June 23, 20204 yr Ma nadoknadiće gubitak na mini hidroelektranama, nema sikiracije. A sada što su malo sjebali Hrvate za turizam a i teniski sezonu, a ko im je kriv
June 23, 20204 yr Quote "Odmah po dolasku u Beograd otišli smo na testiranje. Moj i Jelenin rezultat je pozitivan. Deca su negativna. Sve što smo uradili u proteklih mesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namera. Naš turnir je bio humanitarnog karaktera sa idejom da pomognemo teniserima iz regiona, da im omogućimo uslove da igraju, ostvare prihode, i na taj način lakše prebrode ovaj težak period. U isto vreme, želeli smo da pošaljemo poruke solidarnosti i poštovanja, fer-pleja. Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija, i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi. Organizovali smo turnir u trenutku u kojem je virus oslabio verujući da su se stekli uslovi za njegovo održavanje. Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave lekara i nadam se da se broj zaraženih neće povećavati. Nadam se da se neće komplikovati bilo čija zdravstvena situacija i da će svi biti dobro. Ja ću ostati u samoizolaciji narednih 14 dana, i ponoviti test za 5 dana”, poručio je Novak. Kako se navodi u saopštenju, Đoković ne oseća nikakve simptome. Edited June 23, 20204 yr by vememah
June 23, 20204 yr U suštini da sad sedi i moli se new age bogu da neko nema ozbiljnije komplikacije. Sve ok, hteo je najbolje i ne veruje u virus. Snimci sa žurke su jedino sa čim imam problem, to je baš prst u oko svima.
June 23, 20204 yr Pa takve zurke se odrzavaju svuda vec mesec dana, nije to nikakav izuzetak. Svadbe su svakog vikenda. Za ovo treba jebati mater zvaljavom govnetu i tzv. struci.
June 23, 20204 yr On 23. 6. 2020. at 12:23, Кристофер Лумумбо said: Pa takve zurke se odrzavaju svuda vec mesec dana, nije to nikakav izuzetak. Svadbe su svakog vikenda. Za ovo treba jebati mater zvaljavom govnetu i tzv. struci. Naravno, zetov brat na Infektivnoj jer je konobar na splavu. Samo ti kao neko sa milion fanova treba da budeš taj koji savetuje oprez a ne limbo dance.
June 23, 20204 yr On 23. 6. 2020. at 12:14, morgana said: dzaba su jeli placentu Vi'š da nije džaba, nemaju simptome On 23. 6. 2020. at 12:28, Mos said: Naravno, zetov brat na Infektivnoj jer je konobar na splavu. Samo ti kao neko sa milion fanova treba da budeš taj koji savetuje oprez a ne limbo dance. Kad debilima ovo ne dopire do mozga, sad nek se krčkaju u najboljim namerama Edited June 23, 20204 yr by Filozof manijak
June 23, 20204 yr svejedno je meni zapanjujuce koliko je to zarazna stvar kad se stvore uslovi za prenoshenje. a uslovi su gomila ljudi na gomili. sent from bubamoto