August 11, 20204 yr 14 minutes ago, Milosh76 said: Vasilije Kačavenda, umirovljeni episkop zvorničko-tuzlanski, pozitivan je na koronavirus i usled zdravstvenih komplikacija, upućen je na lečenje u Beograd, saznaje Nova.rs. gospodu se pomolimo
August 11, 20204 yr Kačavendi ovo nije prvi put da baca kletve. Na badnje veče 2004. godine na paljenju badnjaka u Bijeljini je proklinjao sve one koji nisu prisustvovali tome.
August 15, 20204 yr zar ona nije vec bila? dobro bar je ziva sent from bubamotoE da ti nekog ne sahraniš! .... Shiit has hit the fan!
August 15, 20204 yr gospa buba time traveler, nema drugog objašnjenja. sve je ovo ona već videla nije majkemi [emoji38]ol: , za solanu mi je lichni bol, struka me izdala a ja to ne trpim, biglaleta sam skembala sa minimaksom u paketu, a za severinu bi neko javio valjda, pa tako znam sent from bubamoto
August 17, 20204 yr 7 hours ago, Jumanji said: Sad bi joj moj komsija objasnio da joj baba i kuma zapravo nisu umrle od virusa nego su to tako nastelovali za medije, dok se u pozadini se nesto drugo sprema.