April 12, 20205 yr 1 minute ago, Tihajeza said: A gde i kada kupuju 65+? Zar njima nije dozvoljeno od 4-7h? Petkom 4-7h Zato petak za ostale počinje u 7:30
April 12, 20205 yr 14 minutes ago, Ted said: radoznao sam, kako potrošiti 40 kg brašna za vikend u uslovima kada ti niko ne dolazi u posetu. dakle, samo ukućani To je za Ginisov rekord
April 12, 20205 yr Author 31 minutes ago, Ted said: radoznao sam, kako potrošiti 40 kg brašna za vikend u uslovima kada ti niko ne dolazi u posetu. dakle, samo ukućani Koliko ulja imas? A Nutele? Palacinke druze, samo palacinke Edited April 12, 20205 yr by Milosh76
April 12, 20205 yr ovako piše na sajtu lidla https://www.lidl.rs/aktuelna-radna-vremena-lidl-prodavnica
April 12, 20205 yr Jel to sigurno onda da neće produžiti lokdaun i na petak, pomenuo predsednik nešto? Edited April 12, 20205 yr by mraki
April 12, 20205 yr 39 minutes ago, InvisibleLight said: korpa za smece puni Kako ovo regulišu ovi dvoipodnevni policijski sati? Ozbiljno pitanje. Kako spriječiti gušenje od smrada u stanovima gdje se za tri dana nakupe tri velike vreće smeća u kojima su, lupam, jaja, dječije pelene, tetrapaci mlijeka...?
April 12, 20205 yr 3 minutes ago, ArleKino said: Kako ovo regulišu ovi dvoipodnevni policijski sati? Ozbiljno pitanje. Kako spriječiti gušenje od smrada u stanovima gdje se za tri dana nakupe tri velike vreće smeća u kojima su, lupam, jaja, dječije pelene, tetrapaci mlijeka...? Otvoriti prozor. Samo radi disanja, ne bacati nista kroz isti.
April 12, 20205 yr 4 minutes ago, ArleKino said: Kako ovo regulišu ovi dvoipodnevni policijski sati? Ozbiljno pitanje. Kako spriječiti gušenje od smrada u stanovima gdje se za tri dana nakupe tri velike vreće smeća u kojima su, lupam, jaja, dječije pelene, tetrapaci mlijeka...? to su banalne stvari. mi smo duhovni i uvom momentu razmišljamo isključivo o uskrsnuću spasitelja.
April 12, 20205 yr kod na se to i u redovnim uslovima resava tako sto izbacis djubre ispred vrata. alternativno, bacis kroz terasu.
April 12, 20205 yr Author Moja zgrada je jedna od retkih u kojima funkcionise "tunel" kroz koji se baca djubre..
April 12, 20205 yr Poenta je da se ostavi đubre ispred vrata, ali komšijskih. Budimo Srbi i u ovom teškom trenutku.
April 12, 20205 yr 7 minutes ago, slepa živana said: to su banalne stvari. mi smo duhovni i uvom momentu razmišljamo isključivo o uskrsnuću spasitelja. O kojem sinu i cijem uskrsnucu govoris?
April 12, 20205 yr Otvoriti prozor. Samo radi disanja, ne bacati nista kroz isti.[emoji3]ja bih bogami bacala, odrekla se komfora za sve pare. to bi mi bila prva mera prenoshenja ingerencija na drzavu sent from bubamoto