Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

• Popular Post

zovijalan pa se za koju nijansu manje prepoznavao kao bagra

• Replies 3k
  • Views 358.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

Meni je cela Mrka - Ana Bekuta medijska dinamika, dok je on bio ozenjen, medju ogavnijim pojavama. Moguce da je jedna osoba veceras sipala rakijicu ali ne za pokoj duse. 

Edited by Mos

ta priča nije baš tako jednostrana, bar deo koji ja znam

Pa ko je sad tu udovica? :unsure:

17 minutes ago, Mos said:

Meni je cela Mrka - Ana Bekuta medijska dinamika, dok je on bio ozenjen, medju ogavnijim pojavama. Moguce da je jedna osoba veceras sipala rakijicu ali ne za pokoj duse. 

Ja ne znam da li se on uopste i razveo?

1 minute ago, mraki said:

Pa zakonita žena...

7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ta priča nije baš tako jednostrana, bar deo koji ja znam

Meni je sad malo glupo posle trolovanja na AV temi da pišem o Mrkonjiću, ali za neki političar referentni nivo, a još više SPS 90ih referentni nivo, jeste okej tip.

1 minute ago, mraki said:

Uze mi pitanje iz tastature

1 minute ago, radisa said:

Pa zakonita žena...

Formalno pravno da. Ali ono, uplakana dama pored kovčega koja prima saučešća…

Mislim ok, jasno je da je taj brak postojao samo na papiru, ali ne kontam zašto se takvi ne razvedu i gotovo…

Just now, mraki said:

Formalno pravno da. Ali ono, uplakana dama pored kovčega koja prima saučešća…

Mislim ok, jasno je da je taj brak postojao samo na papiru, ali ne kontam zašto se takvi ne razvedu i gotovo…

Ja sam bio na sahrani gde su bile dve uplakane dame pored kovčega... Zakonita supruga i ona sa kojom je preminuli živeo poslednjih par godina...

Biće verovatno tako i kod Mrke...

29 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ok tip bio mrka

jbg

nije bio ok,ni u kom smislu

Biće podrška jedna drugoj.

Just now, Bogotac said:

nije bio ok,ni u kom smislu

pisao sam o mom iskustvu sa njim, i nekih osoba koje su ga znali davno pre sps-a(‘80e)

pisao sam o mom iskustvu sa njim, i nekih osoba koje su ga znali davno pre sps-a(‘80e)
ih. neki imamo i rodbinu koja su bili sushti zmajevi davno pre sps 80te sad.gif

nije to neko dostignuce.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

1 minute ago, gospa buba said:

nije to neko dostignuce.

bogumi, gledajući poslednjih 10+ godina, sa akcentom na poslednje dve, i te kako jeste(nevezano za mrkonjića)

Background Picker
Customize Layout