March 15, 20205 yr 20 hours ago, Joe D said: Svice dumrete Spremamo se. Ja od sutra rad "od kruće". Snabdevenost solidna a deca sutra idu u skolu. Oxford vec par dana (pred raspust) radio online umesto f-2-f. Od subote raspust a ino-studente resteruju - jedan slucaj je zabelezen pre nedelju dana medju ino-studentima al' ne rekoshe javno iz koje je zemlje. I tako... BAU.
March 15, 20205 yr U Maxiju na Cvetnom trgu ima svega, sad sam bila, i samo dopunjuju. Prodavačice rade bez maski. ljudi nakrcani unutra. Videla sam da je ograničenje za ulje, ali nisam pročitala koliko flaša sme da se kupi. U Pet centru na NBG, veliki red napolju. Nismo se ni zaustavili. Naša mačka će dobiti najprostiji posip koji nađem u obližnjoj radnji. Dosta je sa finoćom.
March 15, 20205 yr 3 minutes ago, Arkadija said: Pet centru na NBG, veliki red napolju Zaboravih na nabavku peska, mali seronja se noćas istovario u ćošak ćerine sobe, loš predznak. Lokalni ŠopEnGo nema gužve, jedna prodavačica se jada drugoj kako je imala juče temp, ali došla jer nema ko da radi
March 15, 20205 yr 3 minutes ago, Arkadija said: U Pet centru na NBG, veliki red napolju. Nismo se ni zaustavili. Naša mačka će dobiti najprostiji posip koji nađem u obližnjoj radnji. Dosta je sa finoćom. Znači ništa od silikonskog parfimisanog?
March 15, 20205 yr Raspad sistema i u Veru. Nisam bila, drugarica me zvala s lica mesta. To trpaju po 30 kom sardina, brašna, šećera, ulja, red se otegao. Pas mater svima!
March 15, 20205 yr U rajfajzenu pakao, svi podižu sve sa računaU Merkatoru na kraju otvorili sve kase, sve se ubrzano prazniU lindi nema ulja, brašna, mačeće hrane, testeninaGđa od sutra radi onlineJbte ja ne mogu da se ubacim u taj mod da stvaram kući zalihe, zaista možda jesam budala ali stvarno ne mogu...Šta je rezon? Neće se proizvoditi hrana više?Zalihe u magacinima ćao?Bar ću da smršam... ... Shiit has hit the fan...
March 15, 20205 yr 56 minutes ago, InvisibleLight said: Gledam gym s prozora, ulaze,izlaze, subota,guzva Gde si ti to? Ovde je vec nedelja uveliko...
March 15, 20205 yr 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Jbte ja ne mogu da se ubacim u taj mod da stvaram kući zalihe, zaista možda jesam budala ali stvarno ne mogu... Šta je rezon? Neće se proizvoditi hrana više? Zalihe u magacinima ćao? Bar ću da smršam... ... Shiit has hit the fan... Ja ne shvatam što podižu sve sa računa. Edit: ni ja ne stvaram zalihe. Edited March 15, 20205 yr by ordi
March 15, 20205 yr 58 minutes ago, InvisibleLight said: Gledam gym s prozora, ulaze,izlaze, subota,guzva I ja cu sutra,jedva cekam da izbacim ovu negativnu energiju koju sam nakupio prethodnih dana.
March 15, 20205 yr Za ovo današnje mahnito kupovanje zaliha kriv je Vulin i njegovo balavljenje od sinoć.
March 15, 20205 yr Just now, Joe D said: koliko ja kapiram, ljudi kupuju panicno, ali ih boli kurac za sve ostalo. psihologija mase™. necu vise ni ulaziti u te velike radnje, ne mogu da gledam te prizore, sta ima u lokalnoj idei - to mi je.
March 15, 20205 yr Izgleda je to što se očekuje vanredno stanje od sutra stvorilo opasno ludilo u gradu...