March 18, 20214 yr A Vlasta snima nešto trenutno????!!?Ma on je munja... Radi ko singerica. .... Shiit has hit the fan!
March 18, 20214 yr 11 minutes ago, Tsai said: vakcinisan je krajem januara kineskom, ima vest na svim portalima. godine, jbg :( nadam se da ce mu pomoci https://nova.rs/zabava/vakcinisan-i-vlasta-nisu-mi-dali-rusku-jer-imam-preko-76/ Valjda će mu biti dovoljna da se izvuče.
March 18, 20214 yr Quote Vlasta Velisavljević u bolnici par dana, u teškom je stanju Devedesetčetvorogodišnji glumac Vlasta Velisavljević pozitivan je na koronavirus i trenutno se nalazi u KBC Dragiša Mišović, saznaje Nova.rs. Prema rečima izvora, glumac je hospitalizovan pre nekoliko dana, ne nalazi se na raspiratoru, ali njegovo zdravstveno stanje nije najbolje. Vlasta se, inače, vakcinisao protiv koronavirusa 21. januara ove godine. “Ja sam se opredelio za rusku vakcinu, ali nisam mogao da je primim. Medicinari su mi rekli da ona ne može da se daje starijima od 76 godina, a ja imam 94. Rekao sam lekarima: ‘Hoću rusku zbog poznatog ruskog pisca i lekara Antona Pavloviča Čehova’. Mislio sam da će me razumeti, ali niko me, izgleda, nije razumeo. Malo sam se šalio. Iskreno da vam kažem, svejedno mi je koja je vakcina u pitanju. Bitno mi je da se zaštitim od koronavirusa i da budem zdrav”, rekao je on ranije za Nova.rs.
March 18, 20214 yr Uh jebote kakva usrana godina Sad videh za Vlastu na FBu, bas mi je krivo. Onda sam se zajebao pa poceo da citam komentare počeću da mrzim ljude aktivno Daj da se izvuče ljudina Duša jbt, car veliki Edited March 18, 20214 yr by Caligula
March 18, 20214 yr 9 minutes ago, Caligula said: Uh jebote kakva usrana godina Sad videh za Vlastu na FBu, bas mi je krivo. Onda sam se zajebao pa poceo da citam komentare počeću da mrzim ljude aktivno Daj da se izvuče ljudina Duša jbt, car veliki Htedoh da te pitam na konto cega idu losi komentari..a onda skontah, odnosno pretpostavljam da skontah da je rec o koroni nakon vakcinacije. Srecom, Vlasta je pametniji i imamo solidnu polugu da se uzdamo u dobar ishod.
March 18, 20214 yr 1 minute ago, SNARC said: Htedoh da te pitam na konto cega idu losi komentari..a onda skontah, odnosno pretpostavljam da skontah da je rec o koroni nakon vakcinacije. Srecom, Vlasta je pametniji i imamo solidnu polugu da se uzdamo u dobar ishod. Pa to KAKO SE ZARAZIO KAD SE REVAKCINISAO HAHAHA i pedeset lajkova ispod Govna nedotupavna A Vlasta mi je osvojio srce odavno, i kako sta cujem o njemu ili od njega ja ga jos vise zavolim. Zelim mu da se izvuce iz ovog sranja, za njega je umiranje od duboke starosti Edited March 18, 20214 yr by Caligula
March 18, 20214 yr Popular Post 1 minute ago, Caligula said: Pa to KAKO SE ZARAZIO KAD SE REVAKCINISAO HAHAHA i pedeset lajkova ispod Govna najgore sto mozes da uradis u 2021, a i uopste, je citanje komentara ispod ovakvih vesti. a i uopste.
March 18, 20214 yr naiva teška. dovoljno je proći pored svinjca pa da se usmrdiš. a on redovno obilazi, gleda pa se čudi što mu se brada nakupila amonijaka
March 18, 20214 yr Jbg, normalno je da i ove bolje vakcine slabije rade kod starih. Kinez tek tu ima posebno problema. Šteta je što se ne potencira više da 65+ i pored vakcine moraju da se potpuno ponašaju kao i pre. Edited March 18, 20214 yr by Jozef K.