July 5, 20204 yr 13 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ljudi vole da izvlace pogresne zakljucke, pa kao ako neko ko je zdrav i jak dobije tezu klinicku sliku, sta ostali da ocekuju. +1, naravno. Edited July 5, 20204 yr by koksy
July 5, 20204 yr Author zaključak je ako Zlokovića može gadno da lupi onda može baš svakoga. ja ne znam šta je tu pogrešno. mada, Zloković je crnogorac, prađed mu sigurno nije gladan pretabanao Albaniju i eto šta se sad dešava.
July 5, 20204 yr 6 minutes ago, ToniAdams said: bosanskog razuma, u ovom slucaju opet si me jebo. nego, daj ti objasni ovom uplašenom svetu kako si ti, s ovim sranjem, uspeo preteći proletos, imao si sve predispozicije da baciš kašiku. čisto da vide ljudi da nije baš sve tako crno.
July 5, 20204 yr nemam pojma. dva dana su bila gadna, prvi, kad sam imao i gusenja, i recimo neki cetvrti, kad sam imao hipotermiju i ceo dan bio u bunilu. ostatak bio ko grip, jedino sto je trajalo 2 nedelje bezmalo.
July 5, 20204 yr 1 hour ago, omiljeni said: zaključak je ako Zlokovića može gadno da lupi onda može baš svakoga. ja ne znam šta je tu pogrešno. apsolutno ne mora da znachi, spolja zdrav i navezban chovek, koji moze ima skrivene parametre organizma koji do sada nisu bili izazvani. kao shto mrljavko moze da prodje ko pas kroz rosu, jer njegovi brojevi nisu bili izvucheni. mikrosvet drugari. Edited July 5, 20204 yr by gospa buba
July 5, 20204 yr Author 18 minutes ago, gospa buba said: apsolutno ne mora da znachi, spolja zdrav i navezban chovek, koji moze ima skrivene parametre organizma koji do sada nisu bili izazvani. kao shto mrljavko moze da prodje ko pas kroz rosu, jer njegovi brojevi nisu bili izvucheni. mikrosvet drugari. pa to, al opet računam da kod ovih supermena to za koji red veličine ređa pojava jedan takav u americi je pričao kako uopšte nije bilo naivno, ali on je znao da ima astmu i da bi mogao imati problema https://www.si.com/nfl/2020/05/13/denver-broncos-von-miller-details-frightening-coronavirus-experience
July 5, 20204 yr a nisu ni svi supermeni popadali. tako da skoro sve shto smislimo, skoro sve stoji (nestorujemo) Edited July 5, 20204 yr by gospa buba