Jump to content
IGNORED

Konzole

Tale

Koja konzola?  

15 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

uzecu game pass, ionako nemam nista na cdu od pre. ubedili ste me, uzimam xbox.

ziveli!

• +1 1
  • -1 1
Posted

ne zajebavaj kumse sa tim smajlijima, nego argumentuj.

Posted

Mene zvao čim iz NS sa KP navodno ima ps5 jedno 4 komada. Nažalost samo digital edition tako da nisam dalje pitao

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Posted

Auto correct xD htedoh reći lik.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Posted

Koliko je osetna razlika izmedju PS4 i PS4 Pro verzije? Klincu uzima sestra a pošto kuka da hoće za NG neće se čekati proleće da se pojavi PS5 u regularnoj prodaji. Pikaće se klasika - fudbal, gta i slično. Razlika u ceni tipa 50-60 Eur.  

Posted

Koliko znam, razlika je u 4k, nisam siguran za hardware.

• 2 weeks later...
Posted

Nintendo switch Vs switch lite- ima li jos neke razlike osim mogucnosti povezivanja na TV?

Posted
Just now, renne said:

pa skupo je to

Kako skupo, ja malopre kupio (nečipovan, bez igrica) za 53.000 u prodavnici... svuda je ta cena.

Posted

Ovo je kupujemprodajem, moralo bi da bude niže, nije prodavnica, upitna garancija

I stoti put, ne postoji čipovan-nečipovan PS4

Posted (edited)

5 minutes ago, renne said:

I stoti put, ne postoji čipovan-nečipovan PS4

Pa zbog tog sam i nesiguran, a i objasnili ste vec da samo stariji modeli mogu to, a ovaj kaze nov...

Uglavnom, kako sam se doveo u frku s vremenom, a nista ne znam i smaram ljude, narucio sam nov ps4 pro. 5-icu cemo ganjati dogodine. Sad, sta mi je sledece ciniti? Glede igara, registracija, taj ps pass, ps plus, gdje, sta.. ?? 

Edited by kipo