March 22, 20205 yr Author ccc shta smem sutra druze, ne znam koju opsesiju da razvijem?sent from bubamoto
March 23, 20205 yr Proždrao sve, stoka. Nego ovo sa pekarskim kvascem mi polako postaje totalna misterija. Na uputstvu za upotrebu mini pekare lepo piše 13 grama na kilo i ispadne mi nekako prenaduvan (beli hleb, kog sam retko ranije spremao). Iz objektivnih razloga prvo smanjio na 8 grama ono malo kvasca što mi ostalo i opet mi je bio prenaduvan. Večeras smanjio na 6 i još uvek bi želeo da bude malo kompaktniji. Šta je sledeće, da uopšte ne stavim kvasac?
March 23, 20205 yr 11 hours ago, gospa buba said: ccc shta smem sutra druze, ne znam koju opsesiju da razvijem? sent from bubamoto danas klasika, radnje rade do 15, apoteke do 16, pa lagano pas od 20 do 20:20 i to je to
March 23, 20205 yr Ja da imam psa, setao bih ga od 20 do 21 a slagao da sam ga setao 20 minuta. Jel mogu deca da se predstave kao kucni ljubimci
March 23, 20205 yr 6 hours ago, Anonymous said: Proždrao sve, stoka. Nego ovo sa pekarskim kvascem mi polako postaje totalna misterija. Na uputstvu za upotrebu mini pekare lepo piše 13 grama na kilo i ispadne mi nekako prenaduvan (beli hleb, kog sam retko ranije spremao). Iz objektivnih razloga prvo smanjio na 8 grama ono malo kvasca što mi ostalo i opet mi je bio prenaduvan. Večeras smanjio na 6 i još uvek bi želeo da bude malo kompaktniji. Šta je sledeće, da uopšte ne stavim kvasac? Стави више брашна.