Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

Zurka zurka

• Replies 3k
  • Views 358.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

I trudna gdja Troicki pozitivna.

Edited by mraki

5 minutes ago, mraki said:

I trudna gdja Troicki pozitivna.

mislim da se ne ponavljam. glava, mozak, ima, nema.

jebiga. valjda ce biti dobro, mlada zena. nisu krivi shto su navikli na buran drushtveni zivot. mene ni nema ko da zarazi :hihi:

Edited by gospa buba

I vrapci na grani znaju

IMG-0855e2bdce6814efbafab01c93fad12a-V.jpg

uvek jebeni bugari, kad cemo da naucimo vise?

A Hrvati ništa, kako sad to? :unsure:

Meni je utisak da se ispod radara provukla informacija da je Tamara Djuric otkazala svadbu. Ljudi banalizuju i bave se time ko je i sta je ona. Niko da sagleda tu odluku na vise nivoa i da vidi da se odavno zna sta se sprema i da se cuti zbog izbora. Osobe koje su toliko bogate i bahate i koje se krecu u drustvu politicara ne odlazu svadbu zbog drustvene odgovornosti nego jer je doteralo cara do duvara. Meni je tad definitivno bilo jasno da nam sleduju mere.

Ko je Tamara Đurić?

:lolol:

Starleta iz Smederevske Palanke.

Nisam znao za svadbu, ko je taj genijalac srećnik?

Edited by mraki

Gradska kurvetina. Neki bi rekli klaberka ili starleta. Vlasnica vise stanova i dzipova. Bivsa Daciceva komsinica, sad se preselila jer su joj kupili neku novu gajbu. Nebitno, danasnji dzet set, elita. Poenta je ta da je na izvoru informacija jer se krece medju tim ljudima.

Srdjan će odrobijati Jelenu ako ovo sve bude uticalo na sponzore.

Ček', a što je sad Đokinica kriva? :blink:

Pa neće u zlatnu koku da dira, a ona je next in line :D Zezam se, al’ jezivih su stavova oboje svakako.

Background Picker
Customize Layout