Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

A šta ako prognoza ispali i bude sunce?

:fantom:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Zar smije? Nemoj da dolazi ekipa Ultra Kop sa bagerima i Značkatraz kod Milene Lazarević i Milice Tadić :fantom:

• Author
2 minutes ago, ragasto said:

A šta ako prognoza ispali i bude sunce?

:fantom:

Onda cemo proklinjati sto kafici ne rade od subote, nego od ponedeljka :D

A uvek mozemo settati po gradu :D

19 minutes ago, mraki said:

Kaže ovaj na PTC policijski čas od četvrtka u 18h do subote u 5h ... A subota i nedelja kao radni dani, od 18h policijski čas.

Ja se nadam da ce ga ukinuti vec jednom.Ovo izdrkavanje vise nema svrhu.

ima li nade da se za 65+ vrati makar neki opseg slobode? 

• Author
2 minutes ago, morgana said:

Ceo petak, kad hoce 2h, cini mi se da je ako rekao

Isto i za vikend

Biće kratak, dvostruko kraći policijski čas nego što su mnogi očekivali. Petak ceo dan, penzioneri će imati dva puta da budu sami na ulici koliko god žele, a onda od subotu ujutru sve normalno do 18 sati, posle toga penzineri.

Edited by Milosh76

1 minute ago, morgana said:

Ja to očekujem,ako ne u toku sledeće,najkasnije one tamo nedelje.

Sledece dve nedelje su kljucne..

2 minutes ago, Блок_64 said:

Ja se nadam da ce ga ukinuti vec jednom.Ovo izdrkavanje vise nema svrhu.

Nikad nije ni imalo smisla. Policijski čas je izraz nemoći države da kontroliše ponašanje građana.

2 minutes ago, Milosh76 said:

Ceo petak, kad hoce 2h, cini mi se da je ako rekao

Isto i za vikend

Biće kratak, dvostruko kraći policijski čas nego što su mnogi očekivali. Petak ceo dan, penzioneri će imati dva puta da budu sami na ulici koliko god žele, a onda od subotu ujutru sve normalno do 18 sati, posle toga penzineri.

2 minutes ago, Milošica said:

Ja to očekujem,ako ne u toku sledeće,najkasnije one tamo nedelje.

tenks. mjere za penzionere su sulude.

evo pitali  su Kona za razliku od 3000 koji su pozitivni a nisu ni u kakvim bolnicama

kaže da je to od kad su počeli da ih otpuštaju posle jednog negativnog testa i slali ih u kućnu izolaciju da čekaju drugi test.. tj ništa nije rekao

Radi li Sajam i koliko je tamo jos ljudi? 

• Author

Izmedju 100 i 200 , kazu

3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

veruj meni, upravo sam odbranio doktorat na imunološkom fakultetu, a i pročitao sam 80% topika na ppp

slušao neke naše što su u timu za pravljenje vakcine na recimo oksvordu/kembridžu. najveći broj(mnogostruko dvocifreni) ima regresivnu mutaciju, a samo jedna ili dve mutacije imaju da kažem poboljšanje u toj rnk opni(ima neke veze sa proteinima) al imaju neku drugu falinku

u evropi je pik dosegnut, čeka se drugi talas, ako ga bude i kad ga bude

Što znači...?

moraš prvo da zakažeš kod sestre

da se ispoljava kroz slabije simptome, u nevelikom broju i bez simptoma

Edited by kud u maglu Simoviću

Background Picker
Customize Layout