January 8, 20214 yr slusao sam neki intervju u kom je pricao kako mu puls i pritisak nekontrolisano skacu i padaju otkad je prelezao covid, mozda ima veze s tim
January 8, 20214 yr 47 minutes ago, dùda said: Pa šta je nabildovanom, nakvarcovanom "čedo oženii me" osnovna bolest ? Odnosno, zar je moguće da takav lik ima neku bolest ? Previse steroida? Pa malo belo kazu zli jezici... I ko zna sta jos...
January 8, 20214 yr 28 minutes ago, Tsai said: slusao sam neki intervju u kom je pricao kako mu puls i pritisak nekontrolisano skacu i padaju otkad je prelezao covid, mozda ima veze s tim to ga nije sprecilo da mlati coveka nekoliko nedelja posle prelezanog kovida, just saying...ljudi posle hospitalizacije i teskih upala, bar dve nedelje ne mogu da se vrate u prvobitno stanje, on je meni prilicno dobro izgledao...
January 8, 20214 yr 1 hour ago, dùda said: Pa šta je nabildovanom, nakvarcovanom "čedo oženii me" osnovna bolest ? Odnosno, zar je moguće da takav lik ima neku bolest ? ?
January 8, 20214 yr Just now, Milošica said: ? Joooj, šaljiv post bre Htela sam samo da kažem da on deluje baš zdravo, onako nabildovan i sav kao na federe. Barem meni.
January 8, 20214 yr 10 minutes ago, dùda said: Joooj, šaljiv post bre Htela sam samo da kažem da on deluje baš zdravo, onako nabildovan i sav kao na federe. Barem meni. Čadonir deluje zdravo!?
January 8, 20214 yr 1 minute ago, Apollo Creed said: Čadonir deluje zdravo!? Pa fizički zdravo, da, meni deluje .
January 8, 20214 yr Pa, sad zavisi kako gledas..nabildovan jeste, ali to nista ne znaci, izgleda vrlo ubledelo, bas je osedeo..mislim da je tezak nervcik, zato mu i skace verovatno pritisak, isoljava gresivnost..mentalno svakako nije kako treba..
January 8, 20214 yr Raspada mu se carstvo jbg, nije ni on od kamena. Meni je interesantno kako on ulece u Dragisu sa pocetnim simptomima kovida a neko sa uznapredovalim umire kuci.
January 9, 20214 yr Mozda je i rezaraza, mada, ako je imao tezak oblik, trebalo bi da ima i jak imunitet, mozda je i do ocigledno nezdravog nacina zivota o kome smo vec pricali, a prelezao kovid, mozda je psoledica samog kovida..