April 14, 20205 yr Ne verujem u fejsbuk pricu, tacnije ne verujem da ga je neko napao a da nije sns propaganda posto ima ozbiljan procenat, okidac je insistiranje crkve i bio je iskren kada je to rekao to su dva dana sada iznad 400 registrovanih... Edited April 14, 20205 yr by villiem
April 14, 20205 yr 6 minutes ago, Caligula said: Još veći piš je narativ o zlom epidemiologu koji bi da uveze još vakcina za džabe i stavi pare u džep. A ako odatle ne zaradi, kapnuće mu verovatno direkt od Vučića par miliona za ovoliko blamiranje. Od početka krize je jasno da čovek balansira. Najbolji u struci ili osrednji, zabole me, za ove ostale je očigledno stručnjak. Može sve ovo i bez njega i to deset puta gore. Ovo mu je drugi put da peti ostavkom, i to je neki znak da mu je stalo do mera a ne do dupeuvlačenja, aman. Ne znam ko je balavom za ovih osam godina pretio otkazom, ikada. Nije se desilo. https://www.blic.rs/vesti/politika/vulin-podneo-ostavku/v1zjxbh
April 14, 20205 yr 14 minutes ago, Caligula said: Ovo mu je drugi put da peti ostavkom, i to je neki znak da mu je stalo do mera a ne do dupeuvlačenja, aman. Ne znam ko je balavom za ovih osam godina pretio otkazom, ikada. Nije se desilo. Ako ne računaš Brnabić, Vulina (on je čak i podneo ako se dobro sećam), Đukanovića, Lončara i još bezbroj poltrona koji su pominjali ostavke i nakon toga ostali na svom mestu ili dobili bolje. Konov nastup je čist poltronizam i igranje uloge zarad privilegija i to je jasno čim se stavio sa Informerom u odbranu Vučića od organizovanih napada hejtera. Edited April 14, 20205 yr by Barrister
April 14, 20205 yr 2 minutes ago, steins said: Ustvari narativ o superheroju™ su kreirali upravo oni koji ga najviše pljuju. Isto kao što je narativ o omnipotentnom Vučiću kreiran od strane onih koji bi da ga smene al ne mogu/hoće/umeju. I jedan i drugi narativ nemaju veze s mozgom, ali su potrebni da bi se uvećala meta koja se pljucka. Predrag Kon je naš najbolji epidemiolog. Boljeg nemamo. To nam je što nam je. I nije on čovek kriv što je srpsko društvo oštro podeljeno na dve grupe budala - onih koji ližu i onih koji pljuju kašike. Kon se na ovom forumu napada, docim se, eto, Loncar bas fino snasao u ovoj krizi (da, i to se dalo procitati ovde), iz istih razloga iz kojih ovde Vucic nikada nece biti napadan okoliko koliko se napada, recimo, Djilas. Napada se iz neispunjenih ocekivanja, po sistemu manje razlike. On je, eto, mogao da bude "nas" ali je prodao, od ovih drugih se ionako tako nesto i ne ocekuje. To je stara i uobicajena forumska praksa, pojedinacna imena nisu bitna. Onda dodje jedan forumas i napise da je Kon krao pare kad je bio nekakav uvoz vakcina, bez ikakvog izvora i dokaza da to potvrdi, i to je sad vec opste mesto. Klasicno PPP smaranje.
April 14, 20205 yr 10 minutes ago, villiem said: Ne verujem u fejsbuk pricu, tacnije ne verujem da ga je neko napao a da nije sns propaganda posto ima ozbiljan procenat, okidac je insistiranje crkve i bio je iskren kada je to rekao jeste , to je jasno ja mu ipak zameram tu priču oko napada na njega, to naprosto nije tačno time je samo dao šlagvort bagri
April 14, 20205 yr 3 minutes ago, harper said: Kon se na ovom forumu napada, docim se, eto, Loncar bas fino snasao u ovoj krizi (da, i to se dalo procitati ovde), iz istih razloga iz kojih ovde Vucic nikada nece biti napadan okoliko koliko se napada, recimo, Djilas. Napada se iz neispunjenih ocekivanja, po sistemu manje razlike. On je, eto, mogao da bude "nas" ali je prodao, od ovih drugih se ionako tako nesto i ne ocekuje. To je stara i uobicajena forumska praksa, pojedinacna imena nisu bitna. Onda dodje jedan forumas i napise da je Kon krao pare kad je bio nekakav uvoz vakcina, bez ikakvog izvora i dokaza da to potvrdi, i to je sad vec opste mesto. Klasicno PPP smaranje. Vucic je danas dobro zavrsio dan, moglo je da bude mnogo gore, ostavimo ga da radi svoj posao i da pokusa da spreci druzenja za vikend
April 14, 20205 yr Quote Radovanović: Nadam se da će predsednik biti razumniji "Pretpostavljam da je predsednik države dao kolegi Konu neke garancije da će se ubuduće razumnije ponašati, da će biti pristojan i da neće praviti ispade", tako epidemiolog Zoran Radovanović ocenjuje odluku donetu nakon sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića, premijerke Ane Brnabić i epidemiologa dr Predraga Kona, na kojem je dogovoreno da dr Kon, ipak, nastavi da vodi Krizni štab za borbu protiv koronavirusa. “Dobro je da se Peca vraća. Pretpostavljam da mu je preselo to što nije stvar struke, nego ono šo je oko struke, što je pritisak na struku i što su očigledna odstupanja”, kaže Radovanović za Nova.rs. https://nova.rs/drustvo/radovanovic-nadam-se-da-ce-predsednik-biti-razumniji/?utm_campaign=ug.contentexchange.me&utm_medium=referral&utm_source=ug.contentexchange.me&utm_term=ug.contentexchange.me
April 14, 20205 yr 16 minutes ago, Caligula said: Još veći piš je narativ o zlom epidemiologu koji bi da uveze još vakcina za džabe i stavi pare u džep. A ako odatle ne zaradi, kapnuće mu verovatno direkt od Vučića par miliona za ovoliko blamiranje. Od početka krize je jasno da čovek balansira. Najbolji u struci ili osrednji, zabole me, za ove ostale je očigledno stručnjak. Može sve ovo i bez njega i to deset puta gore. Ovo mu je drugi put da peti ostavkom, i to je neki znak da mu je stalo do mera a ne do dupeuvlačenja, aman. Ne znam ko je balavom za ovih osam godina pretio otkazom, ikada. Nije se desilo. Taj drugi si ti izmislio da bi prvi izgledao manje gup. Balansira™ tako što na sva usta hvali Vučića. Nema ništa što ukazuje da nije potpuno na liniji, osim velike želje da nije tako i potrebe da bude naš™
April 14, 20205 yr Just now, dùda said: jeste , to je jasno ja mu ipak zameram tu priču oko napada na njega, to naprosto nije tačno time je samo dao šlagvort bagri Da, jasno je preuzeo taj naprednjački narativ da svako ko postavlja pitanja i poziva na odgovornost mrzi Srbiju i želi da neprijatelj (u ovom slučaju virus) pobedi, vidim da se čak i ovde neki slažu sa tim. Ako je do sad i balansirao, danas je jasno prevagnuo, stavio interes jednog čoveka ispred interesa gradjana. Najcrnje od svega je što ja i dalje od cele te ekipe jedino u njega još uvek imam koliko-toliko poverenja, ostalima ne verujem ništa baš.
April 14, 20205 yr 10 minutes ago, dùda said: jeste , to je jasno ja mu ipak zameram tu priču oko napada na njega, to naprosto nije tačno time je samo dao šlagvort bagri Primetila si da oni to rade vec neko vreme, ne regularno/standardno vec imaju ozbiljnu strategiju jer su desavanja izvan njihove kontrole, nemaju cime da vladaju trenutno, jaci igrac ih je sklonio na klupu za rezervne igrace.Verujem da Kon nije u stanju to da isprati ili te, za njega suvisne informacije, trenutno sklanja u stranu. Ne znamo dovoljno o coveku a o njima znamo sve U stvari, ako je to tacno onda ce se nastaviti, pa nece biti dilema Edited April 14, 20205 yr by villiem
April 14, 20205 yr 12 minutes ago, Lyckety Splyt said: Taj drugi si ti izmislio da bi prvi izgledao manje gup. Balansira™ tako što na sva usta hvali Vučića. Nema ništa što ukazuje da nije potpuno na liniji, osim velike želje da nije tako i potrebe da bude naš™ Baš zato što ga masa ljudi vidi kao našeg™ režim ga i koristi da obavlja poslove. Nekad treba da daje pokriće poludelom vođi, a nekad je i realno koristan, npr kada poziva vernike da ostanu kod kuće za uskrs. On ima taj kredibilitet, nije slučajno što su baš njemu dali da se suprotstavlja spc, zamisli da je Darija izašla sa tom pričom, samo bi izazvala kontraefekat i čak i oni koji nisu vernici bi pohitali u crkve. Edited April 14, 20205 yr by Nikodije
April 14, 20205 yr 8 minutes ago, mraki said: Da, jasno je preuzeo taj naprednjački narativ da svako ko postavlja pitanja i poziva na odgovornost mrzi Srbiju i želi da neprijatelj (u ovom slučaju virus) pobedi, vidim da se čak i ovde neki slažu sa tim. Ako je do sad i balansirao, danas je jasno prevagnuo, stavio interes jednog čoveka ispred interesa gradjana. Najcrnje od svega je što ja i dalje od cele te ekipe jedino u njega još uvek imam koliko-toliko poverenja, ostalima ne verujem ništa baš. Osim sto on to nigde nije rekao pa samim tim ne moze ni ovde biti nikoga ko se slaze s njim. Naterali ste me da naknadno pogledam konferenciju za stampu. Takva gomila lazi je ovde ispisana, ukljucujuci i ovaj tvoj post, da je to prosto neverovatno. Je li zaista toliko bitno da se bude u pravu da bi se coveku pripisivalo i dosoljavalo ono sto nije rekao? On jeste rekao da su napadi na njega po drustvenim mrezama bezobrazluk i da se na njih vise nece obazirati. Da li mi uopste znamo odakle dolaze ti napadi, ko ga je napadao i da li ga je uopste napadao? Prati li ovde neko njegov privatni fejsbuk nalog? Gde je on pominjao Krik, BIRN, N1 ili bilo koji drugi medij? Spojili ste njegovu izjavu sa onim botovskim nalogom na profilu i zakljucili nesto sto se niti moze tako sravnjivati, niti tako zakljucivati. Mislim, boli me djoka za nekog Predraga Kona - Pecu. Niti mi je solio rucak niti ocekujem da cu za njega cuti kad sve ovo prodje, sto se mene i mog znanja o njemu tice on moze komotno biti sve ono za sta ga optuzujete. Ali dajte malo da koristimo zdrav razum i smirimo strasti, dodjosmo do toga da se ovde setaju neke sns-bebine brigade. Zivimo okruzeni raznim talibanstinama, ne moramo i mi ovde da se ponasamo kao talibani.
April 14, 20205 yr 14 minutes ago, harper said: Osim sto on to nigde nije rekao pa samim tim ne moze ni ovde biti nikoga ko se slaze s njim. Naterali ste me da naknadno pogledam konferenciju za stampu. Takva gomila lazi je ovde ispisana, ukljucujuci i ovaj tvoj post, da je to prosto neverovatno. Je li zaista toliko bitno da se bude u pravu da bi se coveku pripisivalo i dosoljavalo ono sto nije rekao? On jeste rekao da su napadi na njega po drustvenim mrezama bezobrazluk i da se na njih vise nece obazirati. Da li mi uopste znamo odakle dolaze ti napadi, ko ga je napadao i da li ga je uopste napadao? Prati li ovde neko njegov privatni fejsbuk nalog? Gde je on pominjao Krik, BIRN, N1 ili bilo koji drugi medij? Spojili ste njegovu izjavu sa onim botovskim nalogom na profilu i zakljucili nesto sto se niti moze tako sravnjivati, niti tako zakljucivati. Mislim, boli me djoka za nekog Predraga Kona - Pecu. Niti mi je solio rucak niti ocekujem da cu za njega cuti kad sve ovo prodje, sto se mene i mog znanja o njemu tice on moze komotno biti sve ono za sta ga optuzujete. Ali dajte malo da koristimo zdrav razum i smirimo strasti, dodjosmo do toga da se ovde setaju neke sns-bebine brigade. Zivimo okruzeni raznim talibanstinama, ne moramo i mi ovde da se ponasamo kao talibani. +1000