Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

Ma nadoknadiće gubitak na mini hidroelektranama, nema sikiracije. A sada što su malo sjebali Hrvate za turizam a i teniski sezonu, a ko im je kriv

• Replies 3k
  • Views 359.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

pa kako to.da nikakve kontrole nisu imali???

sent from bubamoto

On 23. 6. 2020. at 5:50, Filozof manijak said:

Đokinica

:D 

Nolo i zvanicno.

ovo sad poprima oznake namere.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

"Odmah po dolasku u Beograd otišli smo na testiranje. Moj i Jelenin rezultat je pozitivan. Deca su negativna.

Sve što smo uradili u proteklih mesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namera.

Naš turnir je bio humanitarnog karaktera sa idejom da pomognemo teniserima iz regiona, da im omogućimo uslove da igraju, ostvare prihode, i na taj način lakše prebrode ovaj težak period.

U isto vreme, želeli smo da pošaljemo poruke solidarnosti i poštovanja, fer-pleja. Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija, i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi.

Organizovali smo turnir u trenutku u kojem je virus oslabio verujući da su se stekli uslovi za njegovo održavanje.

Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave lekara i nadam se da se broj zaraženih neće povećavati.

Nadam se da se neće komplikovati bilo čija zdravstvena situacija i da će svi biti dobro.

Ja ću ostati u samoizolaciji narednih 14 dana, i ponoviti test za 5 dana”, poručio je Novak.

Kako se navodi u saopštenju, Đoković ne oseća nikakve simptome.

Edited by vememah

tupava konjina 

Nema simptome.

dzaba su jeli placentu

U suštini da sad sedi i moli se new age bogu da neko nema ozbiljnije komplikacije.

Sve ok, hteo je najbolje i ne veruje u virus. Snimci sa žurke su jedino sa čim imam problem, to je baš prst u oko svima.

Pa takve zurke se odrzavaju svuda vec mesec dana, nije to nikakav izuzetak. Svadbe su svakog vikenda. Za ovo treba jebati mater zvaljavom govnetu i tzv. struci.

Novaxx Djocovid

On 23. 6. 2020. at 12:23, Кристофер Лумумбо said:

Pa takve zurke se odrzavaju svuda vec mesec dana, nije to nikakav izuzetak. Svadbe su svakog vikenda. Za ovo treba jebati mater zvaljavom govnetu i tzv. struci.

Naravno, zetov brat na Infektivnoj jer je konobar na splavu. Samo ti kao neko sa milion fanova treba da budeš taj koji savetuje oprez a ne limbo dance.

On 23. 6. 2020. at 12:14, morgana said:

dzaba su jeli placentu

Vi'š da nije džaba, nemaju simptome :fantom:

On 23. 6. 2020. at 12:28, Mos said:

Naravno, zetov brat na Infektivnoj jer je konobar na splavu. Samo ti kao neko sa milion fanova treba da budeš taj koji savetuje oprez a ne limbo dance.

Kad debilima ovo ne dopire do mozga, sad nek se krčkaju u najboljim namerama

Edited by Filozof manijak

svejedno je meni zapanjujuce koliko je to zarazna stvar kad se stvore uslovi za prenoshenje. a uslovi su gomila ljudi na gomili.

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout