Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

11 minutes ago, Tihajeza said:

Zvalo nas da se od ponedeljka pripremamo za povratak u kanc (prenošenje kompova), a do 8.5. se očekujemo svi na svojim radnim mestima.

Firma privatna.

I nas, sledeća nedelja, druga najveća IT firma u NSu.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

gde vide ove podatke o strukturi zaraženih što stoje u tekstu? 

19 minutes ago, theanswer said:

gde vide ove podatke o strukturi zaraženih što stoje u tekstu? 

Nemam pojma. Moguće da zovu tamo pa novinarima daju detaljnije podatke.

Sajt Batuta se bavi gorućim temama:

Акtuеlnо

30.04.2020 - Еpidеmiоlоšкi nаdzоr nаd gripоm u sеzоni 2019/2020

18.04.2020 - Infоrmаciја о lаžnоm prоfilu prоf. dr Dаriје Кisić Tеpаvćеvić nа društvеnim mrеžаmа

14.04.2020 - Nеdеljа imunizаciје u еvrоpsкоm rеgiоnu SZО, 20–26.4.2020. gоdinе

53 minutes ago, Ian Mancunian said:

I nas, sledeća nedelja, druga najveća IT firma u NSu.

Ha ha, u nasoj IT firmi u BG su kolege pobegle kucama i pre nego je zvanično preporučeno. Početkom marta već je polovina kolega radila od kuće (imamo poprilično liberalna pravila)... A sada nam svake dve nedelje produžavaju preporuku da se radi od kuće... Poslednja takva stigla juče i važi za naredne dve sedmice.

Lično ne mislim da posao trpi. Čak mi se čini da radimo više i da se više poklapamo u satnici sa našim klijentima amerima. Mada nama koji ne volimo rad od kuće to baš i ne prija, al se žrtvujemo radi opšteg dobra...

Ako negde nece da trpi to je u IT firmama. Kod nas najavili postupno vracanje od 15. maja. Moj sef vec isplanirao sluzbeni put za Austriju za mene cim se otvore granice. Posao ne moze da ceka, jebo sve ostalo.

19 minutes ago, Shan Jan said:

Ako negde nece da trpi to je u IT firmama. Kod nas najavili postupno vracanje od 15. maja. Moj sef vec isplanirao sluzbeni put za Austriju za mene cim se otvore granice. Posao ne moze da ceka, jebo sve ostalo.

Kod nas (isto IT) otvorene kancelarije od 11.05, ali preporuka da se i dalje radi od kuce.

kod nas(IT, jeli), jos pre dve nedelje najavili da krecemo od 4. iz kancelarije(pisao sam o ovome). ali mi smo terenci, bavimo se mrezama, ne software-om, tako da nije da bas sve mozemo od kuce...

nego bas lepo krenuo ovaj NS... rekoh ja juce, kako smo se ponasali poslednje dve nedelje, samo bog nam moze pomoci

Mi još nemamo uputstva, ali ja ionako radim od kuće, kad nisam kod klijenta...Dakle, meni jedino nema putovanja dok se granice ne otvore...

A onda, mialim da ću obići sve zemlje u okruženju  u roku od 2-3 nedelje...

2 minutes ago, freakns said:

nego bas lepo krenuo ovaj NS... rekoh ja juce, kako smo se ponasali poslednje dve nedelje, samo bog nam moze pomoci

jesi video onaj snimak južnih vesti od večeras kako se botine skupljaju po Nišu da prave vatromet? bukvalno svi nose maske. moguće da ih je blam, pa stave masku da sakriju lice, al opet...

naš northern supremacy je ugrožen :cry:

Radili smo mi 2 meseca remote i ferceralo je dobro, uzevši u obzir domen i srodne muke oko komplikovane opreme koja je morala da se deli i slično. Ove nedelje će biti dodatno objašnjeno, kolege sa malom decom i dalje mogu od kuće da rade.

6 minutes ago, omiljeni said:

jesi video onaj snimak južnih vesti od večeras kako se botine skupljaju po Nišu da prave vatromet? bukvalno svi nose maske. moguće da ih je blam, pa stave masku da sakriju lice, al opet...

naš northern supremacy je ugrožen :cry:

pricala mi sestra, bio im u poseti neki lik iz Nisa. neki gradjevinski projekat, levo, desno... covek se sokirao kada je video koliko ljudi ne nosi masku. kao, ala ste neodgovorni, ne valja vam tako, tamo, vamo (sestra inace redovno nosi, a lik iz Nisa joj sere)... kad joj dopizdelo, rekla mu "mi smo nosili kad je trebalo!". ucuto ko kanta

inace, nikad nas supremacy nece biti ugrozen. arijevska krv vojvodjana ce pobediti!

16 hours ago, dillinger said:

Danas i mi i Hrvati po 6 mrtvih a oni 9 a mi 196 novo zarazenih. 

Hrvati imaju klaster u Splitu koji već nedeljama nosi 3/4 novoobolelih.

PS

Nisam ni gledao današnju tabelu, još eksplicitnije:

http://i.imgur.com/fmsKqsm.png

Čudna ova starosna struktura za NS

Konkretno, 30. aprila novi virus je potvrđen kod pet muškaraca (43, 48, 49, 59 i 69 godina) i osam žena (23, 26, 27, 33, 49, 49, 58 i 63 godina), a do 14 časova 1. maja kod četiri muškarca (56, 59, 61 i 68 godina) i 12 žena (22, 23, 25, 25, 26, 29, 30, 30, 33, 37, 37 i 53 godine).

Nadam se da nisu svi iz neke motaonice akblova ili sličnog mesta

Mi još nemamo uputstva, ali ja ionako radim od kuće, kad nisam kod klijenta...Dakle, meni jedino nema putovanja dok se granice ne otvore...

A onda, mialim da ću obići sve zemlje u okruženju  u roku od 2-3 nedelje...
Jel imaš neki info oko otvaranja granica?

... Shiit has hit the fan...

Background Picker
Customize Layout