Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Ovo za Rumuniji, ne znam odakle da je prvi slučaj 22.03, ali su oni imali zaraženih pre nas sigurno...

Ja sam bio početkom marta u Bukureštu, imali su već bolesnih, jer oni putuju jako puno u italiju, svi... Koleginica, rumunka, koja se vratila oko 26-27 februara sa skijanja je bila u dobrovoljnom karantinu 14 dana... Ja sam milim bio oko 4-5 tamo, već su svi pričali o zaraženim, nekako mi nemoguće da je zvnično tek 22. 03 bio prvi...

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 minute ago, radisa said:

Ovo za Rumuniji, ne znam odakle da je prvi slučaj 22.03, ali su oni imali zaraženih pre nas sigurno...

Ja sam bio početkom marta u Bukureštu, imali su već bolesnih, jer oni putuju jako puno u italiju, svi... Koleginica, rumunka, koja se vratila oko 26-27 februara sa skijanja je bila u dobrovoljnom karantinu 14 dana... Ja sam milim bio oko 4-5 tamo, već su svi pričali o zaraženim, nekako mi nemoguće da je zvnično tek 22. 03 bio prvi...

to je za prvi smrtni slučaj

a prvog zaraženog su imali 25. februara

Tako je

Pričali smo na nekoj temi o rumuniji još 12.3. ako se sećaš

A, ok, nisma uklavirio da su smrtni... Ok, to da...

edit:

:isuse: Jebo te, ne smem čitati dijagonalno, pa naravno da je o mrtvima reč, datumi su jasni... ...

• Author

Da li je tacno da radi Zelezara u Smederevu i da se gradi Delta city u Nisu i pored policijskog casa?

Just now, Milosh76 said:

Da li je tacno da radi Zelezara u Smederevu i da se gradi Delta city u Nisu i pored policijskog casa?

Pa radi gomila preduzeća

• Author

Znam, prehrana, snabdevanje... a da li mora gradjevina da radi ili zelezara?

Bg h2o radi punom parom, tako mi rekli juce neki gradjevinci, kao u fazonu zato nece da uvede 24/7

Rudnik Rembas radi normalno 

1 minute ago, Jumanji said:

Bg h2o radi punom parom, tako mi rekli juce neki gradjevinci, kao u fazonu zato nece da uvede 24/7

Pa hvali se vesara juče kakoni jedno gradilište u beogradu neće nikada stati

2 minutes ago, Milosh76 said:

Znam, prehrana, snabdevanje... a da li mora gradjevina da radi ili zelezara?

Nije da rade samo prehrane i snabdevanja, nema zabrane neesencijalnim poslovima da funkcionišu. To nije uvedeno. I ako je neki privatnik zatvorio fabriku, zatvorio je na preporuku ili po sopstvenoj odluci, nije nikome naređeno da ne sme da radi, osim ugostiteljima itd. Drekslmajer koji zapošljava najviše u ZR oko 6k ljudi je radio 5 dana posle uvođenja vanrednog stanja i zabrane kretanja, pa su samostalno na kraju odustali. 

Edited by theanswer

• Author

Strasno...pa tu se virus vrti u krug i siri bez problema

wow otkrili ste toplu vodu

Pa hvali se vesara juče kakoni jedno gradilište u beogradu neće nikada stati
Kako unistiti to sranje kada se ovi maknu [emoji29]

UNS poziva Vladu da povuče zaključak da jedino državni krizni štab informiše o pandemiji

Udruženje novinara Srbije (UNS) poziva Vladu Srbije da povuče zaključak o informisanju u vreme pandemije kovida-19, usvojen 28. marta, kojim se zabranjuje kriznim štabovima opština i gradova da daju lokalnim medijima i javnosti informacije u vezi sa zdravljem stanovništva.

mrka kapa ...

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.