sve obaveze završava brzo i efikasno Malo sam je

• Pokojni Ruxin
    Pokojni Ruxin

nije xbox bolji, komplikovano pitanje.    približno je isti đavo hardverski, s tim da ps5 ima mnogo impresivniji kontroler. ali ove generacije se može reći da konzole imaju različit use case

• nabavio i ja PS5. prva konzola koju imam i igram. od igrica imam bejzbol i americki fudbal i obe su brutalno uradjene.  

Posted Images

ako budeš uzimao direktno od kineza preporučuje se da manje-više odmah sve prebaciš na kvalitetniju sd karticu. kažu ljudi da njihove crkavaju brzo i provereno

41 minutes ago, JozoMujica said:

I ja sam tako uradi kad sam kupio klincu PS pre nekoliko godina, ali nikad nisam uspeo ništa da kupim preko paypala, ne sećam se šta je bio problem, ali mi se čini da je to što je nalog na pp iz Srbije... Kako vi to kupujete?

Ne funkcioniše tako tj nema direktne kupovine što je mega glupo, moraju da se kupuju kodovi na drugim sajtovima i onda unosiš kod koji ti ubaci para koliko već vredi u wallet i onda šopinguješ.

Ja koristim g2a npr.

Edit: nešto poput gift card-a.

Edited by Mil@n

2 hours ago, radisa said:

Neću TV... Shvatio sma da mi je nepraktično (PS4) i ružno (C64 - treba mi valjda neki mali TV/monitor da bi bilo koliko toliko igrivo)..

U narednih par godina imaću dosta putovanja avionom, treba mi da nešto mogu da pikam po avionima i aerodromima, a bogami i kući kad legnem u krevet, a da nisu telefonske smaračine sa reklamama ili koje ne rade bez neta i gde mi treba oktopod za kućnog ljubimca i refleksi kobre...

Ovo što je predložio Ruksin mi je ok, i ovo što ti kažeš je ok... Ovog Ruksinog slabo po Srbiji koliko vidim, ali ćemo vidimo... Gledao sam još neke stvari po ALiju i Temuu...Nije da mi je hitno nešto, niti da mi je ono baš bitno, ali gledam redom, pa kad neletim, a rekoh da pitam ovde, ima dosta koji pikaju igre...

Inače, u japanu je switch2 280€, ali je zaključan na Japan i ne može da se otključa, koliko sma izguglao... Na kurac ih nabijem...

Iz iskustva mogu da ti kažem da štagod da uzmeš sa preinstaliranim igricama bice ti zabavno jedno 10 dana a onda će da ti skuplja prašinu. Najnezgodnija stvar kod retro igara ali je to valjda kako su igre nekad pravljene ili po kineskom difoltu da možeš odmah da se oprostiš od save game, što znači da šta god da igraš ili moraš da završiš ili da počneš ponovo kad ga jednom ugasiš. Ili je to samo moja (ne) sreća pa sam takve kineske handheldove pazario. Šta god da su ti preporučili, to je to. Nijanse su u pitanju. I da se ponovim po 20. put, steam deck je čudo. Jes da košta oko 350 evra al to je to što tražiš. Ćef ti originali sa steama/xboxa, ćef ti piraterija sa interneta ili ps2, nintendo romovi, ili kad se smoris da ga zveknes u monitor i igraš ili prebaciš u desktop mode pa jelte radiš šta želiš jer je os linux. Za long term igranje u pokretu, tipa letovi je izmišljen.

brte jel si guglao kako funkcioniše save na tvojim uređajima, koja je prečica? prilično sam siguran da ne bi trebalo tako da funkcioniše

ali podržavam steam deck, fantastična stvar. a radiša je ionako tajkun

50 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

brte jel si guglao kako funkcioniše save na tvojim uređajima, koja je prečica? prilično sam siguran da ne bi trebalo tako da funkcioniše

ali podržavam steam deck, fantastična stvar. a radiša je ionako tajkun

Ma ja to uzimao ono najeftinije, bilo 10-15 jura, sa fazon 3 miliona igrica na njemu. Save radi samo ako napravim mentalnu sliku, za te pare samo sam to mogao da očekujem.

Zato što je tajkun mu i kažem da se ne zajebava sa sirotiLjskim kinezima, nego lepo u klub pa kad leti po svetu da ljudi kažu liiiiii

Slzem se sa ostalima- te jeftine kineske zezalice sa stotinama preinstaliranih igara nisu za preporuku.

Mozes da uzmes nesto kao Retroid Pocket 5 - na tome moze da se igra sve do Playstation 2 i Nintendo GameCube generacije plus masa Switch igara. Sa Winlatorom ili GameHub-om, igrivo je i dosta starijih PC naslova. Imas na YouTube gomilu testova pa vidi. 5.5" OLED ekran i vrlo prenosiv, daleko jednostavnije nego Steam Deck

Za nesto vise novca mozes da uzmes i Odin Portal 2 - dosta jaci chip i veci ekran.

Ja sam inace narucio Odin 3 - konzola tek treba da izadje ali ce po specifikacijama biti mnogo mocna - moze da emulira i PS3 jer ima isti chip kao Samsung Galaxy S25 - Snapdragon 8 Elite. Uzeo sam je na pre orderu i kostala me je mnogo manje nego sto kosta Switch 2

Imam ja Miyo Mini + već skoro dvije godine - 50 eura sa Ali Expressa, nova SD kartica 7 eura koju sam kupio ovđe i na koju sam instalirao Onion OS za Miyo i onda sam torrentovao nečiji ROM set (mada dosta MAME ROMova inače imam, igram ponekad na računaru kroz emulator).

Relativno mali ekran je meni problem, ali za sve ostalo je fenomenalan. Očekivao sam gori kvalitet i plastike i dugmadi i svega, ali meni to sasvim pristojno radi i još nije propalo. Od igara vrtim sve sa aparata na žetone (Neo-Geo i CPS stvari uglavnom), ponekad neku igru sa Mega Drive, NES ili SNES.