March 24, 20205 yr Quote Klimatska aktivistkinja Greta Tunberg rekla je da sumnja da je obolela od koronavirusa, jer oseća simptome, ali da ne može da se testira jer je u Švedskoj pravilo da se testiraju samo one osobe kojima je potrebna hitna medicinska pomoć.
March 24, 20205 yr 20 minutes ago, Jumanji said: Je l istina ono za fudbalera Ninkovica? Ne znam na sta mislis, ali ja sam cuo da je narucio prostitutku tu noc kad su ga uhvatili sa njom, i da sad moraju 28 dana da budu zajedno :))
March 24, 20205 yr Ne znam na sta mislis, ali ja sam cuo da je narucio prostitutku tu noc kad su ga uhvatili sa njom, i da sad moraju 28 dana da budu zajedno )Kruži ta priča, jeste smešna ali ne realno pije vodu. On je u samoizolaciji, sve i da su ga navatali sa nekim na gajbi, taj neko može da ode gde hoće van policijskog časa. Mera je ionako samo njemu izrečena. Sent from my H3213 using Tapatalk
March 24, 20205 yr 9 minutes ago, *edited by mod said: Kruži ta priča, jeste smešna ali ne realno pije vodu. On je u samoizolaciji, sve i da su ga navatali sa nekim na gajbi, taj neko može da ode gde hoće van policijskog časa. Mera je ionako samo njemu izrečena. Sent from my H3213 using Tapatalk Prijavio je neki hotel u Beogradu kao mesto prebivalista, tj gde ce da odradi karantin. Slazem se da je ta devojka verovatno otisla kuci.
March 25, 20205 yr 1 minute ago, mraki said: Možda je i majci preneo... Gušterka™ neće oboleti ni od kuge, a ne od nekog bezveznog virusa...Tačno će sina nadživeti, a kako je krenulo, možda nadživi i unuke...
March 25, 20205 yr 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: zar se ona nije samoizolovala u škotsku, na neki plac što imaju volem PPP
March 25, 20205 yr Baba ispredkuće ljušti krompir u vanglici, Filip ljušti rakiju, a blatnjavi korgi jure kokoši po dvorištu...
March 25, 20205 yr 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: zar se ona nije samoizolovala u škotsku, na neki plac što imaju Mislim da imaju i neku vikendicu tamo, a ne samo plac.
March 25, 20205 yr 49 minutes ago, Joe D said: Princ Charles Meni ovo sumnjivo i deluje kao damage control, ali nije za ovu temu
March 25, 20205 yr 21 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: zar se ona nije samoizolovala u škotsku, na neki plac što imaju Quote The Queen last saw Prince Charles on March 12