March 15, 20205 yr 18 minutes ago, Zabalujev said: loš predznak Kad smo kod ovoga Juce Pink pustao boj na kosovu, kao pred bombardovanje Edited March 15, 20205 yr by Ravanelli
March 15, 20205 yr Imam u frizideru litar jogurta i 4 piva. Ne pada mi na pamet da idem do prodavnice danas, a i kad budem isao to cu uraditi samo zbog piva. Ne razumem zasto ljudi prave rezerve.
March 15, 20205 yr 5 minutes ago, ordi said: Raspad sistema i u Veru. Nisam bila, drugarica me zvala s lica mesta. To trpaju po 30 kom sardina, brašna, šećera, ulja, red se otegao. Pas mater svima! Bio sam u Veru (Zira) pre pola sata, sve normalno. U Idei-Beograđanka takođe. Čak su i stavili asepsol i maramice uz deo sa voćem i povrćem.
March 15, 20205 yr 2 minutes ago, Tale said: Za ovo današnje mahnito kupovanje zaliha kriv je Vulin i njegovo balavljenje od sinoć. Ja bih zabranila tu mahnitu kupovinu. 3 kg brašna plafon i da se nose.
March 15, 20205 yr Just now, kralj said: Bio sam u Veru (Zira) pre pola sata, sve normalno. U Idei-Beograđanka takođe. Čak su i stavili asepsol i maramice uz deo sa voćem i povrćem. a, dobro je. ovo je Vero u Žarkovu.
March 15, 20205 yr 2 minutes ago, ordi said: Ja bih zabranila tu mahnitu kupovinu. 3 kg brašna plafon i da se nose. masa tih sto sada gomilaju brasno i ne znaju sta bi sa njim. radice brojni tutorijali™ ovih dana, kako se kuva Edited March 15, 20205 yr by Nikodije
March 15, 20205 yr U komšiluku je za određene proizvode (špageti, brašno, ulje...) juče prepodne bilo ograničenje za količinu i bilo je svega. Jutros je radnja izgledala kao da je uragan protutnjao.
March 15, 20205 yr 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Šta je rezon? Neće se proizvoditi hrana više? Zalihe u magacinima ćao? Pre dvaestinu godina imali smo sankcije, bombe, porušene mostove itd pa je bilo leba, ulja i šećera, nekako. Radi se o istim ljudima 😒
March 15, 20205 yr 22 minutes ago, renne said: U rajfajzenu pakao, svi podižu sve sa računa U Merkatoru na kraju otvorili sve kase, sve se ubrzano prazni U lindi nema ulja, brašna, mačeće hrane, testenina Gđa od sutra radi online Dok ja dodjem na red,nece imati da me isplate.Fuck
March 15, 20205 yr Just now, Nikodije said: masa tih sto sada golimaju brasno i ne znaju sta bi sa njim. radice brojni tutorijali™ ovih dana, kako se kuva Na kraju ce sve da se umoljcavi pa da bacaju. Istina, jedno je bacati po kilo-dva a sasvim drugo po 20-50 kila dzakove - k'o u najbolja™ vremena...
March 15, 20205 yr 10 minutes ago, Frank Pembleton said: Jbte ja ne mogu da se ubacim u taj mod da stvaram kući zalihe, zaista možda jesam budala ali stvarno ne mogu... Šta je rezon? Neće se proizvoditi hrana više? Zalihe u magacinima ćao? Bar ću da smršam... ... Shiit has hit the fan... Jbg ovde kad je Nova godina svi kupuju prepuna kolica kao da neće raditi par nedelja, a većina marketa ne radi bukvalno samo jedan jedini dan.
March 15, 20205 yr 7 minutes ago, Frank Pembleton said: Jbte ja ne mogu da se ubacim u taj mod da stvaram kući zalihe, zaista možda jesam budala ali stvarno ne mogu... Šta je rezon? Neće se proizvoditi hrana više? Zalihe u magacinima ćao? Bar ću da smršam... ... Shiit has hit the fan... Rezon kud svi... Bas ce ih tih 10 konzervi spasti u slucaju opsteg kolapsa
March 15, 20205 yr 4 minutes ago, Krcun said: Imam u frizideru litar jogurta i 4 piva. Ne pada mi na pamet da idem do prodavnice danas, a i kad budem isao to cu uraditi samo zbog piva. Ne razumem zasto ljudi prave rezerve. ja sam napravila rezerve zbog eventualne samoizolacije. e sad, pretpostavljam da ovi šta se tiskaju u gužvama nemaju isti motiv.