April 29, 20205 yr Quote Општине и градови са највећим бројем до 29.4.2020. Ранг Територија Вредност 1 Град Београд 47 2 Крагујевац 20 3 Град Ниш 14 4 Чачак 9 4 Пирот 9 6 Горњи Милановац 8 7 Крушевац 7 8 Ужице 5 8 Сокобања 5 8 Власотинце 5 Kragujevac se dobro drzao, ali u poslednja 24 sata prilican skok. Edited April 29, 20205 yr by Nesh
April 29, 20205 yr 1 hour ago, Nesh said: Kragujevac se dobro drzao, ali u poslednja 24 sata prilican skok. Čekaj, ovo je za 24 sata? Napravljena je neka gadna pizdarija sa testiranjem zaposlenih u KC, ali ja sam to tek malopre čuo. Moguće da je skok odatle Edited April 29, 20205 yr by steins
April 29, 20205 yr U Kragujevcu se čudne stvari dešavaju - ekipa koja testira upada u ustanove ko gestapo, nikom ništa ne govore niti objašnjavaju, samo pokupe testove i odu. Teško je doći do rezultata, plus postoji značajana razlika izmedju rezultata na državnom nivou i na lokalu.
April 29, 20205 yr 18 minutes ago, steins said: Čekaj, ovo je za 24 sata? Napravljena je neka gadna pizdarija sa testiranjem zaposlenih u KC, ali ja sam to tek malopre čuo. Moguće da je skok odatle Da, najvise pozitivnih po gradovima u poslednja 24 sata.
April 29, 20205 yr 1 minute ago, Nesh said: Da, najvise pozitivnih po gradovima u poslednja 24 sata. Da, nažalost, tako sam i mislio. https://www.danas.rs/drustvo/zaposlenima-u-kc-kragujevac-tri-puta-vadjena-krv-iako-je-taj-test-nepouzdan-za-korona-virus/
April 29, 20205 yr Odlican tekst, paralela izmedju Undergrounda i danasnje situacije na Balkanuhttps://www.klix.ba/magazin/film-tv/proslo-je-25-godina-od-zlatne-palme-za-underground-bizarni-film-o-izolaciji-i-kolektivnom-ludilu/200429160Sent from my iPhone using Tapatalk
April 29, 20205 yr Ja sam bio u Kragujevcu prošle nedelje.Prošao sam centrom i retko ko je nosio masku,ohrabreni rezultatima u gradu tada...
April 29, 20205 yr Ovo sve trenutno deluje toliko neozbiljno... Sto je najgore ako ovo stvarno opet bukne, bice neverovatno tesko vratiti stvar na pravi tok. Ljudi su shvatili da je gotovo, pobedili smo, to je to.
April 29, 20205 yr 43 minutes ago, steins said: U Kragujevcu se čudne stvari dešavaju - ekipa koja testira upada u ustanove ko gestapo, nikom ništa ne govore niti objašnjavaju, samo pokupe testove i odu. Teško je doći do rezultata, plus postoji značajana razlika izmedju rezultata na državnom nivou i na lokalu. Meni deluje da su neki njihovi međusobni obračuni. Ne znam šta se radi i zbog čega. U institutu nisu stigli rezultati od utorka ujutro.
April 29, 20205 yr evo još malo statistike od predsednika srbije: Quote Mi nismo lagali o broju mrtvih... daću vam zvaničan podatak: za prva tri meseca ove godine, 2020. godine u Srbiji, umrlo je 26 017, a prošle godine 27 398. Dakle, za 1381 lice je manje umrlo u prva tri meseca, nego u prva tri meseca prošle godine. Ljudi su se čuvali, ljudi su više brinulu o svom zdravlju, o svom imunitetu. Manje su izlazili, manje ugrožavali svoje zdravlje i sve drugo.
April 30, 20205 yr Jutros invazija baba po NBGu. O cemu se radi? Dobra stvar je da skoro svi nose maske.
April 30, 20205 yr @Shan Jan pa iduu dozvoljenu kupovinu od 04-07h nego kad je za vikend policijski cas?