Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

Houp Hiks. Čeka se domino-efekat.

• Replies 3k
  • Views 358.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

Iiii evo ga, krenulo...

Potus i Flotus...more li mu ovo biti dobro za kampanju, saznacemo nakon reklama.

Melanija i gospodin Tramp pozitivni

Zajebavas

Uz sav onaj solarijum

Cenim da Melaniji izuzetno teško pada što mora sa Donaldom da provede par nedelja u karantinu :D

Fejk njuz, utekao sa debate, pokušaće vjerovatno da to ispinuje kako je pobijedio koronu lagano

Sad je pitanje kako je Bajden...

26 minutes ago, James Marshall said:

Fejk njuz, utekao sa debate, pokušaće vjerovatno da to ispinuje kako je pobijedio koronu lagano

I ja to pomislio, mada bi bilo lepo da je istina i da je zarazio i Bajdena 

E jebiga pa nije to Srbija ipak. Ne moze on to da lazira.

1 hour ago, James Marshall said:

mada njegovi fanovi mahom ne veruju u virus

I have the best virus, it's a tremendous virus.

8 minutes ago, Locust said:

I have the best virus, it's a tremendous virus.

Taj rad. I Berluskoni je pri izlasku iz bolnice izjavio da niko nikad u istoriji u toj bolnici nije bio izlozen tolikom kolicinom i jacinom virusa kao on i da ko njemu ne veruje nek pita primarijusa (njegovog licnog lekara btw). 

Mane (propade mi fantazi -.-)

Background Picker
Customize Layout