January 5, 20214 yr 23 hours ago, kud u maglu Simoviću said: međed prezdravio ko mu je ova crnokosa Ally McBeal?
January 6, 20214 yr nishta taja tatica, neg srbin na nogama. i sve bog zgotovio, nishta sveti vrachi. kul. lepo je njima. Edited January 6, 20214 yr by gospa buba
January 6, 20214 yr ja kapiram da im je super i da najradije ne bi nishta menjali. pedale se vrte skoro same.
January 6, 20214 yr 11 hours ago, gospa buba said: ja kapiram da im je super i da najradije ne bi nishta menjali. pedale se vrte skoro same. гледам ову милорадову слику и фасцинантна ми је сличност са др дабићем, и поред свих различитости а све на конто тих педала, у ствари иста је бицикла
January 8, 20214 yr Jovanović je danas popodne primljen u KBC "Dragiša Mišović", inače kovid bolnicu, zbog bolova u grudnom košu i stomaku. Smešten je na odeljenje hirurgije. Čeda je svestan, komunikativan i u stabilnom stanju. Nije bilo potrebe da se "priključuje" na kiseonik. Urađen je i prvi snimak, prema kome nema upalu pluća.
January 8, 20214 yr Jeste, isto kao i Tadic... Ovo su sad, verovatno, komplikacije osnovne bolesti... kao kod Tadica najverovatnije Nagadjam, nemam informacije Edited January 8, 20214 yr by Milosh76
January 8, 20214 yr Pa šta je nabildovanom, nakvarcovanom "čedo oženii me" osnovna bolest ? Odnosno, zar je moguće da takav lik ima neku bolest ?