June 23, 20204 yr odlicno je sto se ovo dogodilo. nek jedan retard manje ne bude nosio masku i isplati se
June 23, 20204 yr Negde procitah da ce biti u izolaciji 14 dana, ali da ce za 5 dana ponoviti test. To objasnjava kako se baba Ceca "izlecila" posle drugog testa... radila je 2 uzastopna testa u nedelju dana
June 23, 20204 yr 5 minutes ago, gospa buba said: zapravo mu ne zameram nishta, on mi je u klasi mojih odlutalih jugoslovena, koji su bili stvoreni za veliko, ne za malo, i to je izvor sve njihove muke i lutanja. boro chorbo, emir kusturica i novak djokovic naravno, numem u tenis, niti cu ikad, niti.me interesuje, niti ce. pratim neminovno reflektovane talase tabloida sent from bubamot Što se onda čudite što ga branite
June 23, 20204 yr Što se onda čudite što ga branite [emoji4]shto mi ni jedan od njih nije ni za nokat simpatichan, naprotiv. ali razumem nevolju sent from bubamoto
June 23, 20204 yr Na Tipsarevićevom turniru na Olimpu, svi do jednog u publici (doduše malobrojnoj) nosili maske.
June 23, 20204 yr 27 minutes ago, pacey defender said: Iz novakovog saopštenja mi je najzanimljivije sledeće. http://rs.n1info.com/Sport-Klub/Tenis/a612994/Novakovo-pokajanje-Pogresili-smo-poranili.html Sve ostalo je PR. To se sada pegla, mašinerija je pokrenuta. I naravno, siguran sam da je iskren kada kaže da se moli za ozdravljenje svih. ALi ovo iz citata je bitno, čisto da se uporedi sa važećim protokolima u vreme odigravanja turnira. Ili jeste ispunio sve zdravstvene protokole, ili nije ispunio sve zdravstvene protokole. Ako jeste, tim gore po sve zdravstvene protokole i taj koji je doneo sve zdravstvene protokole treba da najebe. Ako nije ispunio sve zdravstvene protokole, Novak prosto previše koristi PR službu da spere odgovornost sa sebe za širenje zaraze i ne bi trebalo da se zadrži sve na jednom izvini, ma koliko ono bilo iskreno. aman-zaman, nisu su se zarazili na turniru nego na zuraji, ali to ne sme da se kaze.
June 23, 20204 yr 6 minutes ago, Budja said: aman-zaman, nisu su se zarazili na turniru nego na zuraji, ali to ne sme da se kaze. ja sam se bavio isključivo primenom zdravstvenih protokola tokom turnira, što je bila tema novakovog saopštenja u delu koji sam citirao. nije bitno kako se novak zarazio - da li pre ili posle zadra ili beograda - već šta je kao organizator cenjenog skuuupa preduzeo u pogledu zaštite svih učesnika. pretraži na internetu fotografije sa događaja.
June 23, 20204 yr 19 minutes ago, Joe D said: Ko je od Jokicevih pozitivan? Ne znam ko,ovo sam čuo iz prve ruke tim rečima. Edited June 23, 20204 yr by Milošica
June 24, 20204 yr 9 hours ago, Budja said: aman-zaman, nisu su se zarazili na turniru nego na zuraji, ali to ne sme da se kaze. kako to moze da se zna ?
June 24, 20204 yr B92: Srđan Đoković: Dimitrov naneo veliku štetu Hrvatskoj, Srbiji i našoj porodici http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2020&mm=06&dd=24&nav_id=1699441HAHAHAHAHAHA