Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

29 minutes ago, barrcode said:

nije hteo da se testira u Hrvatskoj, već se vratio u Srbiju da to ovde uradi.

neko nedobronameran bi rekao da je to uradio u Srbiji, jer ovde može da prikrije da je pozitivan, a u Hrvatskoj to ne bi mogao.

ovde moze da izdejstvuje da mu rade testove koje standardno rade boraniji, jer za boraniju nema pravog testiranja. pred drzavom smo svi negativni :s_w:

• Replies 3k
  • Views 358.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

Novax rešio da se prokuži i započne sezonu sa antitelima. Smartass

1 minute ago, Fakundo Sava said:

Novax rešio da se prokuži i započne sezonu sa antitelima. Smartass

cekao da oslabi virus.

smartassina

46 minutes ago, barrcode said:

nije hteo da se testira u Hrvatskoj, već se vratio u Srbiju da to ovde uradi.

neko nedobronameran bi rekao da je to uradio u Srbiji, jer ovde može da prikrije da je pozitivan, a u Hrvatskoj to ne bi mogao.

Kao i svaki gastarbajter, dosao kuci da iskoristi pogodnosti besplatnog lecenja u Srbiji.

Edited by Arkadija

ozbiljno popizdili hrvati, predsednik wta turnira s braca ga bas kritikuje, i gorana ivanisevic

kazu nek sad on plati gubitke zbog moguceg unistavanja sezone

sve gore od goreg, mislim da sam dosla do tacke kad sam postala pesimista da ce se ove godine biti moguce letovati po otocima.

Zna li neko zbog čega se nije testirao sa ostatkom svog tima u Hrvatskoj?

edit: Sad vidim da se već diskutovalo o tome. U svakom slučaju sumnjivo.

Edited by keitel

kosarkasi krenu tekme - igrac(i) pozitivni

fudbaleri krenu tekme - igraci pozitivni

vaterpolisti krenu tekme - trener i igraci pozitivni

teniseri krenu turnire - igraci pozitivni

politicari krenu izbore - 

a taj turnir tamo, to je isto bilo sa publikom ?

iz iste su kuhinje..valjda nece ?

jos su bolje stajali nesto, mozga bezzzz

kako kaze sef amitija, mozda spasimo jul 

Troicki pozitivan 

Dobar turnir beše:covid19:

Šta rade ti teniseri posle u svlačionici?

Petogodišnji dečak iz Zadra koji se družio sa teniserima tokom njihovog boravka na "Adrija turu" oboleo je od koronavirusa.

To je naveo šef Službe za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Zadra Alan Medić u dnevniku TV Nova.

“On se na porodičnom druženju družio sa teniserima i sada je u samoizolaciji sa roditeljima. Dete nema simptome”, naveo je Medić.

https://nova.rs/tenis/zadar-adrija-tur-koronavirus-dete/
11 minutes ago, Sammael said:

Šta rade ti teniseri posle u svlačionici?

Ocigledno nadoknadjuju propusteno u adolescentskom dobu. 

Otprilike sport sa najmanje sanse da se zarazis u toku okrsaja I ovako ispade. Toliko o tome koliko je tu sami tenis vazan bio. Neizivljenici

Edited by dillinger

ozbiljno popizdili hrvati, predsednik wta turnira s braca ga bas kritikuje, i gorana ivanisevic
kazu nek sad on plati gubitke zbog moguceg unistavanja sezone

sve gore od goreg, mislim da sam dosla do tacke kad sam postala pesimista da ce se ove godine biti moguce letovati po otocima.
Sta pizde kada dali dozvole?
I zezali se igrali tamo 3 dana pre toga. Mislim stvarno...

obolelog dechaka iz zadra je tamo odveo neki roditelj oboleo na mozak, ochigledno :dry:

mislim, svako ko se kocka, to mu je shto mu je.

Edited by gospa buba

Background Picker
Customize Layout