Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo objavio je u nedelju da je pozitivan na korona virus.

On se javnosti obratio preko društvenih mreža, gde je objavio rezultate testa, a otkrio je da nema simptome. Ronaldinjo se oseća dobro i sada je započeo samoizolaciju u trajanju od dve nedelje.

• Replies 3k
  • Views 358.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

Zarko Lausevic ima koronu

Reditelj i scenarista Srdan Golubović takođe oboleo od Covida 19.

Edited by Milosh76

Pun sarzer u vugla covidu, izdrzi laoshe!! 

Sad nam kazu...

f9fff132bc2cfd652049f4a94c601aad.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Totti

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Irinej... oće biti litija i u Beogradu?

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Surprise, surprise... Koliki se ljudi razbolelo i koliko ce ih pomreti zbog onakve sahrane u Pg... Malo karme, malo vise prirodne selekcije.

Patrijarh :ohmy:

Edited by mraki

Niko nije imao masku...

spacer.png

Da nije malo rano da danas vec ima posledice sahrane od nedelje? Mozda je on to ranije zakacio

Da nije malo rano da danas vec ima posledice sahrane od nedelje? Mozda je on to ranije zakacio
oni maske ne nose nikad.

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout