Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

koko glup moze da bude chovek koji misli da je mnogo vazan, chak i kad objektivno jeste :isuse:

uzdamo se u chelichni imunitet vladimira vladimirovicha.

Edited by gospa buba

• Replies 3k
  • Views 358.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

nije putin video kad je brat si posetio lekare preko video linka 

On 30.3.2020. at 20:59, nezvanova said:

plasido domingo, u akapulku je u bolnici usled komplikacija

On 30.3.2020. at 21:05, Jumanji said:

:((

23 hours ago, dùda said:

Zna se za njega ima već.neko vreme.

Postovano je i ovde.

Nema razloga za brigu:

Kod kuće sam i dobro se osećam. Na sreću, odmah nakon prvih simptoma bio sam pod nadzorom lekara zbog mojih godina i drugih bolesti. Lekari su odmah posumnjali na zarazu covidom-19, što mi je jako pomoglo", napisao je operski pevač na svojoj Fejsbuk stranici

.......

Plasido Domingo kaže da nastavlja sa seksualnim zlostavljanjem kući u Akapulku, meksičkom letovalištu, koje je na oko 400 km od Meksiko Sitija.

zabavno je ovih dana u Akapulku :fantom:

Šta nastavlja? [emoji102]

Nastavlja sa aktivnostima vrbovanja novih članova za #MeToo pokret.

2 hours ago, Milosh76 said:

Glavni lekar moskovske bolnice za obolele od korona virusa, koji je Vladimira Putina dočekao u toj ustanovi prošle nedelje, izjavio je danas da je inficiran, dok je Kremlj odmah saopštio da ne treba brinuti za predsednika Rusije.

Predsednik Rusije i lekar su se tada rukovali, zajedno išli liftom i razgovarali bez zaštitnih maski.

https://mobile.reuters.com/article/amp/idUSKBN21I1Z1#click=https://t.co/v0obm1fyPs

Kako će fino.ovaj doktor da dobije unapredjenje u nekom TBC sanatorijumu pored Irkutska :fantom:
Nego, kakav nam je dashboard? Koliko selbretija je umrelo od Korone?

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

slabo brate, izgleda da menjaju krv ko kit ričards. lorenzo sainz i izgleda nažalost neki muzičar što su ga maksa i indi i verovatno lanča slušali

Misliš na Manu Dibanga? 

Umro je i Joe Diffie, američka kantri zvezda, 61. godina. Nama ovde malo poznat...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Bivši predsjednik Marseille-a jako poznat u fr. U Senegalu je bio hospitalizovan. Pape Diouf

Edited by borris_

• Author

umre svakog dana po neki celebrity. pre par dana je umro autor hita I love rock n roll. zaboravio sam kako se zvao čovek.

60 i neku godinu imao

Japanski komičar umro juče. 70 godina. Vlasnik nekog kriket kluba u Engleskoj itd itd 

svako jutro uz kafu kad prelećem preko naslova vidim nekoliko takvih vesti.

Nastavlja sa aktivnostima vrbovanja novih članova za #MeToo pokret.

Pojma memam o cemu pricas. Nisam u toku sa tim njegovim aktivnostima, mada bih pre rekla "aktivnostima".

Pričam o ovome

Background Picker
Customize Layout