July 3, 20204 yr pa sram vas može bit, selebritiji se bore za vazduh a vi udarili po razuzdanoj žuraji i humoru! ostatak zaklanog PPP-a je full amoralan. Edited July 3, 20204 yr by koksy
July 4, 20204 yr Srdjan Erceg, ako ga racunate u celebrities, komentator Sportkluba pozitivan...dobro se oseca, evo ga ukljucio se u program i komentarise pomalo iz izolacije. Edited July 4, 20204 yr by Nesh
July 4, 20204 yr Ceda je mnogo ozbiljnija stetocina i ima veci znacaj nego sto mu se ovom prilikom pridaje. Tako da, sve najbolje mu zelim.
July 4, 20204 yr Vaterpolista Boris Zloković je na intenzivnoj nezi u Beogradu, upala pluća, oba plućna krila zahvaćena. https://www.b92.net/sport/vaterpolo/vesti.php?yyyy=2020&mm=07&dd=04&nav_id=1703324 Pre neki dan čitam i da je Mirko Vučinić u prilično teškom stanju.
July 4, 20204 yr Ne znam na koji topic ovo da stavim...naprosto preljepo, fejsbuk cveta ovih dana (autor nek ostane anoniman) Deset malih kovida Tražilo je gosta Jedan uze Vulina Sad ih devet osta. Devet malih kovida Virus nije varka Dok se ovaj kreveljio Ušao u Marka. Osam malih kovida Tenisere vole Dok je žurka trajala Pao Džoker Nole. Sedam malih kovida Jedan ovolicki Dok si reko reket Posednut Troicki. Šest malih kovida Malo dame peca Čitajući Deretića Osvojena Jeca. Pet malih kovida Prate ko još zeva Meta su im poznati Pade srpska keva. Četri mala kovida Jedan je veseljko Za oko mu zapao Ražnatović Veljko. Tri mala kovida Ko tri mala zmaja Na čas skide hidžabu Pa pade i Maja. Dva mala kovida Sad se jako glođu Ko da uzme Brnabu A ko samog Vođu. Samo jedan ostade Sve nas gleda mrko Drug mu čuo Nestora Pa od smeha crko. Edited July 4, 20204 yr by palfoot
July 5, 20204 yr 9 hours ago, Halvard said: Vaterpolista Boris Zloković je na intenzivnoj nezi u Beogradu, upala pluća, oba plućna krila zahvaćena. https://www.b92.net/sport/vaterpolo/vesti.php?yyyy=2020&mm=07&dd=04&nav_id=1703324 Pre neki dan čitam i da je Mirko Vučinić u prilično teškom stanju. to je taj virus koji napada samo stare, nemocne i hronicne bolesnike
July 5, 20204 yr Author Jebenti, ako i Zlokovića može tako jako da lupi...ko je onda bezbedan? ne bi me iznenadilo da je bio na izbornoj žurci kod Gangule ili kod Franje. Vučinić je izgleda dobro https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3209538-mirko-vucinic-korona-virus Quote Mirko Vučinić posle priče da je u teškom stanju: Da se nisam testirao, ne bih ni znao da imam koronu Proslavljeni crnogorski reprezentativac kaže za Telegraf da je od simptoma korona virusa imao samo temperaturu 37,3
July 5, 20204 yr Ima li veze sa tim što je vaterpolista? Svakako im pluća nisu ista kao "običnom" čoveku,ali logično bi mi bilo da je to pozitivno,mada ko zna kakva je priroda ovog virusa... Ja znam jednog bivšeg vaterpolistu iz mog mesta koji je takođe bio u teškom stanju,ali se izvukao. Edited July 5, 20204 yr by Milošica
July 5, 20204 yr Ne znamo kolicinu virusa koju je uneo u sebe. Ljudi vole da izvlace pogresne zakljucke, pa kao ako neko ko je zdrav i jak dobije tezu klinicku sliku, sta ostali da ocekuju. Spominjao sam slucaj u starackom domu na Petrovaradinu, gde su se masovno zarazili pre nekoliko nedelja, medju njima i kevina prijateljica od nekih 90 godina. Ona je prosla prakticno bez simptoma, kao i vecina iz doma..