Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

https://www.itv.com/news/2020-04-06/prime-minister-boris-johnson-moved-to-intensive-care-after-being-admitted-to-hospital-with-coronavirus/

Prime Minister Boris Johnson has admitted to intensive care with coronavirus symptoms after this condition worsened over Monday afternoon.

A spokesperson for No.10 said: “Since Sunday evening, the Prime Minister has been under the care of doctors at St Thomas’ Hospital, in London, after being admitted with persistent symptoms of coronavirus.

“Over the course of this afternoon, the condition of the Prime Minister has worsened and, on the advice of his medical team, he has been moved to the Intensive Care Unit at the hospital.

• Replies 3k
  • Views 359.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

On 6. 4. 2020. at 19:25, napadaj said:
https://www.itv.com/news/2020-04-06/prime-minister-boris-johnson-moved-to-intensive-care-after-being-admitted-to-hospital-with-coronavirus/

Prime Minister Boris Johnson has admitted to intensive care with coronavirus symptoms after this condition worsened over Monday afternoon.
A spokesperson for No.10 said: “Since Sunday evening, the Prime Minister has been under the care of doctors at St Thomas’ Hospital, in London, after being admitted with persistent symptoms of coronavirus.
“Over the course of this afternoon, the condition of the Prime Minister has worsened and, on the advice of his medical team, he has been moved to the Intensive Care Unit at the hospital.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Još jedan državni sekretar iz Ministarstva za zaštitu životne sredine pozitivan na koronavirus.

Blažić je, ako dobro pamtim, preminuo...

• Author

Neko je ovde na ppp jos pre mozda 20 dana pisao o bratu koji radi u nekom ministarstvu i planu da se to prelezi na nogama i preznojavanjem na basketu

Jelena trivan, u misovicu je

On 7. 4. 2020. at 9:51, InvisibleLight said:

sad mi nešto krivo

• Author

John Taylor (Duran Duran) preležao

testiran pozitivno pre 3 nedelje

On 7. 4. 2020. at 10:29, omiljeni said:

John Taylor (Duran Duran) preležao

testiran pozitivno pre 3 nedelje

Dobro je, obecao sam zeni koncert DD cim prodje ovo sranje, samo da neko ne flipne u medjuvremenu narocito Sajmon.

On 7. 4. 2020. at 9:51, InvisibleLight said:

Je li u teškom stanju?

On 7. 4. 2020. at 12:31, pt 2.0 said:

Je li u teškom stanju?

Pisalo da je 'stabilno i na kiseoniku'

Kako je stvarno ne znam, komentarisu mnogi da je sa blagim simptomima al je kao VIP dobila misovic umesto sajma

Kome treba kiseonik, taj nije za sajam.

On 7. 4. 2020. at 12:36, vememah said:

Kome treba kiseonik, taj nije za sajam.

Onda su zlobni komentari 🤨

Na sajmu su, ako se nešto nije promenilo u zadnje vreme, samo oni koji čekaju još koji negativan rezultat testa pa da idu kući.

On 7. 4. 2020. at 12:40, vememah said:

Na sajmu su, ako se nešto nije promenilo u zadnje vreme, samo oni koji čekaju još koji negativan rezultat testa pa da idu kući.

Nisam znala, ne uspevsm vise da ispratim promene u pravilima i merama  koje se desavaju brzinom munje

On 7. 4. 2020. at 12:35, InvisibleLight said:
Pisalo da je 'stabilno i na kiseoniku'
Kako je stvarno ne znam

Kao i BoJo, a u stvari se ne zna kako su...

Sent from my iTelephone using Tapatalk
Background Picker
Customize Layout