Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

odlični

Nekad mi žao što nisi češće, ali zapravo je dobro, da ne razvodnjavaju...

... Shiit has hit the fan...

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

18 minutes ago, Lancia said:

:naughty:

:(

1 hour ago, Malvo said:

Koja Darija? Nema vise Darije.

Gde je nestala.

3 hours ago, Milošica said:

Danas navodno prelazimo 100 000 testova,što bi značilo oko 9 hiljada testiranih danas,a možda i više...Kaže Brnabić.

Zaključno sa jučerašnjim danom je bilo skoro 97000 testova.

Edit

Sad vidim da je na onom covidrs 91k, ne znam otkud ovima na worldometers 97k ...

Edited by zgembo

1 minute ago, zgembo said:

Zaključno sa jučerašnjim danom je bilo skoro 97000 testova.

Verovatno nisu juče promenili na sajtu,pošto stoji nešto preko 91 000.

Da da, na onom covid data rs sajtu stoji da je 96k testiranih.

U tom slučaju, ako je Brnaba u pravu, danas bismo mogli da spustimo ispod 100 novih. Videćemo uskoro. 

5274

102

54 respirator

Kako pada % zarazenih, tako pada i broj komentara.

Zaravnili smo krivu..

Vidis da su se ljudi opustili skroz,ide se u teretane,kladionice,neki ce od sutra i u kafice i tako.Sledece nedelje nece niko ni komentarisati broj umrlih/zarazenih..Srbi pobedili virus.

Najsmesniji virus u istoriji

boze shto je kulturna konferencija, hobit strpljiv i profesionalan, pitanja se pitaju, odgovori se daju, da ne poveruje chovek :lolol:

Od sutra nema konferencija svaki dan

• Author

Konferencije se redukuju, sledeca u sredu, rezultati na sajtu

Background Picker
Customize Layout