Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

Klimatska aktivistkinja Greta Tunberg rekla je da sumnja da je obolela od koronavirusa, jer oseća simptome, ali da ne može da se testira jer je u Švedskoj pravilo da se testiraju samo one osobe kojima je potrebna hitna medicinska pomoć.

• Replies 3k
  • Views 358.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

20 minutes ago, Jumanji said:

Je l istina ono za fudbalera Ninkovica? emoji3.png

Ne znam na sta mislis, ali ja sam cuo da je narucio prostitutku tu noc kad su ga uhvatili sa njom, i da sad moraju 28 dana da budu zajedno :))

Ne znam na sta mislis, ali ja sam cuo da je narucio prostitutku tu noc kad su ga uhvatili sa njom, i da sad moraju 28 dana da budu zajedno :))
Kruži ta priča, jeste smešna ali ne realno pije vodu. On je u samoizolaciji, sve i da su ga navatali sa nekim na gajbi, taj neko može da ode gde hoće van policijskog časa. Mera je ionako samo njemu izrečena.

Sent from my H3213 using Tapatalk

9 minutes ago, *edited by mod said:

Kruži ta priča, jeste smešna ali ne realno pije vodu. On je u samoizolaciji, sve i da su ga navatali sa nekim na gajbi, taj neko može da ode gde hoće van policijskog časa. Mera je ionako samo njemu izrečena.

Sent from my H3213 using Tapatalk

Prijavio je neki hotel u Beogradu kao mesto prebivalista, tj gde ce da odradi karantin. Slazem se da je ta devojka verovatno otisla kuci.

Princ Charles

Možda je i majci preneo...

Edited by mraki

1 minute ago, mraki said:

Možda je i majci preneo...

Gušterka™ neće oboleti ni od kuge, a ne od nekog bezveznog virusa...Tačno će sina nadživeti, a kako je krenulo, možda nadživi i unuke...

zar se ona nije samoizolovala u škotsku, na neki plac što imaju

1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

neki plac što imaju

:lolol:

2 minutes ago, Skyhighatrist said:

:lolol:

plačem jbt :rolf:

6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

:hail:

volem PPP

Baba ispredkuće ljušti krompir u vanglici, Filip ljušti rakiju, a blatnjavi korgi jure kokoši po dvorištu...

6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

Mislim da imaju i neku vikendicu tamo, a ne samo plac.  :D

49 minutes ago, Joe D said:

Princ Charles

Meni ovo sumnjivo i deluje kao damage control, ali nije za ovu temu :fantom:

21 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

The Queen last saw Prince Charles on March 12

Background Picker
Customize Layout