Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

14 minutes ago, Milosh76 said:

Vasilije Kačavenda, umirovljeni episkop zvorničko-tuzlanski, pozitivan je na koronavirus i usled zdravstvenih komplikacija, upućen je na lečenje u Beograd, saznaje Nova.rs.

gospodu se pomolimo

• Replies 3k
  • Views 358.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

that escalated quickly

Ef-JC3-Cq-Wk-AEUt-H0.jpg

liči na đavola

Fejk njuz, nije otišao nigdje, eno ga u bijeljinskoj bolnici. 

Izdrzi Kači, daj gas i prodji kroz cilj majstore

Kačavendi ovo nije prvi put da baca kletve.

Na badnje veče 2004. godine  na paljenju badnjaka u Bijeljini je proklinjao sve one koji nisu prisustvovali tome.

Severina

zar ona nije vec bila? :unsure:

dobro bar je ziva :hihi:

sent from bubamoto

zar ona nije vec bila? unsure.gif

dobro bar je ziva hihi.gif

sent from bubamoto

E da ti nekog ne sahraniš!

.... Shiit has hit the fan!

gospa buba time traveler, nema drugog objašnjenja. sve je ovo ona već videla

gospa buba time traveler, nema drugog objašnjenja. sve je ovo ona već videla
nije majkemi [emoji38]ol: , za solanu mi je lichni bol, struka me izdala a ja to ne trpim, biglaleta sam skembala sa minimaksom u paketu, a za severinu bi neko javio valjda, pa tako znam :hihi:

sent from bubamoto

Svaka čast!

.... Shiit has hit the fan!

7 hours ago, Jumanji said:

Sad bi joj moj komsija objasnio da joj baba i kuma zapravo nisu umrle od virusa nego su to tako nastelovali za medije, dok se u pozadini se nesto drugo sprema.

Background Picker
Customize Layout