Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

o choveche a ti nishta ne govorish :ohmy:

keva zmajica :wub:

sent from bubamoto

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Ti sa dijalize su svuda najebali. Neko mi reče da ih je tridesetak umrlo (što korona, što ostalo) u poslednja tri meseca.

Drugo, ljudi su psihički pukli skroz.

...ostali hroničari isto (hemoterapije, kateteri,...)

edit:

Egzita, izvesno, neće biti u julu, a hoće li ga biti ove godine - još se ne zna

Egzit festival, izvesno je, neće biti održan u planiranom terminu od 9. do 12. jula. Hoće li ga uopšte biti ove godine i u kom obliku, i dalje nije poznato. Organizatori najvećeg festivala u Srbiji zatražili su u otvorenom pismu pomoć države kako bi opstali i pozvali nadležne na razgovor o budućnosti manifestacija u zemlji. Odgovora za sada nema.

http://rs.n1info.com/Showbiz/a600286/Festival-Egzit-odlozen-organizatori-u-otvorenom-pismu-zatrazili-pomoc-drzave.html

Edited by dvb-t manijak

Evo rešeenja!

Spoiler

PN9ekOP.png

Micrashell, is designed to offer people a way of safely gathering and partying at gigs and nightclubs during a pandemic.

"The bottom line is mental health, as society can’t positively evolve if we are unhappy," added Risueño.

jwEsV04.png

As the suit only covers the top half of the body, wearers can easily perform normal activities while still being protected, such as using the restroom or even engaging in sexual intercourse, the studio said.

Haute couture budućnosti

sausIuz.png

Trenerka i gumane čizme zbog praktičnosti i udobnosti

cR4YVe9.png

Duvka i cirka u hajtech paovajima, samo najbolje za sve generracije, Nena tokena, idemo na čip i tu se onda sve zna,

ožedniš u grotlu Arene 5g nanočip pročita da si popio, ali AI ti ne da da belo vino zamenjiš vinjakom, nego te lepo vozi, od jutarnje kafe do loze pred  spavanje...

MiouaMU.png

Pred jutro kreću odvajanja, sve može bez brige, zaštita rula! Vi pitate, Micrashell isporučuje!

Čekam fotku Kanye Westa i Naomi Campbell kako ćaskaju u tome na aerodromu :lol:

1 hour ago, Њујоркер said:

Meni je keva danas, posle vise od 3 nedelje otpustena iz Pancevacke bolnice. Virus je pokupila (i zarazila sestrine klince, koji su u medjuvremenu proveli desetak dana na Misovicu ko da im nije nista) u Valjevskoj bolnici dok je isla na dijalizu. Iz njene grupe od 7oro, koji su redovno isli valjda dvaput nedeljno na dijalizu, 4oro je zavrsilo na Novom groblju od Konrada. Kad su nju uputili za PA, mislila je da je put u jednom pravcu, srecom sve se dobro zavrsilo. 

Bravo za kevu.:thumbup:

Meni je keva danas, posle vise od 3 nedelje otpustena iz Pancevacke bolnice. Virus je pokupila (i zarazila sestrine klince, koji su u medjuvremenu proveli desetak dana na Misovicu ko da im nije nista) u Valjevskoj bolnici dok je isla na dijalizu. Iz njene grupe od 7oro, koji su redovno isli valjda dvaput nedeljno na dijalizu, 4oro je zavrsilo na Novom groblju od Konrada. Kad su nju uputili za PA, mislila je da je put u jednom pravcu, srecom sve se dobro zavrsilo. 
Super!
Dobro se završilo.
Kako ti zvuči, ono, psihički?

... Shiit has hit the fan...

9 hours ago, maheem said:

A čekaj, ipak su uveli onaj test za 6000 dinara za ljude koji ulaze u zemlju a ti sa boravkom u Srbiji imaš simptome i ne možeš da uradiš isti taj test?!

baš tako

8 hours ago, Њујоркер said:

:heart:

Al mi žao Exita, i to baš na dvadesetoobljetnicu.... :cry:

Not.

@steins

Kakva je usluga i organizacija u Kragujevcu?

Moj komšija je prezadovoljan.Bio je poslat tamo sa jako lošom kliničkom slikom.

Edited by Milošica

Fonet: Hitna sednica štaba u Vranju zbog velikog broja novozaraženih

Ministar rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Zoran Đorđević prisustvuje danas u Vranju hitnoj sednici Gradskog štaba zbog novih slučajeva oboljevanja od koronavirusa, njih 54 koji su tokom noći primljeni na Infektivno i Grudno odeljenje Zdravstvenog centra.

U Zavodu za javno zdravlje nisu zvanično komentarisali ove podatke, a kako FoNet nezvanično saznaje uglavnom se radi o radnicima jedne privatne fabrike nameštaja u Vranju.

Edited by Skyhighatrist

17 hours ago, ToniAdams said:

Nisam u toku, jel može kod nas da se na svoju ruku uradi test kod nekog privatnog lekara?

Ako je testiranje potrebno zbog poslovnih putovanja ono se može obaviti u domovima zdravlja i institutima za javno zdravlje. Za maloletne i studente je besplatno, dok se za ostale cena kreće oko 6.000 dinara.

vidis mozda nije losa ideja da kaze da mu treba za put

29 minutes ago, Skyhighatrist said:

Samo za dva dana 15. i 16. maja u Vranju je potvrđen kovid kod 52 osobe, zbog hospitalizacije pacijenata nužno je ponovno otvaranje kovid bolnice u zgradi Hirurgije koja je privremeno zatvorena 30. marta

...

Novooboleli su uglavnom radnici jedne privatne fabrike nameštaja, članovi njihovih porodica i kontakti. Kod četiri osobe dijagnostifikovana je upala pluća u početnoj fazi dok su ostali pacijenti sa blažom kliničkom slikom.

https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:865341-Ponovo-otvaraju-vec-zatvorenu-kovid-bolnicu-Za-dva-dana-52-nova-slucaja-u-Vranju

to je zvanichna vest?

sent from bubamoto

potvrdio je za Novosti gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković

Background Picker
Customize Layout