Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

@Jozef K.

Zasto da verujem Banovini, pa valjda i Batut radi samo PCR testove?

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

4 minutes ago, Milosh76 said:

Pa nije bezbedno ni izbore organizovati, a ne sumnjam da ce biti i EXITA i izbora, samo mozda mesec dana kasnije i sa manjim brojem ljudi koji ce moci da prisustvuju.

Odakle ti info da ce ukinuti ogranicenje u pogledu broja ljudi na prostoru?

Neko iz ovog kriznog štaba je rekao da od 15. juna mogu svadbe bez ograničenja. Jbg, možda je i Nestorović to rekao. Ali i Kon kaže da u junu neće biti virusa. Ako ga nema zašto u julu ne može da bude sve normalno.

3 minutes ago, omiljeni said:

@Jozef K.

Zasto da verujem Banovini, pa valjda i Batut radi samo PCR testove?

Pročitaj tekst za Kragujevac. Pretpostavljam da je analogija. Kod nas institut uzima bris, posle vremenom su osposobili ljude u domu zdravlja. Šalju u Batut, kasnije Batajnicu, sada u ovu Brus Li labaratoriju. Mislim da je u Kragujevcu uvećan broj jer su iz kliničkog centra na osnovu nepouzdanih testova direktno uneli u bazu. To je neko objašnjenje u tekstu. Evo direktor kliničkog centra Kragujevac kaže da nema novozaraženih u Kragujevcu, a na sajtu Vlade piše drugačije.

• Author
20 minutes ago, Jozef K. said:

zašto u julu ne može da bude sve normalno.

Zbog avio letova koji ce biti prilicno ograniceni  cele ove godine. Pa provera na koronu, pa moguci karantin, pa karantin kad se vratis u svoju zemlju... ima tu muke.

A bilo bi lep da bude sredinom juna sve kako treba, ali Nestorovicu ne verujem nista, a pogotovo ne oko korone.

Nestorovićeva projekcija je da će u prve dve nedelje od ukidanja policijskog časa maksimalan broj gostiju u zatvorenom prostoru biti 20. Posle toga, povećavaće se na 50, pa na 100, da bi se na kraju od 15. juna potpuno uklonila i ova zabrana.

Edited by Milosh76

Dr Kovač iz Opšte bolnice Sremska Mitrovica za 021: Drugi krug epidemije moguć ukoliko se dovoljno ljudi ne prokuži

Na koju foru ovi misle da "prokuže" par miliona ljudi?

spacer.png

19 minutes ago, Time Crisis said:

Znaci treba da zarazimo sto vise ljudi da bismo izbegli da se zarazi mnogo ljudi?

dosta epik izjava

Kon opet o famozne dve nedelje, ali ako se to izuzme, zapravo prilično optimistična izjava:
"Ova situacija je upravo ono što smo i očekivali. Mi postpuno izlazimo iz epidemijskog talasa. Naredne dve nedelje, deveta i deseta nedelja je još očekujuće prisustvo virusa. Nikakvo ne bi smelo da bude, pune dve nedelje posle toga da je u 11. i 12. prisutan. Posle toga bi bilo retko moguće. U junu bi bilo iznenađenje da je i dalje prisutan", rekao je Kon u Jutarnjem programu TV Prva.
...
"Ne mislim da će ikad opet biti vanredno stanje uvedeno, ali da će biti zabrana nekih okupljanja u zatvorenoim prostoru, ako bude pogoršanja biće ponovo uvedeno", zaključio je Kon.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=05&dd=02&nav_category=12&nav_id=1680141

Konara je Nesterovic na sedativima.
To sa osmom devetom dvanaestom osamnaestom nedeljom je ludilo
U koju nedelju ulazi Italija? USA?
Rusija? Imaju registrovane od kraja januara/pocetka februara i 2. maja imaju rekordne brojke. A ulaze u 13-14 nedelju kada po Konari ne bi smeli imati prisutan virus

pa samo je nagovestio da ce da se iznenadi. ne prvi put svakako.

47 minutes ago, Time Crisis said:

Ja sam pre koju nedelju počeo sve ove grandiozne taktičke izjave da slušam kao intervju bilo kog trenera/igrača dan pre LŠ okršaja. Potpuno besmisleno žvakanje, tek da se nešto kaže novinarima i da se popuni koji stubac na info sajtu. Ali u suštini, sve mi je to "Da, biće težak meč, ne potcenjujemo protivnika, njihova ekipa je dobro uigrana, ali dobro ih poznajemo, daćemo sve od sebe i mislim da ćemo trijumfovati na kraju".

52 minutes ago, Time Crisis said:

Kaze juce Kon ocekivanja testova na antitela da pokazu prokuzenost 3 do, po omptimistima 10%. Sto su takodje neverovatna brojke, 50 puta vece od zvanicno zarazenih

20 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said:

Ja sam pre koju nedelju počeo sve ove grandiozne taktičke izjave da slušam kao intervju bilo kog trenera/igrača dan pre LŠ okršaja. Potpuno besmisleno žvakanje, tek da se nešto kaže novinarima i da se popuni koji stubac na info sajtu. Ali u suštini, sve mi je to "Da, biće težak meč, ne potcenjujemo protivnika, njihova ekipa je dobro uigrana, ali dobro ih poznajemo, daćemo sve od sebe i mislim da ćemo trijumfovati na kraju".

+1

Dobra analogija. Ogromna je disproporcija između konkretnih saznanja o pandemiji i njenim posljedicama i broja pojavljivanja u medijima gdje mora nešto da se kaže. I tu ne mislim samo na Nestorovića.

5086

157 - 3,08%

4

Edited by kud u maglu Simoviću

Odlično. Baš zbog toga trebalo je da sačekaju 15. maj sa ozbiljnijim povratkom na posao i u normalu. Da se dodatno povuče, pa onda opuštanje manje košta.

Nije 5 nego 4 :heart:

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.