June 22, 20204 yr 29 minutes ago, barrcode said: nije hteo da se testira u Hrvatskoj, već se vratio u Srbiju da to ovde uradi. neko nedobronameran bi rekao da je to uradio u Srbiji, jer ovde može da prikrije da je pozitivan, a u Hrvatskoj to ne bi mogao. ovde moze da izdejstvuje da mu rade testove koje standardno rade boraniji, jer za boraniju nema pravog testiranja. pred drzavom smo svi negativni
June 22, 20204 yr 1 minute ago, Fakundo Sava said: Novax rešio da se prokuži i započne sezonu sa antitelima. Smartass cekao da oslabi virus. smartassina
June 22, 20204 yr 46 minutes ago, barrcode said: nije hteo da se testira u Hrvatskoj, već se vratio u Srbiju da to ovde uradi. neko nedobronameran bi rekao da je to uradio u Srbiji, jer ovde može da prikrije da je pozitivan, a u Hrvatskoj to ne bi mogao. Kao i svaki gastarbajter, dosao kuci da iskoristi pogodnosti besplatnog lecenja u Srbiji. Edited June 22, 20204 yr by Arkadija
June 22, 20204 yr ozbiljno popizdili hrvati, predsednik wta turnira s braca ga bas kritikuje, i gorana ivanisevic kazu nek sad on plati gubitke zbog moguceg unistavanja sezone sve gore od goreg, mislim da sam dosla do tacke kad sam postala pesimista da ce se ove godine biti moguce letovati po otocima.
June 22, 20204 yr Zna li neko zbog čega se nije testirao sa ostatkom svog tima u Hrvatskoj? edit: Sad vidim da se već diskutovalo o tome. U svakom slučaju sumnjivo. Edited June 22, 20204 yr by keitel
June 22, 20204 yr kosarkasi krenu tekme - igrac(i) pozitivni fudbaleri krenu tekme - igraci pozitivni vaterpolisti krenu tekme - trener i igraci pozitivni teniseri krenu turnire - igraci pozitivni politicari krenu izbore - a taj turnir tamo, to je isto bilo sa publikom ? iz iste su kuhinje..valjda nece ? jos su bolje stajali nesto, mozga bezzzz kako kaze sef amitija, mozda spasimo jul
June 22, 20204 yr Quote Novak DjoCOVID https://www.marca.com/blogs/tirandoadar/2020/06/22/novak-djocovid-nos-trajo-una-vacuna.html
June 22, 20204 yr Petogodišnji dečak iz Zadra koji se družio sa teniserima tokom njihovog boravka na "Adrija turu" oboleo je od koronavirusa. To je naveo šef Službe za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Zadra Alan Medić u dnevniku TV Nova. “On se na porodičnom druženju družio sa teniserima i sada je u samoizolaciji sa roditeljima. Dete nema simptome”, naveo je Medić. https://nova.rs/tenis/zadar-adrija-tur-koronavirus-dete/
June 22, 20204 yr 11 minutes ago, Sammael said: Šta rade ti teniseri posle u svlačionici? Ocigledno nadoknadjuju propusteno u adolescentskom dobu. Otprilike sport sa najmanje sanse da se zarazis u toku okrsaja I ovako ispade. Toliko o tome koliko je tu sami tenis vazan bio. Neizivljenici Edited June 22, 20204 yr by dillinger
June 22, 20204 yr ozbiljno popizdili hrvati, predsednik wta turnira s braca ga bas kritikuje, i gorana ivanisevic kazu nek sad on plati gubitke zbog moguceg unistavanja sezone sve gore od goreg, mislim da sam dosla do tacke kad sam postala pesimista da ce se ove godine biti moguce letovati po otocima.Sta pizde kada dali dozvole?I zezali se igrali tamo 3 dana pre toga. Mislim stvarno...
June 22, 20204 yr obolelog dechaka iz zadra je tamo odveo neki roditelj oboleo na mozak, ochigledno mislim, svako ko se kocka, to mu je shto mu je. Edited June 22, 20204 yr by gospa buba