November 27, 20213 yr Meni je cela Mrka - Ana Bekuta medijska dinamika, dok je on bio ozenjen, medju ogavnijim pojavama. Moguce da je jedna osoba veceras sipala rakijicu ali ne za pokoj duse. Edited November 27, 20213 yr by Mos
November 27, 20213 yr 17 minutes ago, Mos said: Meni je cela Mrka - Ana Bekuta medijska dinamika, dok je on bio ozenjen, medju ogavnijim pojavama. Moguce da je jedna osoba veceras sipala rakijicu ali ne za pokoj duse. Ja ne znam da li se on uopste i razveo?
November 27, 20213 yr 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ta priča nije baš tako jednostrana, bar deo koji ja znam Meni je sad malo glupo posle trolovanja na AV temi da pišem o Mrkonjiću, ali za neki političar referentni nivo, a još više SPS 90ih referentni nivo, jeste okej tip.
November 27, 20213 yr 1 minute ago, radisa said: Pa zakonita žena... Formalno pravno da. Ali ono, uplakana dama pored kovčega koja prima saučešća… Mislim ok, jasno je da je taj brak postojao samo na papiru, ali ne kontam zašto se takvi ne razvedu i gotovo…
November 27, 20213 yr Just now, mraki said: Formalno pravno da. Ali ono, uplakana dama pored kovčega koja prima saučešća… Mislim ok, jasno je da je taj brak postojao samo na papiru, ali ne kontam zašto se takvi ne razvedu i gotovo… Ja sam bio na sahrani gde su bile dve uplakane dame pored kovčega... Zakonita supruga i ona sa kojom je preminuli živeo poslednjih par godina... Biće verovatno tako i kod Mrke...
November 27, 20213 yr 29 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ok tip bio mrka jbg nije bio ok,ni u kom smislu
November 27, 20213 yr Just now, Bogotac said: nije bio ok,ni u kom smislu pisao sam o mom iskustvu sa njim, i nekih osoba koje su ga znali davno pre sps-a(‘80e)
November 27, 20213 yr pisao sam o mom iskustvu sa njim, i nekih osoba koje su ga znali davno pre sps-a(‘80e)ih. neki imamo i rodbinu koja su bili sushti zmajevi davno pre sps 80te nije to neko dostignuce.sent from novi mnogo jak bubamoto.
November 27, 20213 yr 1 minute ago, gospa buba said: nije to neko dostignuce. bogumi, gledajući poslednjih 10+ godina, sa akcentom na poslednje dve, i te kako jeste(nevezano za mrkonjića)