April 30, 20205 yr Već ažurirana geografska distribucija zaraženih za danas: Quote 1 Град Београд 90 2 Нови Сад 13 3 Град Ниш 11 3 Панчево 11 3 Крагујевац 11 6 Смедерево 9 7 Крушевац 8 8 Бојник 7 8 Сокобања7 10 Горњи Милановац 6 I dalje random izbija po manjim mestima. I šta bi sa Novim Sadom?
April 30, 20205 yr ostaje li neko za vikend u (beo)gradu? turci i ostali nasi mnogobrojni neprijatelji bi ga mogli zauzeti bez ispaljenog metka stekao sam utisak da apsolutno svi izlaze iz grada danas
April 30, 20205 yr 6 minutes ago, cedo said: racunajte da ovih dana treba da se pokazu i rezultati uskrsnjeg ponasanja Ovo.
April 30, 20205 yr 6 minutes ago, Halvard said: Već ažurirana geografska distribucija zaraženih za danas: I dalje random izbija po manjim mestima. I šta bi sa Novim Sadom? Bg i Ns, zbog kašikice™....
April 30, 20205 yr 8 minutes ago, pbg12345 said: ostaje li neko za vikend u (beo)gradu? turci i ostali nasi mnogobrojni neprijatelji bi ga mogli zauzeti bez ispaljenog metka stekao sam utisak da apsolutno svi izlaze iz grada danas Meni je i dalje neverovatno da smo mesec i po dana pod (nekad višednevnim) policijskim časom, da se navodno ozbiljno razmatralo potpuno zatvaranje na dve nedelje, a da pritom ni u jednom trenutku nije doneta ni privremena zabrana napuštanja mesta prebivališta.
April 30, 20205 yr 1 hour ago, Nesh said: Hvala. Juce je bilo 47 pozitivnih, ali nije receno (ili sam ja propustio) koliko testiranih. juče nije rečeno koliko je testiranih u bg, ali je Kon u jednom momentu rekao da je bg na 1% što jeste malo neverovatno, jer da je bio na 1%, onda bi to značilo da je samo u bg testirano 4700 a to baš neće biti da je bilo tako Edited April 30, 20205 yr by dùda
April 30, 20205 yr @Halvardnaravno ali jbg, to je jedna razumna mera, koja zapravo radi bitan posao jer dovodi do daleko manjeg "mesanja" stanovnistva, smanjuje prenos iz "zarista" samim tim jbg, jasno je zasto kod nas niije ni razmatrano Edited April 30, 20205 yr by pbg12345
April 30, 20205 yr 8 minutes ago, dùda said: što jeste malo neverovatno, jer da je bio na 1%, onda bi to značilo da je samo u bg testirano 4700 a to baš neće biti da je bilo tako Naravno. Mislim da brojevi za Beograd i Niš zavise isključivo od toga koliko je ljudi u tim gradovima tog konkretnog dana uopšte bilo testirano, što zavisi od ko zna čega. A vrlo je moguće da za Novi Sad i Kragujevac važi slična priča, da nisu smatrani za "kritične", pa se nije previše ni testiralo i onda odjednom imamo skok.
April 30, 20205 yr 16 hours ago, Host said: Pretpostavljam da je problem u nedostatku pravih testova, pa su folirali pravo testiranje ovim vadjenjem krvi. Sto, mislis da im je problem da kazu? Zar se iz krvi ne uzima uzorak na antitela? Meni je logično da je bris iz nosa i usta dovoljno. Kragujevac juče 20, danas 11, a u institutu za zaštitu javnog zdravlja danima saopštavaju da nema ni jednog novog slučaja.
April 30, 20205 yr 32 minutes ago, Time Crisis said: Danas u ulici skoro bez redova ispred prodavnica i vidno manje ljudi nego prošlog petka/četvrtka, skoro da čovek pomisli da ima neke veze s kraćim policijskim časom. Na Cvetkovoj pijaci upravo suprotno. Red ispred mesare se protezao kroz celu pijacu do same ulice, gusto nabijenih ljudi. To je negde 35-40 ljudi. Za prase za uranak u dnevnoj sobi.
April 30, 20205 yr Testiraju kolektive (medicinske ustanove, domove za stare i sl.) Takvi skokovi su već viđeni u Ćupriji, Nišu, gde beše još, valjda Blacu... 20 minutes ago, Halvard said: Meni je i dalje neverovatno da smo mesec i po dana pod (nekad višednevnim) policijskim časom, da se navodno ozbiljno razmatralo potpuno zatvaranje na dve nedelje, a da pritom ni u jednom trenutku nije doneta ni privremena zabrana napuštanja mesta prebivališta. Policijski čas samo sprečava preterano šetanje po parkićima, ali zato drastično povećava gužve u prodavnicama.
April 30, 20205 yr Novi Sad 7, 0, 13 jebale ih kasike da ih jebale i kasike i uskrs i nece mene i sve ostalo. debilcine. dva meseca nismo presli 5 dnevno, i naravno, sve smo morali usrati. videli smo sta se u Nisu desilo kad su izgubili konce... ako nas to doceka u BG i NS, ono u Nisu ce da bude pesma. a planiraju otvaranje svega za koji dan da ne pricam da se zadnjnih nedelju dana ljudi u NS ponasaju ko da virusa nije ni bilo... a kolko vidim po drustvenim mrezama ni BG nije puno bolji
April 30, 20205 yr Novi Sad 7, 0, 13 jebale ih kasike da ih jebale i kasike i uskrs i nece mene i sve ostalo. debilcine. dva meseca nismo presli 5 dnevno, i naravno, sve smo morali usrati. videli smo sta se u Nisu desilo kad su izgubili konce... ako nas to doceka u BG i NS, ono u Nisu ce da bude pesma. a planiraju otvaranje svega za koji dan da ne pricam da se zadnjnih nedelju dana ljudi u NS ponasaju ko da virusa nije ni bilo... a kolko vidim po drustvenim mrezama ni BG nije puno boljiJbte, ti stvarno pokušavaš da dokažeš tu 1 izuzetnost[emoji769] AP Vojvodine...Sve je to isti... Mandrak...Na žalost, mislim da je dat signal i da sad vrlo teško ima nazad, ljudi su u glavama "pobedili coronu"...Takav smo narod. Svi. ... Shiit has hit the fan...
April 30, 20205 yr 40 minutes ago, dvb-t manijak said: Testiraju kolektive (medicinske ustanove, domove za stare i sl.) Takvi skokovi su već viđeni u Ćupriji, Nišu, gde beše još, valjda Blacu... Policijski čas samo sprečava preterano šetanje po parkićima, ali zato drastično povećava gužve u prodavnicama. u Blacu je dom za ometene u razvoju(Trbunje). domovi za stare su pogodjeni teze jos u Negotinu.