Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Општине и градови са највећим бројем до 29.4.2020.

Ранг Територија Вредност
1 Град Београд 47
2 Крагујевац 20
3 Град Ниш 14
4 Чачак 9
4 Пирот 9
6 Горњи Милановац 8
7 Крушевац 7
8 Ужице 5
8 Сокобања 5
8 Власотинце 5

Kragujevac se dobro drzao, ali u poslednja 24 sata prilican skok.

Edited by Nesh

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 hour ago, Nesh said:

Kragujevac se dobro drzao, ali u poslednja 24 sata prilican skok.

Čekaj, ovo je za 24 sata? 

Napravljena je neka gadna pizdarija sa testiranjem zaposlenih u KC, ali ja sam to tek malopre čuo. Moguće da je skok odatle

Edited by steins

U Kragujevcu se čudne stvari dešavaju - ekipa koja testira upada u ustanove ko gestapo, nikom ništa ne govore niti objašnjavaju, samo pokupe testove i odu. Teško je doći do rezultata, plus postoji značajana razlika izmedju rezultata na državnom nivou i na lokalu. 

18 minutes ago, steins said:

Čekaj, ovo je za 24 sata? 

Napravljena je neka gadna pizdarija sa testiranjem zaposlenih u KC, ali ja sam to tek malopre čuo. Moguće da je skok odatle

Da, najvise pozitivnih po gradovima u poslednja 24 sata.

Ja sam bio u Kragujevcu prošle nedelje.Prošao sam centrom i retko ko je nosio masku,ohrabreni rezultatima u gradu tada...

Ovo sve trenutno deluje toliko neozbiljno... Sto je najgore ako ovo stvarno opet bukne, bice neverovatno tesko vratiti stvar na pravi tok.

Ljudi su shvatili da je gotovo, pobedili smo, to je to.

43 minutes ago, steins said:

U Kragujevcu se čudne stvari dešavaju - ekipa koja testira upada u ustanove ko gestapo, nikom ništa ne govore niti objašnjavaju, samo pokupe testove i odu. Teško je doći do rezultata, plus postoji značajana razlika izmedju rezultata na državnom nivou i na lokalu. 

Meni deluje da su neki njihovi međusobni obračuni. Ne znam šta se radi i zbog čega. U institutu nisu stigli rezultati od utorka ujutro. 

evo još malo statistike od predsednika srbije:

Mi nismo lagali o broju mrtvih... daću vam zvaničan podatak: za prva tri meseca ove godine, 2020. godine u Srbiji, umrlo je 26 017, a prošle godine 27 398. Dakle, za 1381 lice je manje umrlo u prva tri meseca, nego u prva tri meseca prošle godine. Ljudi su se čuvali, ljudi su više brinulu o svom zdravlju, o svom imunitetu. Manje su izlazili, manje ugrožavali svoje zdravlje i sve drugo.

Videćemo hoće li se isto moći reći i za drugi kvartal.

Jutros invazija baba po NBGu. O cemu se radi?

Dobra stvar je da skoro svi nose maske.

Pa imali su dozvolu

@Shan Jan pa iduu dozvoljenu kupovinu od 04-07h

nego kad je za vikend policijski cas?

Background Picker
Customize Layout