Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

18 minutes ago, Zabalujev said:

loš predznak

Kad smo kod ovoga

Juce Pink pustao boj na kosovu, kao pred bombardovanje

Edited by Ravanelli

Imam u frizideru litar jogurta i 4 piva. Ne pada mi na pamet da idem do prodavnice danas, a i kad budem isao to cu uraditi samo zbog piva. Ne razumem zasto ljudi prave rezerve.

5 minutes ago, ordi said:

Raspad sistema i u Veru. Nisam bila, drugarica me zvala s lica mesta. To trpaju po 30 kom sardina, brašna, šećera, ulja, red se otegao. Pas mater svima!

Bio sam u Veru (Zira) pre pola sata, sve normalno.

U Idei-Beograđanka takođe. Čak su i stavili asepsol i maramice uz deo sa voćem i povrćem.

2 minutes ago, Tale said:

Za ovo današnje mahnito kupovanje zaliha kriv je Vulin i njegovo balavljenje od sinoć.

Ja bih zabranila tu mahnitu kupovinu. 3 kg brašna plafon i da se nose.

Just now, kralj said:

Bio sam u Veru (Zira) pre pola sata, sve normalno.

U Idei-Beograđanka takođe. Čak su i stavili asepsol i maramice uz deo sa voćem i povrćem.

a, dobro je. 

ovo je Vero u Žarkovu.

Gde bre podižu pare iz banaka nedeljom? 

2 minutes ago, ordi said:

Ja bih zabranila tu mahnitu kupovinu. 3 kg brašna plafon i da se nose.

masa tih sto sada gomilaju brasno i ne znaju sta bi sa njim. radice brojni tutorijali™ ovih dana, kako se kuva

Edited by Nikodije

na bankomatu?

U komšiluku je za određene proizvode (špageti, brašno, ulje...) juče prepodne bilo ograničenje za količinu i bilo je svega.

Jutros je radnja izgledala kao da je uragan protutnjao.

2 minutes ago, Frank Pembleton said:

Šta je rezon? Neće se proizvoditi hrana više?
Zalihe u magacinima ćao?

Pre dvaestinu godina imali smo sankcije, bombe, porušene mostove itd pa je bilo leba, ulja i šećera, nekako. 

Radi se o istim ljudima 😒 

22 minutes ago, renne said:

U rajfajzenu pakao, svi podižu sve sa računa
U Merkatoru na kraju otvorili sve kase, sve se ubrzano prazni
U lindi nema ulja, brašna, mačeće hrane, testenina
Gđa od sutra radi online

Dok ja dodjem na red,nece imati da me isplate.Fuck

Just now, Nikodije said:

masa tih sto sada golimaju brasno i ne znaju sta bi sa njim. radice brojni tutorijali™ ovih dana, kako se kuva

Na kraju ce sve da se umoljcavi pa da bacaju. Istina, jedno je bacati po kilo-dva a sasvim drugo po 20-50 kila dzakove - k'o u najbolja™ vremena...

10 minutes ago, Frank Pembleton said:

Jbte ja ne mogu da se ubacim u taj mod da stvaram kući zalihe, zaista možda jesam budala ali stvarno ne mogu...
Zalihe u magacinima ćao?
Bar ću da smršam...

... Shiit has hit the fan...

Jbg ovde kad je Nova godina svi kupuju prepuna kolica kao da neće raditi par nedelja, a većina marketa ne radi bukvalno samo jedan jedini dan.

7 minutes ago, Frank Pembleton said:

Jbte ja ne mogu da se ubacim u taj mod da stvaram kući zalihe, zaista možda jesam budala ali stvarno ne mogu...
Zalihe u magacinima ćao?
Bar ću da smršam...

... Shiit has hit the fan...

Rezon kud svi... Bas ce ih tih 10 konzervi spasti u slucaju opsteg kolapsa 

4 minutes ago, Krcun said:

Imam u frizideru litar jogurta i 4 piva. Ne pada mi na pamet da idem do prodavnice danas, a i kad budem isao to cu uraditi samo zbog piva. Ne razumem zasto ljudi prave rezerve.

ja sam napravila rezerve zbog eventualne samoizolacije. e sad, pretpostavljam da ovi šta se tiskaju u gužvama nemaju isti motiv.