Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

20 hours ago, Joe D said:

Svice dumrete

Spremamo se. 

Ja od sutra rad "od kruće". Snabdevenost solidna a deca sutra idu u skolu.

Oxford vec par dana (pred raspust) radio online umesto f-2-f. Od subote raspust a ino-studente resteruju - jedan slucaj je zabelezen pre nedelju dana medju ino-studentima al' ne rekoshe javno iz koje je zemlje. I tako... BAU.

U Maxiju na Cvetnom trgu ima svega, sad sam bila, i samo dopunjuju. Prodavačice rade bez maski. ljudi nakrcani unutra. Videla sam da je ograničenje za ulje, ali nisam pročitala koliko flaša sme da se kupi.

U Pet centru na NBG, veliki red napolju. Nismo se ni zaustavili. Naša mačka će dobiti najprostiji posip koji nađem u obližnjoj radnji. Dosta je sa finoćom.

Kalenic krcat,ljudi kupuju,setkaju u grupama.Sve lagano..Uobicajena nedelja..

3 minutes ago, Arkadija said:

Pet centru na NBG, veliki red napolju

:wacko: Zaboravih na nabavku peska, mali seronja se noćas istovario u ćošak ćerine sobe, loš predznak. 

Lokalni ŠopEnGo nema gužve, jedna prodavačica se jada drugoj kako je imala juče temp, ali došla jer nema ko da radi:isuse:

3 minutes ago, Arkadija said:

U Pet centru na NBG, veliki red napolju. Nismo se ni zaustavili. Naša mačka će dobiti najprostiji posip koji nađem u obližnjoj radnji. Dosta je sa finoćom.

Znači ništa od silikonskog parfimisanog?:sad:

1 minute ago, ubibobi said:

Znači ništa od silikonskog parfimisanog?:sad:

:rolleyes:

Raspad sistema i u Veru. Nisam bila, drugarica me zvala s lica mesta. To trpaju po 30 kom sardina, brašna, šećera, ulja, red se otegao. Pas mater svima!

U rajfajzenu pakao, svi podižu sve sa računa
U Merkatoru na kraju otvorili sve kase, sve se ubrzano prazni
U lindi nema ulja, brašna, mačeće hrane, testenina
Gđa od sutra radi online
Jbte ja ne mogu da se ubacim u taj mod da stvaram kući zalihe, zaista možda jesam budala ali stvarno ne mogu...
Šta je rezon? Neće se proizvoditi hrana više?
Zalihe u magacinima ćao?
Bar ću da smršam...

... Shiit has hit the fan...

56 minutes ago, InvisibleLight said:

Gledam gym s prozora, ulaze,izlaze, subota,guzva:isuse:

Gde si ti to? Ovde je vec nedelja uveliko...

2 minutes ago, Frank Pembleton said:

Jbte ja ne mogu da se ubacim u taj mod da stvaram kući zalihe, zaista možda jesam budala ali stvarno ne mogu...
Šta je rezon? Neće se proizvoditi hrana više?
Zalihe u magacinima ćao?
Bar ću da smršam...

... Shiit has hit the fan...

Ja ne shvatam što podižu sve sa računa.

Edit: ni ja ne stvaram zalihe. 

Edited by ordi

koliko ja kapiram, ljudi kupuju panicno, ali ih boli kurac za sve ostalo.

58 minutes ago, InvisibleLight said:

Gledam gym s prozora, ulaze,izlaze, subota,guzva:isuse:

I ja cu sutra,jedva cekam da izbacim ovu negativnu energiju koju sam nakupio prethodnih dana.

Za ovo današnje mahnito kupovanje zaliha kriv je Vulin i njegovo balavljenje od sinoć.

Just now, Joe D said:

koliko ja kapiram, ljudi kupuju panicno, ali ih boli kurac za sve ostalo.

psihologija mase™. necu vise ni ulaziti u te velike radnje, ne mogu da gledam te prizore, sta ima u lokalnoj idei - to mi je.

Izgleda je to što se očekuje vanredno stanje od sutra stvorilo opasno ludilo u gradu...