April 29, 20205 yr Zar smije? Nemoj da dolazi ekipa Ultra Kop sa bagerima i Značkatraz kod Milene Lazarević i Milice Tadić
April 29, 20205 yr Author 2 minutes ago, ragasto said: A šta ako prognoza ispali i bude sunce? Onda cemo proklinjati sto kafici ne rade od subote, nego od ponedeljka A uvek mozemo settati po gradu
April 29, 20205 yr 19 minutes ago, mraki said: Kaže ovaj na PTC policijski čas od četvrtka u 18h do subote u 5h ... A subota i nedelja kao radni dani, od 18h policijski čas. Ja se nadam da ce ga ukinuti vec jednom.Ovo izdrkavanje vise nema svrhu.
April 29, 20205 yr Author 2 minutes ago, morgana said: ima li nade da se za 65+ vrati makar neki opseg slobode? Ceo petak, kad hoce 2h, cini mi se da je ako rekao Isto i za vikend Biće kratak, dvostruko kraći policijski čas nego što su mnogi očekivali. Petak ceo dan, penzioneri će imati dva puta da budu sami na ulici koliko god žele, a onda od subotu ujutru sve normalno do 18 sati, posle toga penzineri. Edited April 29, 20205 yr by Milosh76
April 29, 20205 yr 1 minute ago, morgana said: ima li nade da se za 65+ vrati makar neki opseg slobode? Ja to očekujem,ako ne u toku sledeće,najkasnije one tamo nedelje.
April 29, 20205 yr 2 minutes ago, Блок_64 said: Ja se nadam da ce ga ukinuti vec jednom.Ovo izdrkavanje vise nema svrhu. Nikad nije ni imalo smisla. Policijski čas je izraz nemoći države da kontroliše ponašanje građana.
April 29, 20205 yr 2 minutes ago, Milosh76 said: Ceo petak, kad hoce 2h, cini mi se da je ako rekao Isto i za vikend Biće kratak, dvostruko kraći policijski čas nego što su mnogi očekivali. Petak ceo dan, penzioneri će imati dva puta da budu sami na ulici koliko god žele, a onda od subotu ujutru sve normalno do 18 sati, posle toga penzineri. 2 minutes ago, Milošica said: Ja to očekujem,ako ne u toku sledeće,najkasnije one tamo nedelje. tenks. mjere za penzionere su sulude.
April 29, 20205 yr evo pitali su Kona za razliku od 3000 koji su pozitivni a nisu ni u kakvim bolnicama kaže da je to od kad su počeli da ih otpuštaju posle jednog negativnog testa i slali ih u kućnu izolaciju da čekaju drugi test.. tj ništa nije rekao
April 29, 20205 yr 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: veruj meni, upravo sam odbranio doktorat na imunološkom fakultetu, a i pročitao sam 80% topika na ppp slušao neke naše što su u timu za pravljenje vakcine na recimo oksvordu/kembridžu. najveći broj(mnogostruko dvocifreni) ima regresivnu mutaciju, a samo jedna ili dve mutacije imaju da kažem poboljšanje u toj rnk opni(ima neke veze sa proteinima) al imaju neku drugu falinku u evropi je pik dosegnut, čeka se drugi talas, ako ga bude i kad ga bude Što znači...?
April 29, 20205 yr moraš prvo da zakažeš kod sestre da se ispoljava kroz slabije simptome, u nevelikom broju i bez simptoma Edited April 29, 20205 yr by kud u maglu Simoviću