December 16, 20204 yr kažu deca danas "hajde da igramo COVID simulator". i mi uzmemo i odigramo. jeste malo spuki u ovoj situaciji, al mi se lepo proveli.
December 17, 20204 yr fascinira me hitrost našeg naroda da od loše vesti (test na kovid poskupljuje sa 6000 na 9000 dinara) naprave vic. mislim da nije prošlo ni 7 dana.
December 19, 20204 yr jel jbm moguće da znaš da ti se gost zove mirsad i ti ga pitaš da li slavi svetog nikolu? ili ne znaš kalo ti se zove gost? ne znam šta je strašnije od ova dva
December 19, 20204 yr 18 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel jbm moguće da znaš da ti se gost zove mirsad i ti ga pitaš da li slavi svetog nikolu? ili ne znaš kalo ti se zove gost? ne znam šta je strašnije od ova dva ja sam izbosne pa znam da mirsad ne slavi slavu, ali sam primetila da mnogi ljudi u srbiji ne kapiraju to, nisam sigurna da to treba baš nešto strašno zameriti
December 19, 20204 yr ja sam izbosne pa znam da mirsad ne slavi slavu, ali sam primetila da mnogi ljudi u srbiji ne kapiraju to, nisam sigurna da to treba baš nešto strašno zameritia mogu u srbiji da znaju hiljadu gluposti kad mirsada treba ogovarati ili uvrediti, tu vec nije problem. ili da se sami uvrede kad mirsad (ili franjica) ne znaju neki fantastican detalj iz srpske tradicije stare 3 godine. i obrnuto, ne brinem mada mislim da je i to otpadak starijih vremena i nas starijih korisnika. danas se hvala bogu nishta ne zna ni o chemu na sve strane, verovatnije je da je to u pitanju.ko shto se shockirali masovno kad uvazenog ramadanovskog saranio hodza [emoji38]ol:al eto.sent from bubamoto