March 24, 20205 yr 3 minutes ago, Lancia said: mislis da je dobro, sto po svemu sudeci to nikad necu saznati? numem da reshim. problem je shto taj lelemud izbaci iz stroja pola iljade potrebnih ljudi. bilo bi lepo da mu se neshto desi. sad. ili posle revolucije. ne pravim pitanje mislim manji je problem, idi, budi bogat u svoja 4 zida, al to je doboga teshko, seljachine moraju da se provozaju kroz selo da se pokazu Edited March 24, 20205 yr by gospa buba
March 24, 20205 yr 2 minutes ago, gospa buba said: numem da reshim. problem je shto taj lelemud izbaci iz stroja pola iljade potrebnih ljudi. bilo bi lepo da mu se neshto desi. sad. ili posle revolucije. ne pravim pitanje mislim manji je problem, idi, budi bogat u svoja 4 zida, al to je doboga teshko, seljachine moraju da se provozaju kroz selo da se pokazu Ja mu ne bih sudio, ali necu to da napisem
March 24, 20205 yr Just now, Lancia said: Ja mu ne bih sudio, ali necu to da napisem ja bih se zadovoljila raspodelom bogatstva na drushtveno korisne poduhvate. sa 10 prstiju zaradio nije. niko nije.
March 24, 20205 yr 20 minutes ago, Lancia said: Kako ti bogatasi preko noci moraju redom da budu idioti? "Znaš ti ko sam ja?"
March 24, 20205 yr 28 minutes ago, Lancia said: Kako ti bogatasi preko noci moraju redom da budu idioti? Isto pitanje, by pixelated boat... Spoiler
March 24, 20205 yr 4 minutes ago, Host said: Bogati da se ostave na miru! A i tebe bas usralo, em bogat, em lep, em pametan.
March 24, 20205 yr njega cemo, hajde, da ostavimo pokazno. poshto je lep. nasha revolucija ce bit estecka Edited March 24, 20205 yr by gospa buba
March 24, 20205 yr :( Njega sam volio slušati na France Inter, imao je taj glas sa osmjehom. Počivaj u miru Manu
March 24, 20205 yr Author umrla su i 2 bivša college košarkaša, David Edwards i Lee Green nisu igrali u NBA, ali nisu bili baš ni potpuni anonimusi. Edwards je rekorder na TAMU (verovatno najveći college u USA po broju studenata ili jedan od) po broju asistencija u sezoni, a drugi je igrao nekoliko godina na St Johns Obojica su bili studenti početkom 90ih. Green je imao 49 godina, za Edwardsa nisu naveli godište ali je verovatno i on tu negde oko 50