April 12, 20205 yr Author Za Uskrs planiraju od cetvrtka do ponedeljka... Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je jutros da ima smisla očekivati da policijski čas sledećeg vikenda počne ranije, odnosno da traje duže. On je naveo da će odluku o tome, kao i o ponašanju za vreme pravoslavnog Uskrsa, doneti epidemiolozi i stručna lica zajedno sa nadležnima. "Ima smisla to očekivati, s obzirom da i prošli vikend i ovaj daju rezultate i ne smemo se opuštati u ovom periodu kada opasnost još uvek preti. Verujem da ćemo zajedno sa epidemiolozima i stručnim licima svi zajedno doneti odluku kako da se ponašamo narednih dana i u vreme Uskrsa te da će mere biti adekvatne i dobro pripremljene", kazao je gradonačelnik za RTS. ------------------ Znam da se on nista ne pita, ali zvuci potpuno logicno, znajuci ko odlucuje. Edited April 12, 20205 yr by Milosh76
April 12, 20205 yr 8 hours ago, mraki said: Samo da šerujem ovo, detaljan pregled podataka za Srbiju... https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gT3aFebhafzvGfmIkEsBxT-vgPpr9UOnZDTAxnWP2U0/edit#gid=0 I mene interesuje odakle je ovo? Svaka čast osobi/osobama, dosta detaljno i temeljno sa sve ovim beleškama. Šta je znače "testirano" i "zvanično testirano" kolone u prvom sheetu? Zašto uklanjaju članke sa covid19.rs?
April 12, 20205 yr 1 hour ago, Milosh76 said: Teska noc... nova zarista... ljudi dosli iz inostranstva... uocajna retorika... vucic na prvoj
April 12, 20205 yr 31 minutes ago, Milosh76 said: "Ima smisla to očekivati, s obzirom da i prošli vikend i ovaj daju rezultate otkud on zna da ovaj vikend daje rezultate, kada se jos niji ni zavrsio, i kada 100% nemaju rezultate od subote...
April 12, 20205 yr I onda radnici imaju dozvolu da budu napolju posle 17h ili kako to funkcioniše? Baš kalkulišem danas kog dana da idem do Lidla... Kontam sutra kupuju ljudi koji su potrošili sve za vikend; četvrtak i verovatno sreda će biti haos zbog uskrsa; ostaje utorak, koji će takođe biti haos.
April 12, 20205 yr 1 minute ago, Shitgenstein said: Baš kalkulišem danas kog dana da idem do Lidla... Kontam sutra kupuju ljudi koji su potrošili sve za vikend; četvrtak i verovatno sreda će biti haos zbog uskrsa; ostaje utorak, koji će takođe biti haos. radoznao sam, kako potrošiti 40 kg brašna za vikend u uslovima kada ti niko ne dolazi u posetu. dakle, samo ukućani
April 12, 20205 yr meni se frizider munjevitom brzinom prazni a korpa za smece puni jes da imam brasna, palente, pirinca, ovsenih jos dosta, ali ono sto trebam 1 nedeljno je voce, meso (imam mali friz), jaja.. pokusacu da izbegnem sledeca tri dana kad ce da se nabiju svi u radnje s skracenim vremenom, makar jela palentu za uskrs otici u neku piljarnicu za voce i to je to Edited April 12, 20205 yr by InvisibleLight
April 12, 20205 yr Author 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: idea, roda, merkator Ovo je zbog Uskrsa verovatno
April 12, 20205 yr 6 minutes ago, Milosh76 said: Ovo je zbog Uskrsa verovatno A šta je ovde novo i promenjeno u odnosu na ovu nedelju? Edited April 12, 20205 yr by mraki