June 27, 20204 yr Pa danas su javili da je stabilno.. Mucenik..kao i vecina, verovatno je pomislio da je sve proslo. Meni je delovao kao dobar covek, slava mu.
June 27, 20204 yr Pa danas su javili da je stabilno.. Mucenik..kao i vecina, verovatno je pomislio da je sve proslo. Meni je delovao kao dobar covek, slava mu.Pa kao da se neko vratio sa jebenog respiratora
June 27, 20204 yr Slava mu. Edit: da li on spada u ono dvoje koji su zvanično preminuli danas? Edited June 27, 20204 yr by Filozof manijak
June 27, 20204 yr 1 minute ago, renne said: 2 minutes ago, SNARC said: Pa danas su javili da je stabilno.. Mucenik..kao i vecina, verovatno je pomislio da je sve proslo. Meni je delovao kao dobar covek, slava mu. Pa kao da se neko vratio sa jebenog respiratora Ja ne znam..niko moj nije najebao od ovoga, hvala Svevisnjem. Nemoguce je da svi umiru.
June 27, 20204 yr Čoveku je pukao čir na želucu a kada je došao konstatovana mu je i korona. Sad da li je umro od korone ili ne pitanje je. Inače mnogi ljudi su se vratili sa respiratora u normalu, nije istina ako zaglaviš respirator da umireš. Čak je manji procenat smrti nego ozdavljenja, i to za dosta ako se dobro sećam. Sent from my LYA-L09 using Tapatalk
June 27, 20204 yr Manji jeste. Kolega je bio na respiratoru i imao je dva izliva krvi u mozak ali je srecom preživio. Sada se postavlja. Ipak ne vjerujem da će se vraćati na posao više.
June 27, 20204 yr Solidna je verovatno da mu je covid uzrokovao pucanje cira, sve vise se pise o tome kako virus napada sve, respiratorni sistem je samo jedan delic
June 27, 20204 yr 9 hours ago, Aleksija said: kazu marko djuric? Podrška srpskom Mister Binu! Izdrži, legendo!
June 27, 20204 yr 2 hours ago, Tsai said: Rip Petko +1 bio sam u njegovo vreme vatreni navijač OFKa. gledao utakmice. njegov debi u plavom dresu