April 14, 20205 yr 3 minutes ago, Milosh76 said: Praznicni policijski cas, petak 17h do utorka 5h, 84sata Neću ni pokušati da uđem u neki market ovih dana. Možda one nudle koje sam nakupovao i nisu toliko loše.
April 14, 20205 yr 16 minutes ago, harper said: Osim sto on to nigde nije rekao pa samim tim ne moze ni ovde biti nikoga ko se slaze s njim. Naterali ste me da naknadno pogledam konferenciju za stampu. Takva gomila lazi je ovde ispisana, ukljucujuci i ovaj tvoj post, da je to prosto neverovatno. Je li zaista toliko bitno da se bude u pravu da bi se coveku pripisivalo i dosoljavalo ono sto nije rekao? On jeste rekao da su napadi na njega po drustvenim mrezama bezobrazluk i da se na njih vise nece obazirati. Da li mi uopste znamo odakle dolaze ti napadi, ko ga je napadao i da li ga je uopste napadao? Prati li ovde neko njegov privatni fejsbuk nalog? Gde je on pominjao Krik, BIRN, N1 ili bilo koji drugi medij? Spojili ste njegovu izjavu sa onim botovskim nalogom na profilu i zakljucili nesto sto se niti moze tako sravnjivati, niti tako zakljucivati. Mislim, boli me djoka za nekog Predraga Kona - Pecu. Niti mi je solio rucak niti ocekujem da cu za njega cuti kad sve ovo prodje, sto se mene i mog znanja o njemu tice on moze komotno biti sve ono za sta ga optuzujete. Ali dajte malo da koristimo zdrav razum i smirimo strasti, dodjosmo do toga da se ovde setaju neke sns-bebine brigade. Zivimo okruzeni raznim talibanstinama, ne moramo i mi ovde da se ponasamo kao talibani. Vidi, ja Kona pratim još od kraja 90tih, izuzetan lik, prava JNA škola, kakva crna politika ili ne daj bože kradja para. Gluposti najobičnije. Najsmešnije mi što su maltene u zarez isto pisali za njega tamo 2009te godine, samo je bila u pitanju DS vlast. Sad se setih, bio je konsultovan i tamo 99te na 2000tu, kad je beše isto bio neki zajeban grip - e tad su mu pripisivali da je SPSovac Edited April 14, 20205 yr by steins
April 14, 20205 yr Author Neću ni pokušati da uđem u neki market ovih dana. Možda one nudle koje sam nakupovao i nisu toliko loše.Ti si negde oko Novog Merkatora, ako sam dobro zapamtio gde si pisao da se snabdevas?Imas shop&go u Z. DJ. u dugackoj zgradi koja gleda na ulicu, blize Merkatoru, ulaz 100 cini mi se, tu uglavnom nema guzve 2-3 ceka napolju.Probaj tamo, ako ti je blizu.
April 14, 20205 yr 7 minutes ago, Milosh76 said: Praznicni policijski cas, petak 17h do utorka 5h, 84sata izvor? inace, podseti me ovo (mada ovo i nije najekstremniji primer) na cinjenicu da se svakodnevno, pogotovo na ovoj temi ostavljaju postovi tipa: 26 528 44 876 543 2/3 9834 ponedeljak valjda u zelji da se bude prvi u prenosenjeu nekakve informacije na forum ako moze malo opsirnije i sa izvorom, cisto da se bolje procesiura
April 14, 20205 yr @harper nije ni morao reći eksplicitno, to je ostavljeno drugima da ponavljaju do besvesti. On ne da se nije ogradio od toga ni jednom do sad, već se danas sasvim jasno stavio u službu kampanje. Edited April 14, 20205 yr by mraki
April 14, 20205 yr 3 minutes ago, steins said: Vidi, ja Kona pratim još od kraja 90tih, izuzetan lik, prava JNA škola, kakva crna politika ili ne daj bože kradja para. Gluposti najobičnije. Najsmešnije mi što su maltene u zarez isto pisali za njega tamo 2009te godine, samo je bila u pitanju DS vlast. Sad se setih, bio je konsultovan i tamo 99te na 2000tu, kad je beše isto bio neki zajeban grip - e tad su mu pripisivali da je SPSovac Ne znam nista o njemu ali utisak mi se slaze s ovim sto si napisao. Uostalom, radije cu tebi koji si iz struke da verujem o stvarima koje su vezane za tvoj zivotni poziv nego nekom rendom forumasu. Medjutim, nije poenta u njemu, poenta je da je pocela polako da isplivava notorna forumska nesposobnost da se podnese drugacije misljenje a da se odmah ne potegne za sns-bebinim brigadama i slicnim bljuvotinama. Cemu to?
April 14, 20205 yr Ovo za policijski čas je objavio Blic, naravno nezvanično. "...saznaje "Blic" u Vladi Srbije".
April 14, 20205 yr Ja i sestra se nakon desetak dana drznusmo da skoknemo do Lidla (Jagodina). Pet minuta po otvaranju, barem 30 ljudi je bilo u lokalu ( ne racunajuci radnike ). Oko pijace vec nije bila tolika gomila, no cirkulisao je narod prilicno. Obezbedih zivotinjski deo, kao i janjetinu i rostilj za ljudske elemente. Sutra jos par zavrsnih poteza i nema izlaska do utorka ( toalet papir, sapun, kafa), no to sve imam u lokalima na zelenoj pijaci.
April 14, 20205 yr Evo i ja sam pogledao ponovo i jedina ispravka je da pitanje nije postavio Informer, već Srpski telegraf. Pitanje je bilo da li su napadi na krizni štab organizovani, odgovor Predraga Kona je doslovce bio "Kao da su se udružili u borbi sa virusom protiv svih nas koji se borimo protiv toga, nije nemoguće da je organizovano". Ovakav odgovor bi dala svaka SNS ulizica, jer to i inače pričaju ovih dana, Kon im se pridružio i sam je kriv za komplimente koje dobija. Zasluženi su, ali možda dobije još koje unapređenje kako bi ga prošli duševni bolovi zbog nepostojećih napada u vezi sa Gerontološkim centrom u Nišu. To što je neko možda stručan ne znači da ne može da bude oportunistički poltron.
April 14, 20205 yr 3 minutes ago, ragasto said: Ovo za policijski čas je objavio Blic, naravno nezvanično. "...saznaje "Blic" u Vladi Srbije". Objavili i na novoj na tv
April 14, 20205 yr Author 8 minutes ago, pbg12345 said: izvor? Bilo koji portal, recimo direktno.rs njih pljuju u poslednje vreme, pa bacim pogled povremeno tamo https://direktno.rs/vesti/srbija/267450/policijski-cas-od-petka-u-17-do-utorka-u-5-casova.html NovaS takodje https://nova.rs/drustvo/policijski-cas-za-uskrs-od-petka-do-utorka/ Sad imas na svim portalima koji ti mogu pasti na pamet... P.S. kad kucam sa mobilnog ne mogu ostavljati linkove tj mogu, al me mrzi Edited April 14, 20205 yr by Milosh76
April 14, 20205 yr 26 minutes ago, harper said: On jeste rekao da su napadi na njega po drustvenim mrezama bezobrazluk i da se na njih vise nece obazirati. Rekao je, doduše malo uvijenije, da su oni koji kritikuju krizni štab peta kolona i da sarađuju s virusom. Quote Napadi na Krizni štab postoje već određeno vreme, nekada je meni to bilo i simpatično. Međutim, sa dešavanjem u Gerontološkom centru u Nišu su postali neprihvatljivi. Kao da su se udružili u borbi sa virusom protiv nas koji se borimo protiv korona virusa. Po meni to je potpuno neprihvatljivo.
April 14, 20205 yr 5 minutes ago, harper said: Ne znam nista o njemu ali utisak mi se slaze s ovim sto si napisao. Uostalom, radije cu tebi koji si iz struke da verujem o stvarima koje su vezane za tvoj zivotni poziv nego nekom rendom forumasu. Medjutim, nije poenta u njemu, poenta je da je pocela polako da isplivava notorna forumska nesposobnost da se podnese drugacije misljenje a da se odmah ne potegne za sns-bebinim brigadama i slicnim bljuvotinama. Cemu to? Vidi, da je makar drugačije mišljenje, ni po jada - to bi značilo da postoji i neko drugo mišljenje, odnosno da postoji neki drugi plan u borbi protiv COVIDa. A ne postoji. Pre će biti da je u pitanju jedna druga forumska, jednako gadna tradicija - pametovanje.
April 14, 20205 yr 1 minute ago, mraki said: @harper nije ni morao reći eksplicitno, to je ostavljeno drugima da ponavljaju do besvesti. On ne da se nije ogradio od toga, već se sasvim jasno stavio u službu kampanje. Da se ogradi od cega? Od naprdnjackog botovskog naloga na fejsu koji, koliko znamo, moze biti da nije ni video? Zasto bi to radio? Da ga ti ne bi optuzio da se jasno stavio u sluzbu kampanje jer si nesto arbitrarno zakljucio iz necega sto nije rekao? Naravno da ce SNS da svojata i brani i njega, i Nestorovica, i Dariju Krutic Kamenac, i onog sa Infektivne, svojatace svakog ko je lice borbe protiv korone jer od toga mogu da se okoriste. To bi radila svaka vlast u Srbiji jer svi oni veoma dobro znaju koliko narod ima poverenja u njih kad voda dodje do grla. Da je drugacije, da oni znaju da im bilo ko u Srbiji veruje vise nego sto je crno ispod noktiju, gledali bismo Loncara svakog dana na konferencijama za stampu a ne Kona. Od toga bilo ko od njih moze da se odbrani na jednostavan nacin, moze da se povuce i vrati se u ilegalu. Samo je pitanje koliko bi to bilo odgovorno.