March 22, 20205 yr Just now, mraki said: Da, bitna je poruka koju šalje. PR, ali ne pogrešan kao kod nas. S druge strane, juče je išla u nabavku i čekala u redu... al na odstojanju rekose kupila wc papir rolnu i 2 litre belog vina
March 22, 20205 yr 32 minutes ago, InvisibleLight said: il selebritijima rade test i kad nisu toliko lose? videti post o maldiniju na selebriti zarazenim topiku Pa to i kazem, oni rade testove i izlaze u statistiku. Ko zna koliki je broj onih koji ne mogu da rade testova iako imaju simptome. btw. ko voli da se ubedaci, ukrao sam link sa Burundija. Ako preteknem ovih par nedelja nezarazen, necu se zaraziti do kraja sigurno jer cu se pojavljivati samo i iskljucivo umotan u latex https://medium.com/@tomaspueyo/coronavirus-the-hammer-and-the-dance-be9337092b56 obratiti paznju na deo o mutacijama
March 22, 20205 yr 8 minutes ago, Caligula said: Pa to i kazem, oni rade testove i izlaze u statistiku. Ko zna koliki je broj onih koji ne mogu da rade testova iako imaju simptome. Na KZŠ u 15h ona grozno našminkana je prilično jasno rekla da oni cene da je stvaran broj barem deset puta veći.
March 22, 20205 yr 1 hour ago, April said: Ja još ne verujem... Znači džaba para, leka nema E da znaš da sam se zbog ovog sasro. Jest da je 30 godina stariji od mene, ali kad ti ovo govno krene u kuhanje pluća, bacio si kašiku.
March 22, 20205 yr Merkelova u karantinu, bila u petak u kontaktu sa lekarom koji je testiran pozitivan.A juce u samoposluzi. Sent from my iTelephone using Tapatalk
March 22, 20205 yr 13 minutes ago, Redoran said: Na KZŠ u 15h ona grozno našminkana je prilično jasno rekla da oni cene da je stvaran broj barem deset puta veći. Pitanje je da li je mislila na ove koji su upravo usli u zemlju ili na to da se zaraza siri ispod radara vec par nedelja.
March 22, 20205 yr Just now, Caligula said: Pitanje je da li je mislila na ove koji su upravo usli u zemlju ili na to da se zaraza siri ispod radara vec par nedelja. to je valjda realan odnos potvrđenih i stvarno zaraženih, s obzirom na obim testiranja mada mi se čini da je rekla 5-8x više zaraženih
March 22, 20205 yr 7 minutes ago, Caligula said: Pitanje je da li je mislila na ove koji su upravo usli u zemlju ili na to da se zaraza siri ispod radara vec par nedelja. Misli na ukupnu populaciju i verovatno one koji sede kuci sa blazim simptomima
March 22, 20205 yr 15 minutes ago, gone fishing said: tačno u proseku nakon 11 dana od zaraze, po kineskim podacima Šta ?