May 1, 20205 yr 1 minute ago, Frank Pembleton said: Jel imaš neki info oko otvaranja granica? moji venu, ostade im vikendica u eu, nemam srca da ih razocharavam
May 1, 20205 yr 3 minutes ago, Frank Pembleton said: Jel imaš neki info oko otvaranja granica? ... Shiit has hit the fan... Ne, ništa potvrđeno... Kolege iz Rumunije kažu da je njima nagovešteno oko 15. maja da bi se mogle otvoriti granice, ali pitanje je da li će raditi aerodromi...
May 1, 20205 yr 2 minutes ago, freakns said: pricala mi sestra, bio im u poseti neki lik iz Nisa. neki gradjevinski projekat, levo, desno... covek se sokirao kada je video koliko ljudi ne nosi masku. kao, ala ste neodgovorni, ne valja vam tako, tamo, vamo (sestra inace redovno nosi, a lik iz Nisa joj sere)... kad joj dopizdelo, rekla mu "mi smo nosili kad je trebalo!". ucuto ko kanta
May 1, 20205 yr 2 hours ago, Spooky said: Lično ne mislim da posao trpi. Čak mi se čini da radimo više i da se više poklapamo u satnici sa našim klijentima amerima. Mada nama koji ne volimo rad od kuće to baš i ne prija, al se žrtvujemo radi opšteg dobra... Mi se lepo poklapamo sa kolegama izvana, pošto smo svi u Evropi, posao ne da ne trpi, nego gazimo sve pred sobom. Lokalna firma uvodi pripreme za povratak u kancelarije, ali nikakva presija da se vratimo u kancelarije. Trpe najviše naše frizure i živci nas sa decom. U zgradi, čini mi se, ceo sprat u izbeglištvu za praznike.
May 1, 20205 yr 1 hour ago, Time Crisis said: Čudna ova starosna struktura za NS Nadam se da nisu svi iz neke motaonice akblova ili sličnog mesta Moguce da su zdravstveni radnici?
May 1, 20205 yr 1 hour ago, SNARC said: Ponosan stojim dok gledam ovo.. e ali ostali nemaju vatreno sauronovo oko iz kine - ozbiljno pohvalio nas je bosanski dr kon, kaže srbija ima najviše slučajeva, pa normalno kada ljudi masovno testiraju, a ne ko mi
May 1, 20205 yr 54 minutes ago, cartman said: Moguce da su zdravstveni radnici? Zdravstvene posebno pomenu ako se ne varam, za ove nisu još ništa rekli
May 1, 20205 yr 6 hours ago, Halvard said: I dobro, znamo li onda uopšte na kraju koliko ovih uvedenih u zvanične statistike i van KG zapravo imaju koronu? Više bog otac ne zna. Lokalci se zaklinju u sve na svetu da mi već 6 dana nemamo ni jednog novoobolelog.
May 2, 20205 yr 8 hours ago, steins said: Više bog otac ne zna. Lokalci se zaklinju u sve na svetu da mi već 6 dana nemamo ni jednog novoobolelog. meni kod nasih brojki vise nista nije jasno. bukvalno svaka statistika koju covek uzme, i pokusa da izvuce neki zakljucak, dovodi do kompletnog besmisla. ako pretpostavimo da nisu nista lazirali, da izbacuju podatke koji zaista jesu takvi, onda su tabele punjene ofrlje ili su testiranja radjena bez ikakve logike ili testovi imaju malo vecu gresku od pretpostavljenih 15%. krive po gradovima koje kazu 12, 0, 14, 1.... to je moguce jedino teoriijski, da ubacujes brojeve nasumicno. ako su epidemiolozi radili sa ovakvim brojevima, onda bi isti ucinak imali da su prepadali ljude po ulici i nasumicno uzimali uzorke...
May 2, 20205 yr 2 minutes ago, freakns said: ofrlje Ključna reč. Ne samo za testiranja nego za kompletan pristup krizi. Ofrlje urađen posao je zaštitni znak srpske državne uprave već decenijama a ovi aktuelni imbecili su ga doveli do teoretskog vrhunca. Kada ih jednog dana budu zamenili neki manji ili mnogo manji imbecili, stvari će se i dalje raditi ofrlje.
May 2, 20205 yr Preporuke Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograda (PDF-ovi napravljeni krajem aprila): Quote Preporuke za ustanove i privredne subjekte Uputstvo za primenu preventivnih mera u predškolskim ustanovama vezano za COVID-19 Obavezne mere za frizerske i kozmetičke salone za vreme trajanja pandemije COVID-19 Uputstvo za rad biblioteka u vezi prevencije COVID-19 Preporuke za rad teretana i fitnes klubova u vezi prevencije COVID-19 Preporuke za primenu higijensko - epidemioloških mera u periodu pandemije COVID-19 prilikom rada javnog linijskog prevoza na teritoriji grada Beograda - fazno uspostavljanje Preporuke za rad ugostiteljskih objekata u sklopu primene mera prevencije širenja COVID-19 Postupanje sa sistemom vodosnabdevanja u objektu nakon otvaranja https://www.zdravlje.org.rs/index.php/lat/covid19/pitanja-i-odgovori/903-preporuke-za-ustanove-i-privredne-subjekte Edited May 2, 20205 yr by vememah
May 2, 20205 yr Quote BIĆE TESTIRANE CELE PORODICE SLUČAJNO IZABRANE IZ CELE SRBIJE Od ponedeljka kreće važna faza borbe protiv korone
May 2, 20205 yr BIĆE TESTIRANE CELE PORODICE SLUČAJNO IZABRANE IZ CELE SRBIJE Od ponedeljka kreće važna faza borbe protiv korone Ofrlje! ... Shiit has hit the fan...
May 2, 20205 yr Ove tupave preporuke mogu slobodno da okace macku o rep.Moja teretana pocinje od ponedeljka da radi,nema nikakvih ogranicenja,jedina stvar je sto na ulazu imate dezinf.sredstvo i kroz to prolazite.Moj frizer se nikakvih mera ne pridrzava,nit rukavice nit maskea ni bilo kakva dezinf.sredstva.Ovo za gradski prevoz nece liciti ni na sta kad se nas 20tak bude guralo da udje u lastu..